Dagens Media > Ekonomi

Friday, 10 April, 21:04

Dagens Media - 24 mar 20 kl. 09:20

Så slår coronakrisen mot produktionsbolagenInspelningar som måste göras under årets ljusa del skjuts upp eller ställs in – Produktionsbolagen vittnar om tappade intäkter och planerade permitteringar..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: slår , coronakrisenmot , produktionsbolagen
Dagens Media - 11 sep 17 kl. 09:42

Tv-konflikten slår mot produktionsbolagen

De redan hårt pressade produktionsbolagen riskerar att ta ytterligare stryk av konflikten mellan Discovery Networks och Com Hem..

Dagens Media - 27 jun 18 kl. 07:00

Produktionsbolagen: "Definitivt lägre marginaler idag"

SPECIALEN DEL 3 AV 3. Att fortsätta locka till sig de bästa kreatörerna och tänka digitalt är nyckeln för produktionsbolagen i dag. "'Mellanmjölksprogram' är svårare, för det måste också fungera digitalt", säger Anna Rydin, vd på ITV Studios..

Dagens Media - 04 jun 19 kl. 14:35

Konsolidering bland produktionsbolagen

Produktionsbolagen haft haft många tuffa år, för inte ens ett år sedan lades Titan ner. Men de senaste månaderna har vi sett något av en konsolidering på produktionsbolagsmarknaden och nu vädrar man återigen morgonluft..

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 12:34

Orsakar coronakrisen en revolution inom arbete och handel - vem vinner och vem förlorar?

Kan coronakrisen resultera i en revolution inom arbete och handel när allt fler vänjer sig vid distansarbete och onlinehandel? Vem blir i så fall vinnare och vem blir förlorare?Nybyggd del av köpcentret Kungsmässan.

Cornucopia - 13 mar 20 kl. 12:01

Kan bostadspriserna påverkas av coronakrisen?

Dags för den stora ödesfrågan. Hur kan bostadspriserna påverkas av coronakrisen? Argument för fortsatt starka priser är egentligen bara ekonomiska krisstimulans och panikräntesänkningar.

Cornucopia - 06 apr 20 kl. 16:17

MÖP-måndag: Coronakrisen chans för Försvarsmaktens rekrytering av GSS/K

Dags för MÖP-måndag igen. Coronakrisen innebär en fantastisk möjlighet för Försvarsmakten att maximera rekryteringen till heltidsanställda gruppchefer, soldater och sjömän (GSS/K). Detta då de värnpliktiga ungdomar som snart muckar därmed får en chans att övervintra den värsta ekonomiska krisen i modern tid i Försvarsmaktens trygga famn.

Cornucopia - 07 apr 20 kl. 10:24

Coronakrisen i en graf: Nyanmälda arbetslösa USA

Dags för en graf över coronakrisen, antagligen den värsta ekonomiska krisen i modern tid. Grafen nedan visar nyanmälda arbetslösa (alltså inte varslade - eng initial jobbless claims) i USA.Nyanmälda arbetslösa i USA per månad.

Cornucopia - 12 mar 20 kl. 13:37

Marknadsräntorna skuttar uppåt på coronakrisen

Trenden med fallande marknadsräntor bröts med botten i måndag, med ett tydligt skutt uppåt. Man kan kanske se detta som en brytpunkt för när coronakrisen tog fart på allvar.Svenska marknadsräntor de senaste två månaderna.

PrivataAffärer - 19 mar 20 kl. 06:57

En köpvärd aktie i coronakrisen

Bettingsoperatören Leo Vegas kan dra fördel av att fler stannar hemma i större utsträckning under coronakrisen. ”Sektorn är ratad men på sikt tror vi ändå oddsen är goda för Leovegas. Den riktige optimisten ser möjligheten att Leovegas skulle bli uppköpta”, skriver Affärsvärlden.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 15:30

”Vi kan lära oss av coronakrisen”

MELLANSKÅNE Mellanskåne har många företag inom besöksnäringen och de drabbas hårt av den pågående coronakrisen. Men allt är inte nattsvart.
– Det är en global utmaning som vi måste hantera tillsammans, både små och stora aktörer och som vi kan lära oss av, säger Camilla Jönsson, vice ordförande i företagarföreningen Mitt Skåne.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 13:35

Jan Scherman: ”Nent erbjöd Telia ett samarbete om Champions League”

KOMMENTAR. Telias köp av sändningsrättigheterna till Champions League, för 1 miljard kronor om året, gör att frågan om statens ägande av TV4 kommer att få ny näring, skriver Jan Scherman..

Dagens Media - Igår: 12:36

Uppgifter: Champions League till Telia

Enligt Dagens Medias uppgifter är det Telia som köpt rättigheterna till Champions League. Uppgiften bekräftas av flera källor med direkt inblandning i affären..

Dagens Media - Igår: 11:18

Malin Ekman från coronakrisens New York ”Viruset skapar paranoia”

USA-korrespondenten Malin Ekman rapporterar direkt ifrån coronavirusets epicentrum i New York. ”Det är tydligt i den här staden att de som redan har det svårt drabbas hårdast”, säger hon..

Dagens Media - Igår: 11:01

Coca-Cola stoppar annonseringen i Sverige

DEL 1. Ingen är opåverkad av coronautbrottet – inte heller annonsörerna. Coca-Cola, Apotea och Volkswagen har alla den senaste tiden förändrat – eller helt stoppat – sin marknadsföring.

Dagens Media - Igår: 10:25

Nent: ”Cyniskt och olämpligt av UEFA att genomföra budgivningen”

Nents vd Anders Jensen var frestad att inte buda på Champions League över huvudtaget – UEFA borde ha flyttat fram budgiviningen med tanke på coronakrisen: ”Viljan hos UEFA att säkerställa stora pengar har varit för stor”, säger han..

Dagens Media - Igår: 09:04

Nent förlorar Champions League i Sverige och Norge

Nent förlänger rättigheterna för UEFA Champions League i Danmark men inte i Sverige och Norge..

Dagens Media - Igår: 08:00

Disney + når milstolpe – 50 miljoner prenumeranter

Streamingtjänsten Disney + har dubblerat antalet prenumeranter sedan februari..

Dagens Media - Igår: 07:37

Henric Smolak: ”En kris är också en möjlighet”

I ekonomiskt osäkra tider kommer de företag som satsar på innovation och kreativitet att vinna marknadsandelar, skriver Strossle​ Sveriges vd Henric Smolak – och listar sina tips för marknadsföring i kristider..

Dagens Media - I förrgår: 14:14

Thomas Mattsson: ”Public service-kritiken tystnade”

ANALYS. Rekordtrafik och ökad rating. Men minskad lösnummerförsäljning och annonsras.

Dagens Media - I förrgår: 14:50

Över miljonen såg TV4:s nya originalserie

Premiären av TV4:s nya, stora dramasatsning Bäckström, som bygger på Leif GW Perssons böcker, lockade över 1 miljon tittare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.