Realtid > Ekonomi

Sunday, 29 March, 17:43

Realtid - 24 mar 20 kl. 12:09

Fedchef: Stäng ner USA:s näringsliv i tre månaderJames Bullard, chef på Federal Reserve, skriver att USA:s näringsliv borde ta en tre månaders lång paus från all affärsaktivitet som icke är absolut nödvändig. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
USA, Bullard, Federal Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fedchef, Stäng, ner, USA:s, näringslivi , tre, månader
Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 06:48

Fedchef: Nollräntan kvar till 2015


Amerikanska centralbanken, Federal Reserve, måste hålla styrräntorna nära noll fram till slutet av 2015.Att höja räntorna tidigare skulle riskera att hämma den återhämtning av ekonomin som äntligen börjar få fäste.Bedömningen görs av Charles Evans, Fedchef i Chicago, inför ett tal han ska hålla i Hongkong.

Opinionen.se - 28 mar 14 kl. 06:55

Fedchef: Nollräntan kvar till 2015


Amerikanska centralbanken, Federal Reserve, måste hålla styrräntorna nära noll fram till slutet av 2015. Att höja räntorna tidigare skulle riskera att hämma den återhämtning av ekonomin som äntligen börjar få fäste. Bedömningen görs av Charles Evans, Fedchef i Chicago, inför ett tal han ska hålla i Hongkong.

Trelleborgs Allehanda - 28 mar 14 kl. 06:48

Fedchef: Nollräntan kvar till 2015


Amerikanska centralbanken, Federal Reserve, måste hålla styrräntorna nära noll fram till slutet av 2015.Att höja räntorna tidigare skulle riskera att hämma den återhämtning av ekonomin som äntligen börjar få fäste.Bedömningen görs av Charles Evans, Fedchef i Chicago, inför ett tal han ska hålla i Hongkong.

BT - 28 mar 14 kl. 06:48

Fedchef: Nollräntan kvar till 2015

Amerikanska centralbanken, Federal Reserve, måste hålla styrräntorna nära noll fram till slutet av 2015. Att höja räntorna tidigare skulle riskera att hämma den återhämtning av ekonomin som äntligen börjar få fäste.Bedömningen görs av Charles Evans, Fedchef i Chicago, inför ett tal han ska hålla i Hongkong.

DI - 29 apr 16 kl. 12:50

Fedchef: "USA:s tillväxt en besvikelse"

De första estimatet om USA:s tillväxt under första kvartalet var en besvikelse, men produktionen bör förbättras under resten av året.Det sade Robert Kaplan, Fedchef i Dallas, i London på fredagen, enligt Bloomberg News. .

DI - 24 mar 20 kl. 10:54

Fedchef: USA bör stänga ner avsiktligt för att hantera coronakrisen

USA:s näringsliv borde ta en tremånaderspaus från all affärsaktivitet som inte är absolut nödvändig för att ge möjlighet att bekämpa….

BT - 16 sep 13 kl. 14:34

Yellen ny favorit som Fedchef

USA:s förre finansminister Larry Summers drar tillbaka sin kandidatur till chefsposten för den amerikanska centralbanken, Federal Reserve (Fed). Det öppnar för den mer duvaktiga Janet Yellen som i februari kan bli den första kvinnliga Fedchefen.Skälet till att Summers kliver av är att han inte vill ha en ilsken debatt i senaten om sin nominering, skriver han i ett brev till president Barack Obama.

Affärsvärlden - 08 nov 16 kl. 14:54

Fedchef: Oroas över inflationen

Den ekonomiska tillväxten i USA ökar takten och BNP steg över trendtillväxten, men inflationen är ännu lite för låg och det finns skäl att "inte ha riktigt lika mycket förtroende" om inflationen. Det sade Charles Evans, Fedchef i Chicago, på tisdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 23 aug 19 kl. 14:50

Fedchef oroas över mer osäkerhet med nya Kina-tullar

Loretta Mester, Fedchef i Cleveland, säger att Kinas senaste importtullar innebär ytterligare osäkerhet om handeln, men USA är mindre exponerat mot handel än Europa..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dyster Fedchef gav Wall Street hopp

Börserna i USA steg något under svajig handel på tisdagen. Centralbankschefen Ben Bernanke gav i ett tal inför den amerikanska kongressen dystra besked om att den amerikanska ekonomin växer för lite för att arbetslösheten ska gå ner. Några signaler om ytterligare penningpolitiska åtgärder lämnade inte Bernanke.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

"Jag vill vara med och förändra branschen"

Erika Eliasson, vice-vd på låneutmanaren Lendify och ordförande i Swedish FinTech Association, har i 20 år arbetat inom den svenska finansbranschen. Det här är hennes berättelse från skogsmaskiner i Norrland till fintech på Östermalm..

Realtid - Igår: 08:25

Eniro ansöker om rekonstruktion

Söktjänstföretaget Eniro upprättar en kontrollbalansräkning och förbereder en ansökan om företagsrekonstruktion..

Realtid - Igår: 07:57

Rekordsiffror för Realtids nya sajt

Realtids nya sajt, 70-plussarnas missriktade integritetsbehov och livet som isolerad. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Valutan, Trump och vägen tillbaka

Coronavirusets våta filt kväver det mesta andra i nyhetsväg men nu börjar mycket handla om hur vi ska kravla oss ut på andra sidan. Här är veckans tio mest lästa artiklar..

Realtid - Igår: 21:37

Wall Street avslutade på minus

De ledande börserna i New York handlades ned under fredagen. Totalt blev den ändå uppgång med 15 procent under veckan..

Realtid - Igår: 20:34

Över 2000 miljarder dollar i stimulanser godkänt

USA:s representanthus har godkänt det gigantiska stimulanspaket på drygt 2000 miljarder dollar. .

Realtid - Igår: 18:04

Rekyl för Stockholmsbörsen

Efter tre dagar med stark utveckling vände Stockholmsbörsen ner på fredagen..

Realtid - Igår: 17:03

Så blev Sverige skuldfritt

Det går att lära mycket av historien och i år är det hundra år sedan Sverige blev skudfritt – det konstaterar Realtids Gunnar Örn som har gått igenom tillväxt och kapitalplaceringar i Sverige sedan mitten av 1800-talet..

Realtid - Igår: 16:58

Mats Juhl blir finanschef på Starbreeze

Mats Juhl blir finanschef på spelbolaget Starbreeze..

Realtid - I förrgår: 14:05

Finansinspektionen ingår avtal med Fed 

Finansinspektionen och USA:s centralbank Federal Reserve samt två statliga organ  har ingått ett samförståndsavtal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.