DI > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 10:24

DI - 24 mar 20 kl. 09:53

Analytiker: Bopriserna tar stryk av oron – så mycket ska de fallaÄven bostadspriserna lär skakas om i spåren av stigande arbetslöshet och stormiga finansmarknader..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Bopriserna, tar, strykav , oron, mycket ska , de falla
Helsingborgs Dagblad - 12 nov 11 kl. 10:40

Undvik att vänskapen tar stryk

Att låna ut pengar till kompisar kan ha sina sidor. För att undvika att vänskapen tar stryk finns några enkla råd att följa. Enligt Bodil Hallin, familjeekonom på Ikano Bank, ska man tydligt göra klart att det är fråga om ett lån, inte en gåva.

Expressen - 20 mar 14 kl. 20:31

Khloe Kardashian: Själen tar stryk

Khloe Kardashian har alltid blivit jämförd med sina systrar Kim och Kourtney. Det har sänkt realitystjärnans självförtroende, berättar hon nu enligt Life & Style. – Att bli jämförd med någon annan varje dag gör att själen och anden tar stryk, säger Khloe Kardashian..

DN - 04 jan 16 kl. 15:28

”Folkaktierna” tar stryk av Kinaraset

Svenska folkets favoritbolag på börsen tar stryk när Stockholmsbörsen dyker skarpt. Mest faller uppstickaren Fingerprint – tätt följd av aktier som Telia Sonera och H&M..

DN - 04 jan 16 kl. 15:28

”Folkaktierna” tar stryk av Kinaraset

Svenska folkets favoritbolag på börsen tar stryk när Stockholmsbörsen dyker skarpt. Aktier som Telia Sonera och H&M faller hårt i nedgången..

SvD - 15 dec 16 kl. 18:30

Sparandet som tar stryk när räntorna stiger

SvD Näringslivs Frida Bratt guidar till tre sparformer där riskerna ökat. Feds räntehöjning på onsdagen kan vara startskottet på ett högre ränteläge, där räntekänsliga investeringsalternativ tar stryk. .

DI - 29 nov 17 kl. 20:04

Rådgivaren: Ingen fastighetskris – men mindre bolag tar stryk

Trots en turbulent bostadsmarknad ser den kommersiella fastighetssektorn i Sverige stark ut. Särskilt de större fastighetsbolagen går bra på börsen samtidigt som mindre aktörer och bostadsutvecklare tar stryk, enligt en ny rapport från fastighetsrådgivaren Pangea Property Partners.  .

GöteborgsPosten - 09 mar 18 kl. 14:11

Stålaktier tar stryk på börsen

Många stålaktier tar stryk på börsen efter Donald Trumps besked om ståltullar. Ratinginstitutet Moody's flaggar samtidigt för sänkta kreditbetyg för bolag i sektorn..

GöteborgsPosten - 09 mar 18 kl. 14:11

Stålaktier tar stryk på börsen

Många stålaktier tar stryk på börsen efter Donald Trumps besked om ståltullar. Ratinginstitutet Moody's flaggar samtidigt för sänkta kreditbetyg för bolag i sektorn..

Affärsvärlden - 19 sep 13 kl. 07:51

Analytiker: Bopriserna fortsätter upp

Även om finansminister Anders Borg slagit fast att regelverket kommer att stramas åt så länge bostadspriserna inte sjunker är det svårt att tänka sig något annat än att de svenska bostadspriserna kommer att fortsätta stiga framöver. Det säger analytiker..

E24 - 06 jul 11 kl. 07:06

Reklamen tar stryk när vi slutar shoppa

Annonsmarknaden känner av konjunkturväxlingar tidigt. När privatkonsumtionen går ned är företagen snabba att bromsa in när det gäller reklam. ?

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Alligator pausar rekrytering till studie på grund av corona

Forskningsbolaget Alligator Bioscience gör ett uppehåll i rekryteringen för sina fas 1-studier med läkemedelskandidaterna Ator-1015 och….

DI - just nu

Ålandsbanken skjuter upp utdelningsbeslut

Ålandsbankens styrelse föreslår att beslutet om utdelning för räkenskapsåret 2019 skjuts upp på grund coronaviruspandemin..

DI - just nu

Norska banken: Batljans fastighetsbolag förtjänar inte premievärderingen

Efter Nyfosas beslut att avvakta med att förvärva fastighetsportföljer av SBB till ett värde av 8 miljarder kronor finns det inte längre….

DI - 10 minuter sedan

Likvid från Postnordfastighet skiftas ut tidigare – aktien stiger

First North-bolaget Delarka som nyligen meddelade att de säljer sin enda fastighet - Postnords huvudkontor - stiger i onsdagshandeln..

DI - 10 minuter sedan

Concentric stänger vissa fabriker för att minska kostnaderna

Concentric uppger att det finns en betydande risk för väsentlig ekonomisk påverkan på Concentric Group efter mars månads utgång som en….

DI - 10 minuter sedan

Tidigare mild influensasäsong kan förklara Italiens höga dödlighet

Italiens exceptionellt höga dödlighet under coronavirusutbrottet har varit en gåta för världens epidemiologer, som ställt sig frågan hur….

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen förlänger produktionsstopp i Tyskland

Volkswagen förlänger produktionsstoppet i Tyskland för bilar av egna varumärket, kommersiella fordon och koncernkomponenter fram till den….

DI - 15 minuter sedan

Euroområdets industri-PMI föll brant i mars

Euroområdets inköpschefsindex för industrin sjönk till definitiva 44,5 i mars, jämfört med 49,2 föregående månad. .

DI - 45 minuter sedan

Kursfall för SBB efter sprucken Nyfosa-affär

Fastighetsbolaget öppnade tydligt negativt efter tisdagskvällens besked om att avyttringen av fastigheter till Nyfosa gick i stöpet..

DI - 45 minuter sedan

Så mycket sjönk bilförsäljningen i mars

Nyregistreringarna av personbilar minskade med 8,6 procent i mars. En väntad nedgång som dock inte kan kopplas till coronavirusets….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.