UNT > Ekonomi

Friday, 14 August, 10:23

UNT - 24 mar 20 kl. 11:01

Butiker i gallerian får nya öppettiderFlera handelsplatser i Uppsala väljer tillfälligt att ändra öppettiderna under coronakrisen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Butikeri , gallerianfår nya , öppettider
Sydöstran - 27 mar 20 kl. 20:36

Handel: Butiker ändrar öppettider

Skånskan - 21 jan 17 kl. 08:00

Butiker lämnar Gallerian i vår …

sjöbo De tre butikerna i Gallerian i Sjöbo har bestämt sig för att lämna lokalerna i vår. ERWP.fif(0)Den gamla sportbutiken på Västergatan blev affärsbyggnad för fyra företagare i januari 2014.

Kristianstadsbladet - 29 jun 13 kl. 10:00

Handlarna rusar inte till gallerian

Foto: Lasse Ottosson
Invigningen av Kristianstads nya galleria kryper allt närmre. Ägaren Steen & Ström har presenterat flera olika typer av butiker, men stadens handlare vallfärdar inte till storsatsningen.
I oktober flyttar de första butikerna in i Steen & Ströms nya galleria på Östra Boulevarden.

YLE - 26 aug 15 kl. 08:17

Fria öppettider delar köpmännens åsikter

De stora butikerna blir ännu större och de mindre butikerna förlorar sin konkurrensfördel. Det säger några köpmän som Yle har talat med. Aki Salminen är köpman i K-market i centrum i Jakobstad, och han är en av dem som är glada över regeringens förslag att införa fria öppettider.

Nyan - 18 mar 20 kl. 08:02

Nya öppettider på Maxinge

I ett pressmeddelande från Maxinge köpcentrum skriver vd Dan-Johan Dahlblom att man kommer att fortsätta ha öppet som normalt, men att vissa butiker kan ha avvikande öppettider på grund av ”rådande omständigheter.” ”Det är en tillfällig åtgärd, när situationen har förbättrats återgår alla till sina normala öppettider igen”, meddelar han. Man konstaterar att enskilda butiker, i synnerhet restaurang och caféverksamheten, har ett märkbart tapp av kunder.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 11:00

Så blir nya gallerian

Nu har Steen och Ström sökt bygglov för nästa etapp av nya gallerian. Men de tidigare planerna på lägenheter i Östra Centrum saknas. Sedan Peab backade har inget annat bolag visat intresse för att bygga bostäder.

YLE - 23 dec 13 kl. 12:31

Öppettider under jul och nyår

Butikers öppettider och kollektivtrafikens tidtabeller ser annorlunda ut under julhelgen. Om du måste handla i sista minut lönar det sig att planera butiksresan väl. Här hittar du mera information.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 06:30

Två butiker i konkurs

Foto: Bosse Nilsson
Den 25 oktober förra året invigdes Galleria Boulevard med 17 butiker i en första etapp. Efter ett drygt halvår slår två av butikerna igen, klädaffärerna Zizzi och 62 kvadrat.
Båda butikerna har ägts och drivits av Anneli Svensson.

YA - 02 feb 14 kl. 15:53

Fyra butiker i samma galleria

Foto: Sprisse Nilsson
Lokal konst, återvunna produkter från världens alla hörn, heminredning – och så en syateljé mitt i butiken. Den som besöker nya Gallerian i Sjöbo får en varierad upplevelse.
Sedan Sport-Kalle flyttade från Västergatan har den stora butiken bredvid Apoteket mestadels stått tom.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 18:48

Äldsta gallerian med sina 20 år

Foto: Johanna Wallin
Medan Kristianstad har blivit med ny galleria på Östra Boulevarden finns det en betydligt äldre galleria som förenar Östra och Västra Storgatan.
Under fredagen fyllde Kristianstads första galleria 20 år vilket firades med erbjudanden, röd matta, ballonger och maskoten Kruse som delade ut godis. Den 15 november 1993 öppnade Generalen, som oftast bara kallas gallerian.

YLE - 29 nov 16 kl. 10:15

Butiker öppna på juldagen - "intressant att testa"

För första gången kan alla butiker som vill i år hålla öppet under julens helgdagar, alltså på juldagen och annandag jul. Det är de nya reglerna om öppethållning som gör det möjligt för butikerna att hålla kommersen i gång också under julhelgen. Åtminstone en del matbutiker har för avsikt att testa det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.