Dagens Media > Ekonomi

Friday, 03 April, 07:16

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 11:35

Att leda på distansFramtiden är osäker, och för många innebär det nu att livet, relationer och jobbet kommer att ta en digital form under en obestämd period. Framtidsbyrån Another Tomorrow, som är van att arbeta på distans, delar med sig av sina bästa tips på att underlätta det digitala arbetslivet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Another Tomorrow

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att leda, distans
Realtid - 10 feb 17 kl. 08:22

"Att styra på för stor distans är som att leda barnkalas via sms"

Krisen i vården lär oss en sak: Att styra på för stor distans är som att leda barnkalas via sms. Sjukvårdens problem handlar inte om att den får för lite resurser mätt som andel av BNP, utan att de resurser som den får inte används på bästa möjliga sätt. Genom rätt analyser av vårdens produktion och organisation kommer vi kunna vrida om den från ett krisperspektiv till ett lösningsfokus, skriver Hans Winberg och Anna Krohwinkel på stiftelsen Leading Health Care..

SVT - 15 dec 11 kl. 06:34

Sundsvall först i världen - styr flyget på distans

Snart kan flygledningstorn vara ett minne blott. På Midlanda flygplats i Örnsköldsvik håller man just nu på att installera en central där man, med kameror, ska styra flygen på distans och leda Sundsvallstrafiken. Och man är först i världen med den nya tekniken..

SR - 29 maj 13 kl. 06:00

Leda flygplan på distans

En helt ny teknik ska nu införas när flygplan ska lyfta och landa. Sverige blir först i världen med att vägleda plan på distans..

Barometern - 27 sep 19 kl. 06:00

De forskar om undervisning på distans

Korrespondensgymnasiet i Torsås ingår i en stor forskningsprojekt kring distans- och fjärrundervisning. Forskarna har besökt Korr för att studera hur undervisningen går till. Forskningen ska leda fram till hur sådan undervisning bedrivs på bästa sätt..

BT - 13 jun 11 kl. 13:15

Pia Sundhage vill leda herrlag

I sommar ska hon ordna enda guldet som saknas. Sedan är Pia Sundhage redo för den slutgiltiga utmaningen ? att leda ett herrlag.

Dagensanalys.se - 04 mar 19 kl. 09:00

Att jobba på distans är en självklarhet 2019

Workplace by Facebook avslöjade nyligen att de har två miljoner betalande användare. Bland dessa finner vi storföretag som valt att ge sina anställda möjligheten att jobba på distans, en självklarhet för det moderna företaget. Tjänsterna som gör distansarbete möjligt Workplace från Facebook är en av världens mest snabbväxande SaaS-tjänster.

YLE - 19 sep 13 kl. 11:46

Finländarna jobbar flitigt på distans

Finländarna latar sig inte utan arbetar flitigt på distans, visar en ny enkät som besvarats av över 2 400 arbetstagare. Tre av fyra tillfrågade uppger att de kan koncentrera sig bättre på jobbet på distans än på kontoret. De upplever själva att de får mera till stånd.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så får du ditt distans-förhållande att fungera

Upp mot en tiondel har ett förhållande där de inte lever ihop med sin bae. Ibland är avståndet så långt att det inte går att ses varje dag. Och det kan ju vara lite tråkigt.

Expressen - 22 feb 11 kl. 14:03

Alla guldfavoriterna - distans för distans

Sugen på att få koll på svenskarnas konkurrenter? SportExpressen.se:s Anders Borgström ger dig den kompletta VM-genomgången - distans för distans.

YLE - 21 sep 12 kl. 10:50

Många jobbar på distans

Tre av tio finländare jobbar på distans åtminstone en gång i månaden. Fyra av tio säger att de distansjobbar ibland medan fem procent säger sig jobba på distans kontinuerligt. Det visar en enkät som försäkringsbolaget If låtit göra.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 timmar sedan

Förslaget: låt frilansfotografer dokumentera krisen

Statligt finansierat fotoprojekt kan hjälpa frilansfotografer i Sverige..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Initiativen som ska stötta i krisen

Allt är inte bara mörker i branschen. Ur krisen växer nya kreativa samarbeten och idéer fram – här är några ljuspunkter..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Almedalen ställs in: Så påverkas mediehusen

Många mediehus drar in stora pengar på sin medverkan under Almedalsveckan. Men när politikerveckan nu ställs in står man inför ännu ett intäktsbortfall..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Replik: Sveriges Annonsörer bör tänka om i sin rådgivning

Nyhetsmedier är inte bara en naturlig samlingsplats för information utan också en bra plats för annonsörer som vill komma ut med sina budskap i en redaktionellt trygg miljö. Det är förvånande att Sveriges Annonsörer påstår något annat, skriver Bonnier News Sales ledningsgrupp..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Hall Media-köpet godkänns

Hall Media-affären får grönt ljus av Konkurrensverket..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Rekord för ”Sveriges mästerkock”

Rekordmånga såg sista avsnittet av ”Sveriges mästerkock”..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Så kan mediehusen gå starkare ur coronakrisen

Mediehusen brottas just nu med effekterna av covid-19. Men om de tar den här tiden till att testa nya vägar kan mediehusen faktiskt komma starkare ur krisen, skriver medieanalytikern Thomas Baekdal..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Danska nyhetsmedier får annonsstöd

Danmarks kulturdepartement inför ett stöd för medier som tappar annonser på grund av coronakrisen. 180 miljoner danska kronor avsätts för andra kvartalet..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Före detta Hulu-vd ska styra Warnermedia

Jason Kilar blir vd för AT&T-ägda Warnermedia..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Ingen sport – så styr tv-husen om

TV4, Nent och Discovery tvingas styra om både innehåll och arbetssätt för att täcka upp för all inställd sport. Samtidigt tyngs de av förlorade annonsintäkter som gör att bolagen fryser aktieutdelningar och sjösätter sparpaket. Tv-husen om: ✓ hur de lägger om tablån ✓ strategin för att klara smällen ✓ de förlorade reklampengarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.