Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 03 April, 00:53

Affärsvärlden - 24 mar 20 kl. 12:27

Peab senarelägger extrautdelningen av fastighetsbolagPeab har beslutat att senarelägga extrautdelningen av samtliga aktier i det nybildade fastighetsbolaget. Styrelsen kommer också att utvärdera förslaget till kontantutdelning i Peab..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Peab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peab, senarelägger, extrautdelningenav , fastighetsbolag
DI - 24 mar 20 kl. 11:47

Peab skjuter upp extrautdelningen av fastighetsbolag – utvärderar även kontantutdelningen

Peabs styrelse har beslutat att senarelägga extrautdelningen av det nybildade fastighetsbolaget som innehåller bolagets helägda….

DI - 30 apr 15 kl. 16:41

Cassandra Oil senarelägger stämma

Oljereningsbolaget Cassandra Oil senarelägger sin bolagsstämma till den 16 juni. Årsredovisningen senareläggs också och kommer att offentliggöras senast den 26 maj, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Dalarnas tidningar - 12 feb 14 kl. 13:20

Vattenläcka senarelägger öppnande av förskoleavdelning

Första mars var det tänkt att den första förskoleavdelningen vid Stegelbacken skulle öppna. Men en vattenskada senarelägger nu planerna..

Affärsvärlden - 12 mar 14 kl. 13:41

C-Rad senarelägger flytt till Nasdaq OMX Small Cap

C-Rad senarelägger sin flytt till Stockholmsbörsens small cap-lista, från nuvarande handelsplatsen First North. En ny tidsplan kommuniceras så fort den är klar, skriver bolaget..

SvD - 14 mar 14 kl. 09:13

Ica-gruppen senarelägger stämman efter miss

Ica-gruppen senarelägger sin planerade bolagsstämma den 9 april. På grund av att tidigare kallelses innehåll och krav inte uppfylldes fullt ut blir stämman nu först fredagen den 11 april..

SvD - 14 mar 14 kl. 09:13

Ica-gruppen senarelägger stämman efter miss

Ica-gruppen senarelägger sin planerade bolagsstämma den 9 april. På grund av att tidigare kallelses innehåll och krav inte uppfylldes fullt ut blir stämman nu först fredagen den 11 april..

Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 09:45

Petrogrand senarelägger tidsplan i Shelton-erbjudande

Petrogrand senarelägger tidsplanen i erbjudandet till aktieägarna i Shelton. Därtill kommer bolaget frångå fullföljandevillkoret att genomföra så kallad due dilligence..

DI - 17 apr 14 kl. 17:57

Shelton senarelägger delårsrapport

Shelton Petroleum senarelägger sin delårsrapport för det första kvartalet till den 30 maj i stället för som tidigare annonserats den 19 maj.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 19 maj 14 kl. 13:12

Shelton senarelägger årsstämma

Shelton Petroleum senarelägger årsstämman från den 20 maj till den 30 juni..

DI - 18 nov 14 kl. 11:28

Japan senarelägger momshöjning

Den japanska regeringen senarelägger höjningen av momsen med 18 månader till april 2017.Det sade premiärminister Shinzo Abe vid en presskonferens på tisdagen, enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Börsplus podd - Konjunktursmitta

Det är fortsatt stökigt på börsen till följd av Coronaviruset. Peter Benson och Björn Rydell diskuterar vikten av ett makroperspektiv i tider av oro på börsen, samt går igenom ett antal intressanta aktier..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Autoliv drar tillbaka prognos och ställer in utdelningen

Autoliv drar tillbaka sin prognos för 2020 och ställer in utdelning till dess att effekterna av covid-19 bättre kan utvärderas. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

De drar in sina utdelningar

Autoliv, SJR, Swedol och Boule Diagnostics är bara några av de som på torsdagen har meddelat om att de drar in eller ser över sina utdelningar..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

USA-terminerna pekar uppåt

Terminerna för USA-börserna pekade på torsdagen något upp inför öppningen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Han blir ny chefsekonom på Swedbank

Mattias Persson blir ny chefsekonom på Swedbank och global chef för makroanalys. Det skriver Swedbank i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Oljesektorn vinnare på börsen

Efter en pendlande handel under förmiddagen kring nollstrecket noterade Stockholmsbörsen en smärre uppgång vid lunchtid på torsdagen..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Innovatören

Batteriföretaget Northvolt har växlat upp från startup till tungt industribolag. Att bidra till bilbranschens gröna omställning ställer höga krav på innovation – inte minst för chefsjuristen Sofia Graflund Tronsson..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Hassler: Inte som 90-talskrisen - då kan ekonomin stärkas igen

I den bästa av världar skulle ekonomin skulle se ungefär likadan ut när krisen är över. Det är viktigt att poängtera att den här krisen inte är som exempelvis 90-talskrisen, gamla jobb och företag duger fortfarande. Det sade John Hassler, professor i nationalekonomi, vid ett webbinarium anordnat av SNS på torsdagen..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Analytiker: FI-åtgärder stöttar ekonomin - inte bostadsmarknaden

Finansinspektionens besked att banker får medge undantag från amorteringskravet till åtminstone mitten av 2021 innebär ett likviditetsstöd för amorterande hushåll. Detta stimulerar ekonomin, och innebär en välbehövlig lättnad för hushåll med stora lån, men det ger inget större stöd åt bostadsmarknaden. Det säger Tor Borg, analytiker på Boverket...

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Rekordstort krispaket till kommunsektorn

Sveriges kommuner och regioner kommer att få ytterligare 15 miljarder kronor i vårändringsbudgeten på grund av ökade kostnader i samband med coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.