DI > Ekonomi

Saturday, 28 March, 09:36

DI - 24 mar 20 kl. 09:24

Hanza drar tillbaka utdelningenKontraktstillverkaren Hanza föreslår att den utdelningen om 0,25 kronor per aktie ska ställas in..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hanza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hanzadrar tillbaka , utdelningen
DI - 14 feb 19 kl. 09:35

Hanza vände till minusresultat i kvartalet – aktien faller på börsen

Tillverkningsstrategen Hanza rapporterar ökad omsättning men minskat rörelseresultat i fjärde kvartalet. Utdelningen föreslås bli 25 öre per aktie. Aktien svarar med att falla 5 procent..

PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 12:38

Kontraktstillverkaren Hanza till börsens huvudlista

Bland de sedvanliga villkoren återfinns att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen. Hanza har tidigare sagt att bolaget förbereder ett byte till börsens huvudlista under första halvåret 2019. Det sker ingen kapitalanskaffning eller emission av nya aktier i samband med listbytet.

DI - 05 maj 17 kl. 09:08

Hanza tecknar produktionsavtal med Saab

Kontraktstillverkaren Hanza har tecknat ett produktionsavtal med ett totalt ordervärde om cirka 16 miljoner kronor med Saab avseende produktion av datorprodukter till internationell marknad. Ordern innebär att Hanza utökar sitt samarbete med försvars- och säkerhetsföretaget..

DI - 18 jan 18 kl. 07:30

HANZA storsatsar i Värmland – förvärvar Wermland Mechanics

HANZA Holding AB (publ) (”HANZA”) har i dag tecknat avtal om att förvärva Wermland Mechanics Group AB (”Wermech”), en av Nordens ledande tillverkare av tunnplåtsdetaljer. Wermech kommer att ingå i HANZAs tillverkningskluster i Sverige, som redan omfattar fabriker inom elektroniktillverkning och skärande bearbetning..

Affärsvärlden - 22 maj 18 kl. 07:37

Storägare säljer i Hanza

Massimiliano Franzé, som är storägare i kontraktstillverkaren Hanza Holding och som är bror till bolagets vice ordförande Francesco Franzé, har i onsdags, torsdags, fredags och på måndagen sålt sammanlagt 16.286 aktier i Hanza till en genomsnittlig kurs på cirka 15:34 kronor per aktie..

Nya Wermlands Tidningen - 29 maj 11 kl. 07:30

Hanza tar över Saabs elektroniktillverkning

Förhandlingarna har pågått sedan i höst och på torsdagen blev det klart att Hanza tar över Saabs tillverkning av elektronik till försvars- och säkerhetsprodukter..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jun 11 kl. 07:30

Hanza Precision växer

På 13 år har Elos Precision växt från att vara en liten aktör till att bli ett av Sveriges ledande företag inom avancerad skärande bearbetning. Sedan ett halvår tillbaka är företaget en del av Hanza Precision-koncernen och nu bygger man ut fabriken i Årjäng..

Nya Wermlands Tidningen - 10 dec 11 kl. 15:15

Framtidstro i Hanza Precision

Europa brinner av statsskuldskris, men i Årjäng finns det framtidstro. Hanza Precision har investerat 25 miljoner kronor i ny teknik och i går invigdes utbyggnaden av generaldirektör Christina Lugnet, Tillväxtverket. ?

Nya Wermlands Tidningen - 15 apr 14 kl. 06:00

Hanza-chefen ger Årjäng beröm

Svensk industri missar alltför ofta att etablera verksamhet ute i landsbygdskommunerna. En viktig anledning är att kommunerna inte marknadsfört sig ute i tillräcklig omfattning ute i landet. Vårt samarbete med Årjängs kommun, där vi i dag har 150 anställda i två fabriker, är rent ut sagt fantastiskt, säger Erik Stenfors, koncernchef i verkstadskoncernen Hanza Group.

SvD - 19 apr 14 kl. 11:18

Hanza redo för börsnotering

Note-grundaren Erik Stenfors är på väg att ta ytterligare ett bolag till Stockholmsbörsen. Enligt uppgifter till SvD Näringsliv planerar kontraktstillverkaren Hanza för en börsnotering inom kort. Målet är att dubbla omsättningen till över 2 miljarder kronor de närmaste åren..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Viking Line återupptar frakttrafik

Rederiet Viking Line har ställt in all persontrafik mellan Kapellskär och Mariehamn på Åland på grund av coronakrisen..

DI - 45 minuter sedan

Experternas skatteknep i börsraset – ”kan vara rimligt att passa på”

För den som vill slippa en högre vinstskatt och sparar i en aktiedepå kan det nu vara läge att flytta över en del av kapitalet till ett….

DI - 1 timme sedan

IMF-chefen: Global recession – ”aldrig sett världsekonomin stå still”

Coronaviruset har nu fått in den globala ekonomin i en recession, säger Kristalina Georgieva, chef för den Internationella valutafonden IMF….

DI - 1 timme sedan

Brasiliens Bolsonaro ifrågasätter dödssiffror

Brasiliens president Jair Bolsonaro ifrågasätter den egna regeringens statistik över coronarelaterade dödsfall, som han menar överdrivits….

DI - 1 timme sedan

Fordonsjättarnas tvärstopp sänder chockvågor

I början av förra veckan fanns det ännu företag som ville köpa mer än förut, så fort som möjligt..

DI - 2 timmar sedan

Amerikanske läkaren: ”En mörk, sorglig miljö”

Intensivvårdsavdelningen är redan full av covid-19-patienter på universitetssjukhuset i Chicago Narkosläkaren Cory Deburghgraeve har jobbat….

DI - 2 timmar sedan

Bröt hemkarantän – fick tre års fängelse

En serbisk man har dömts till tre års fängelse för att ha brutit mot karantänsreglerna som införts för att begränsa coronavirussmittan i….

DI - 3 timmar sedan

Uppåt för regeringen i coronakrisen

Socialdemokraterna ökar och Sverigedemokraterna tappar. Men förändringarna är små i opinionen..

DI - 3 timmar sedan

100.000 smittade i USA - ”New York kan bli värre än Wuhan”

Över 100.000 människor har konstaterats bära på coronaviruset i USA. Antalet dödsfall med koppling till virussjukdomen är uppe i 1 544,.

DI - 3 timmar sedan

Stor ökning av skånska konkurser

Den ekonomiska krisen i spåren av coronapandemin ser hittills ut att ha slagit hårdast mot företagen i Skåne, särskilt hotell- och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.