Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 00:57

Affärsvärlden - 24 mar 20 kl. 12:38

Stödet för S lyfter under coronakrisenSocialdemokraterna får ett lyft i opinionen under coronakrisen, stödet för partiet har ökat 3 procentenheter på en månad, till 25 procent..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stödetför S , lyfterunder , coronakrisen
YLE - 30 okt 15 kl. 08:24

Det lyfter för Finnair

Flygbolaget Finnar rapporterar om bolagets genom tiderna bästa kvartalårsresultat under perioden juli-september. Bolaget redovisar en operativ rörelsevinst på 64,2 miljoner euro under perioden. Motsvarande siffra var 26,7 miljoner euro i fjol.

E24 - 14 jul 16 kl. 07:33

Det lyfter för Norwegian

Det norska flygbolaget Norwegian redovisar ett ebitda-resultat på 1 324 miljoner norska kronor för det andra kvartalet. Väntat var 1 378 miljoner, enligt SME Direkt..

Nya Wermlands Tidningen - 22 dec 16 kl. 06:01

Det lyfter inte för M-ledaren

I måndags var dags för Moderatledaren Anna Kinberg Batra att hålla ett jultal. Några direkta nyheter kunde hon inte komma med och istället blev det ett rätt så livlöst uppräknande av välkända talepunkter och uppfattningar. Det är också en av anledningarna till varför det aldrig vill riktigt lyfta för henne..

DI - 04 okt 17 kl. 11:03

Detaljhandeln inom euroområdet lyfter

Försäljningsvolymen i detaljhandeln i euroområdet steg 1,2 procent på årsbasis i augusti, efter en uppgång med reviderade 2,3 procent föregående månad (+2,6). Det rapporterar Eurostat..

DN - 09 aug 19 kl. 06:00

Publikstödet lyfter Hammarbys damer mot allsvenskan

Förra säsongen slutade i besvikelse då Hammarby åkte ur damallsvenskan. Nu ligger Bajen tvåa i elitettan och med hjälp av det överlägset bästa publikstödet i serien ska laget ta sig upp igen. I täten går skyttedrottningen och lagkaptenen Emma Jansson.

Expressen - 30 dec 13 kl. 05:52

Holmberg: Det lyfter hela svensktruppen

OBERHOF. Två sprintsegrar i Tour de ski - under ett mästerskapsår. Borde vi jubla, vifta med flaggor och plocka fram den blågula ansiktsfärgen?

DI - 08 sep 15 kl. 19:00

Tre faktorer avgör om euroområdet lyfter i höst

De senaste tillväxtsiffrorna från euroländerna var något starkare än väntat men det är ändå för tidigt att räkna bort ytterligare centralbanksåtgärder för att få snurr på aktiviteten..

Affärsvärlden - 07 jun 16 kl. 07:12

Det lyfter för flygjätten

Det norska flygbolaget Norwegians passagerartrafik (RPK) ökade enligt ett pressmeddelande med 15 procent i maj jämfört samma månad i fjol..

Barometern - 08 jul 18 kl. 02:13

Proffsigt och snyggt, men det lyfter inte riktigt

Jill Johnson sätter musiken främst och är superproffsig. Men just därför blir det också lite slätstruket..

Uppsalanyheter.se - 07 okt 16 kl. 08:06

Recension: Albert Lee - briljant gitarrspel men konserten lyfter inte

Jag känner mig verkligen ambivalent inför uppgiften att skriva denna recension. Albert Lee är ju en legendarisk artist. Han har ju spelat med många stora namn, som till exempel Emmylou Harris, Eric Clapton och The Everly Brothers.

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 07:00

Ödlan lyfter den grå dominansen

Foto: Tommy Svensson
Bromölla har fått en ny bild och en ny vän. Skribent Alf Norderyd, bosatt i Bromölla, tittar med glädje upp på Ifö-fasadens nya utseende och får flera tankar av skelettet som flyttat dit.
Under alla mina år i Bromölla har mina blickar dagligen sugits fast vid den kraftiga gråa fabriksfasaden som dominerar i centrum.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

USA-terminerna pekar nedåt

Terminerna för USA-börserna rörde sig på tisdagen mestadels i negativt territorium, men rörelserna varit relativt sett begränsade..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Expertens varning: Arbetslösheten kan bli ännu värre

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till 9 procent i år. Men experter varnar för att arbetslösheten kan bli ännu större, och hur snabbt den hittar tillbaka efter raset blir helt avgörande..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Cykliskt i topp på börsen

Med måndagens uppgång i ryggen fortsatte Stockholmsbörsen att handlas i positivt territorium vid lunchtid på tisdagen..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Värsta arbetslösheten på över 20 år

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till nio procent i år i en ny ekonomisk bedömning i coronakrisens spår. Det skulle innebära den högsta arbetslöshetssiffran på över 20 år..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

ECB inleder jakt på höga bankbonusar

Europeiska centralbanken ECB:s bankövervakningsfunktion tar ytterligare ett steg efter att ha propagerat mot utdelning av 2019 års vinst. Nu varnas banker också för att betala ut för höga bonusar till ledningen i ljuset av den pandemikris som pågår, enligt uttalanden som ordförande Andrea Enria gjort för Financial Times..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Etrion rusar efter köprekommendation

Solenenergibolaget Etrion steg brant under god omsättning i tisdagens inledande handel och handlades på plus för 2020..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Sveriges BNP väntas minska med 4 procent

Regeringen räknar med att Sveriges BNP minskar med 4,0 procent 2020 för att sedan öka med 3,5 procent 2021.Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på tisdagen, då hon presenterade nya ekonomiska prognoser..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Är det värt att platta till puckeln?

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Förmiddagens nya köpråd

Flera aktier får nya köprekommendationer under tisdagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

"Ett förlorat år för bankerna"

2020 är redan ett förlorat år för de större nordiska bankerna, skriver Ålandsbanken i en morgonkommentar på tisdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.