Dagens Media > Ekonomi

Friday, 10 April, 20:03

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 11:12

Sveriges Tidskrifter sätter ihop kristeamBranschorganisationen Sveriges Tidskrifter har satt ihop en grupp med experter som ska svara på de frågor som uppkommer hos medlemmarna med anledning av corona..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Tidskrifter, Sveriges Tidskrifter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges Tidskrifter, sätter, ihop, kristeam
Dagensanalys.se - 22 feb 19 kl. 12:59

TU – Medier i Sverige och Sveriges Tidskrifter ska gå ihop

Sveriges Tidskrifter och TU – Medier i Sveriges styrelser har undertecknat en avsiktsförklaring med målet att bilda en ny gemensam branschorganisation. En stark och enad organisation som med tydlig röst kan föra svenska publicisters talan. Avsiktsförklaringen ska bekräftas av respektive organisations årsmöte.

YLE - 21 dec 16 kl. 14:56

Tilläggstid i universitetens kritiska förhandlingar om vetenskapliga tidskrifter

De finländska högskolorna och forskningsinstituten förhandlar som bäst med det stora förlaget Elsevier om hur dyr tillgången till dess vetenskapliga tidskrifter ska vara i framtiden. Förhandlingarna har visat sig vara svårare än väntat och har nu fått ett års tilläggstid. Det här innebär att forskarna kan fortsätta använda Elseviers e-tidskrifter under år 2017 medan förhandlingarna fortsätter.

Dagensanalys.se - 20 okt 16 kl. 12:01

Olle F. förklarar: Ny säljteknik sätter individen i fokus

En stor konsumentundersökning som gjordes av AB Marketing Bo Jönsson gav nya kunskaper som påverkade dagligvarukedjornas marknadsföring. Den kartlade svenska folkets konsumtionsvanor och öppnade ögonen för att skillnaderna mellan olika regioner och mellan unga och gamla var betydligt större än skillnaderna mellan tjänstemän och arbetare eller stadsbor och lantbor. På samma sätt som att skåningarna dricker mörkrostat bryggkaffe och norrlänningar ljus- eller mellanrostat är skillnaderna stora i många andra varugrupper.

Dagens Media - 22 feb 19 kl. 09:26

Sveriges Tidskrifter och TU går ihop

Branschorgansationerna Sveriges Tidskrifter och TU planerar att bilda en ny gemensam organisation..

HBL - 30 maj 13 kl. 19:34

Bonniers tidskrifter samarbetsförhandlar

Bonnier Publications som ger ut tidskrifter inleder samarbetsförhandlingar, uppger Markkinointi & Mainonta.Minskningsbehovet är högst 24 anställda, uppger bolaget. Bolaget sysselsätter i nuläget 72 personer.

Dagens Media - 20 nov 13 kl. 13:30

Egmont slår ihop bolag

Egmont Tidskrifter och Egmont Kids Media går samman under namnet Egmont Publishing..

Resume - 20 nov 13 kl. 13:37

Nedskärningar när Egmot slår ihop bolagen


Egmont Tidskrifter och Egmont Kids Media blir Egmont Publishing som kommer att omsätta nästan 1 miljard kronor.Det innebär att tjänster försvinner. – Vi ser nu över organisationen och kommer dra ner på personal.

Supermiljöbloggen - 21 jan 14 kl. 10:29

Moderat riksdagsledamot ifrågasätter global uppvärmning på grund av köldknäpp i Norrland

Det är ovanligt kallt just nu i delar av Norrland, därför finns inte den globala uppvärmningen och kanske är hela teorin om global uppvärmning en socialistisk konspiration. Det menar den moderata riksdagsledamoten Lars Beckman. Beckman skriver på twitter "Den globala uppvärmningen slår rekord?

SR - 21 feb 14 kl. 09:12

Dagspressen fortsätter backa

Det är minustecken kors och tvärs när TS beskriver dagspressens utveckling i fjol. Mer positiv är utvecklingen för lokala gratisblad och tidskrifter..

YLE - 08 nov 15 kl. 10:59

Akademen tar tillbaka beslutet om tidskrifter

Kulturtidskrifterna fortsätter i Akademiska Bokhandelns sortiment. På basen av den respons som bokhandeln fått omprövar bokhandeln beslutet gällande kulturtidskrifterna. Kulturtidskrifterna kommer också i framtiden att vara en del av det helhetssortiment som Akademiska Bokhandeln vill erbjuda sina kunder i Bokuset i Helsingfors centrum.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 13:35

Jan Scherman: ”Nent erbjöd Telia ett samarbete om Champions League”

KOMMENTAR. Telias köp av sändningsrättigheterna till Champions League, för 1 miljard kronor om året, gör att frågan om statens ägande av TV4 kommer att få ny näring, skriver Jan Scherman..

Dagens Media - Igår: 12:36

Uppgifter: Champions League till Telia

Enligt Dagens Medias uppgifter är det Telia som köpt rättigheterna till Champions League. Uppgiften bekräftas av flera källor med direkt inblandning i affären..

Dagens Media - Igår: 11:18

Malin Ekman från coronakrisens New York ”Viruset skapar paranoia”

USA-korrespondenten Malin Ekman rapporterar direkt ifrån coronavirusets epicentrum i New York. ”Det är tydligt i den här staden att de som redan har det svårt drabbas hårdast”, säger hon..

Dagens Media - Igår: 11:01

Coca-Cola stoppar annonseringen i Sverige

DEL 1. Ingen är opåverkad av coronautbrottet – inte heller annonsörerna. Coca-Cola, Apotea och Volkswagen har alla den senaste tiden förändrat – eller helt stoppat – sin marknadsföring.

Dagens Media - Igår: 10:25

Nent: ”Cyniskt och olämpligt av UEFA att genomföra budgivningen”

Nents vd Anders Jensen var frestad att inte buda på Champions League över huvudtaget – UEFA borde ha flyttat fram budgiviningen med tanke på coronakrisen: ”Viljan hos UEFA att säkerställa stora pengar har varit för stor”, säger han..

Dagens Media - Igår: 09:04

Nent förlorar Champions League i Sverige och Norge

Nent förlänger rättigheterna för UEFA Champions League i Danmark men inte i Sverige och Norge..

Dagens Media - Igår: 08:00

Disney + når milstolpe – 50 miljoner prenumeranter

Streamingtjänsten Disney + har dubblerat antalet prenumeranter sedan februari..

Dagens Media - Igår: 07:37

Henric Smolak: ”En kris är också en möjlighet”

I ekonomiskt osäkra tider kommer de företag som satsar på innovation och kreativitet att vinna marknadsandelar, skriver Strossle​ Sveriges vd Henric Smolak – och listar sina tips för marknadsföring i kristider..

Dagens Media - I förrgår: 14:14

Thomas Mattsson: ”Public service-kritiken tystnade”

ANALYS. Rekordtrafik och ökad rating. Men minskad lösnummerförsäljning och annonsras.

Dagens Media - I förrgår: 14:50

Över miljonen såg TV4:s nya originalserie

Premiären av TV4:s nya, stora dramasatsning Bäckström, som bygger på Leif GW Perssons böcker, lockade över 1 miljon tittare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.