Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 03 April, 09:56

Expressen Dina Pengar - 24 mar 20 kl. 13:28

Småföretaget: Så får vi kunderna att betala i tidMånga gånger är kunderna sena med inbetalningar, vilket skapar problem med likviditeten.
Nu slipper SK Gruppen vänta på pengar – tack vare Fakturinos jämförelseplattform för företagsfinansiering.
– Det blir lättare för oss att göra affärer eftersom intäkterna kommer i tid, säger Katchik Panossian, vd..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SK Gruppen, Fakturinos, Katchik Panossian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småföretaget, får vi , kundernaatt , betalai , tid
Jmini.se - 07 jan 16 kl. 19:00

Möbelföretaget fälls- ska betala 20 000 till staten

Ett möbelföretag i Jönköpings kommun dömdes under torsdagen i Jönköpings tingsrätt att betala 20 000 kronor i företagsbot till staten då de inte har följt arbetsmiljölagen. Föll och skadade sigDet var efter en arbetsplatsolycka sommaren 2014 vid.....

Dalarnas tidningar - 08 maj 17 kl. 07:47

Byggföretaget Skanska får betala – Borlänge kommun sänker inte hyran

Skanska får betala. Borlänge kommun gör inget undantag från taxan för markhyra..

Expressen - 11 jan 19 kl. 15:21

Blufföretaget lurar dig att betala för gratistjänster

Trafikstyrelsen.com har köpt annonser så att de hamnar högst på Google för flera bilrelaterade sökord och har en sida som liknar en myndighets. Men allt de erbjuder är Transportstyrelsens gratistjänster – som de vilseleder konsumenter att betala 495 kronor för.

Dagensanalys.se - 25 aug 17 kl. 10:31

Marknadsförarnas största utmaning – att hålla kunderna nöjda

”En nöjd kund är en bra kund” lyder ett gammalt talesätt inom marknadsföring. Men enligt en undersökning från martech-företaget Marketo är kunderna långt ifrån nöjda, och det gäller såväl företagskunder som privatpersoner. Undersökningen ”The state of engagement” undersöker vad över 2000 kunder på olika marknader och i olika branscher tycker om marknadsföring och den kommunikation som företag har med dem.

BT - 27 aug 14 kl. 21:23

Döms betala 55 000 till ex-anställd

Brave Solutions AB i Borås förlorade en tvist i Arbetsdomstolen om utebliven lön till en före detta anställd. Företaget måste nu betala 55 000 kronor till mannen samt rättegångskostnader på 75 000 kronor. Tvisten gällde utebliven lön under ett halvår 2012-2013.

IDG - 14 jan 16 kl. 13:36

Svenska Nexus polisanmäler hårdvarukrasch – okänt hur kunderna drabbats


En förundersökning är inledd efter en hårdvarukrasch hos säkerhetsföretaget Nexus. Till kunderna hör svenska storbanker, Bank-ID och flera internationella företag..

Skånskan - 04 okt 18 kl. 11:09

Malmö-bolag låter kunderna rösta om affärssatsningar

Malmö. Startupen Avionero tar kampen med IT-jättarna på ett udda sätt: Företaget låter kunderna rösta på nästa land de ska etablera sig i. Idag lanserar de i Spanien efter att användarna valt det.

Skånskan - 17 feb 16 kl. 06:00

Nobina kan få betala för spilld olja

skåne Bussföretaget Nobina kan tvingas betala 35 000 kronor i vite för att man spillt olja på uppställningsområdet vid Spillepengsrondellen.Det begär Malmös miljöförvaltning sedan man vid en oanmäld inspektion kunde konstatera att bussföretaget överträtt ett av fem vitesförelägganden från årets början – att se till att vid spill av olja, glykol ”eller annan kemikalie” genast vidta åtgärder för att ta hand om spillet.
När miljöinspektören kom tillbaka den 8 februari fann hon sju fläckar med misstänkt oljespill.

DI - 01 jun 12 kl. 11:39

Peab ska betala skadestånd för Stockholmsarenans försening

Byggföretaget Peab kommer att betala 100 miljoner kronor i skadestånd för att Stockholmsarenan inte blir klar i tid. Det uppger Dagens Nyheter i torsdagens tidning..

Nerikes Allehanda - 05 nov 17 kl. 07:15

Miljoninvestering hos företaget i Kvarntorp: "Kunderna skriker efter det här – vi kan inte mätta marknaden"

► AkzoNobel satsar 120 miljoner på utbyggnad ► "Vi kommer kunna dubblera vår produktion".

BT - 20 feb 14 kl. 14:06

Strumpföretaget E-socks i Borås anmält till KO

Telefonförsäljaren erbjuder strumpor för 19,90 kronor – men när fakturan dimper ner i brevlådan handlar det om ett avtal för tusentals kronor. Nu har Boråsföretaget E-socks anmälts till Konsumentverket närmare 15 gånger. – Det är klart vilseledande, säger Erik Fröcklin på Konsumentverket.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Börsen i Stockholm ser ut att öppna på svagt minus i dag

Veckan ser ut att avslutas med röda siffror på världens börser.Det pekar svagt nedåt i Stockholm, Frankfurt och London.Stort fokus riktas mot hur H&Ms aktie klarar de halverade försäljningssiffrorna från mars och de stigande priserna på olja..

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

Uppåt på börsen i USA trots brant ökning av arbetslöshet

De ledande börserna i New York handlades upp på torsdagen medan oljepriset steg kraftigt på förhoppningar om tydliga produktionssänkningar av Saudiarabien och Ryssland.Allt enligt en tweet från USA:s president Donald Trump..

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Amorteringskrav på bolån slopas – så funkar det

Coronakrisen innebär att du som har bolån kan slippa betala amorteringar under en tid.Så här funkar det och så här ska du göra – enkelt förklarat..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:05

Kommuner och regioner får 15 miljarder extra

Regeringen presenterar nu ännu ett krispaket, med ytterligare 15 miljarder kronor till landets kommuner och regioner.– Det här är det största krispaketet som någonsin presenterats för den här sektorn, säger finansminister Magdalena Andersson på en pressträff..

Expressen Dina Pengar - Igår: 06:55

Dramatisk ökning av konkurser - kommer accelerera

Antalet konkurser ökar dramatiskt bland småföretagare.Många tvingas se sina livsverk slås i spillror under corona–krisen.– Totalt sett har konkurserna ökat med drygt 23 procent under mars månad och trenden pekar på en fortsatt ökning runt om i landet, säger Henrik Hargéus, Product Manager för risk och kredit på kreditupplysningsföretaget Bisnode..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:00

Unga lämnar spar-appen Dreams efter förändringen

Dreams-appen har snabbt blivit vanlig bland unga.Men nu har företaget infört en månadskostnad för att spara pengar. Det har fått flera att reagera och lämna tjänsten.

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:16

Då är Systembolaget öppet och stängt under påsk och valborg

Coronapandemin får Systembolagets försäljning att öka.Samtidigt har vissa butiker ändrade öppettider på grund av personalbrist.Så här är Systembolaget öppet och stängt kring påskhelgen och valborg 2020..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:31

BRA ställer in alla flygningar under två hela månader

Svenska flygbolaget BRA ställer in samtliga flygningar från och med måndag.Beslutet gäller hela maj ut. Texten uppdateras..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:00

Felicia, 24 – arbetslös på grund av coronakrisen

De senaste veckorna har tiotusentals människor varslats från sina jobb mitt i coronakrisen.Felicia Michelle Seifert, 24, är en av dem.Samtidigt är det många unga som inte har varit med i a-kassan.

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:03

Ilskan mot Sats: ”De sätter vinsterna före samhället”

Gymkedjan Sats i Sverige trotsar Corona-viruset.För ett par veckor sedan öppnade man åter de svenska gymmen – men inte i de övriga nordiska länderna där faran för att smittas bedömdes för stor.Ägarna bakom Sats är bland annat en fond i skatteparadiset Jersey som kontrolleras av riskkapitalisten och miljardären Harald Mix.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.