DI > Ekonomi

Friday, 03 April, 09:32

DI - 24 mar 20 kl. 09:20

Företrädare för styrelsen i Venue Retail Group AB (publ) har begärt att tingsrätten avvaktar med beslut om ansökan om konkursSTOCKHOLM (24 mars 2020) –Styrelsen i Venue Retail Group AB (publ) (”VRG” eller “Bolaget”) har informerats om att det finns en finansiering. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Venue Retail Group AB, Stockholm, VRG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företrädareför , styrelseni , Venue, Retail, GroupAB , publ, har begärt att tingsrätten avvaktar med beslut om ansökan om konkurs
DI - 24 mar 20 kl. 09:22

Venue Retail Group ber tingsrätten avvakta med konkursbeslut

Företrädare för styrelsen i Venue Retail Group, VRG, har bett Stockholms tingrätt att avvakta med beslutet om bolagets konkursansökan,.

DI - 25 mar 20 kl. 10:58

Venue Retail Group AB (publ) för förhandlingar om finansiering och Stockholms Tingsrätt har avskrivit konkursansökan

STOCKHOLM (25 mars 2020) –Venue Retail Group AB (publ) (”VRG” eller “Bolaget”) och företrädare för Bolagets styrelse har arbetat hårt för….

DI - 26 nov 19 kl. 18:55

Venue Retail Group planerar företrädesemission

Mode- och skoföretaget Venue Retail Group (VRG) har för avsikt är att erbjuda oprioriterade fordringsägare ett 25-.

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 19:16

Statsministern trollar bort sin ställföreträdare. Och en hel del förtroende.

Sverige har en statsminister. Titeln säger allt om den personens befogenheter och utgår från regeringsformen i grundlagen. Sveriges har också en vice statsminister.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 15 kl. 19:16

Statsministern trollar bort sin ställföreträdare. Och en hel del förtroende.

Sverige har en statsminister. Titeln säger allt om den personens befogenheter och utgår från regeringsformen i grundlagen. Sveriges har också en vice statsminister.

Politologerna - 23 okt 18 kl. 07:30

Folkets främsta företrädare – nya resultat från Riksdagsundersökningen

Det här är ett gästinlägg av David Karlsson, lektor vid förvaltningshögskolan, Göteborgs universitet. *** Runt om i världen ställs demokratin inför nya utmaningar. Etablerade partier förlorar val och nya populistiska och auktoritära krafter vinner mark.

Nyheter 24 - 05 mar 14 kl. 09:45

Facebook och Familjeliv – så jobbar Alliansens partier på nätetInflytelserika företrädare på sociala medierVanligaste orden 2014?

SVERIGE. Kan kampanjer på sociala medier avgöra ett val? Det är med den frågan som Nyheter24 begett sig ut till kampanjledare, kommunikationschefer och sociala medier-ansvariga i de åtta riksdagspartierna.

Alliansfritt Sverige - 15 mar 14 kl. 16:50

Till och med alliansföreträdare vet att kriminalpolitiken är misslyckad

Regeringen har misslyckats med satsningarna på polisen. Och det verkar vara lite oro i Allians-ledet eftersom fyra företrädare nu riktar kritik mot regeringen. Vi håller med, det ser inte så bra ut.

Sydsvenskan - 03 feb 14 kl. 10:36

"Det är väljarna som ska välja sina företrädare, inte partierna."

Vintern före ett val är svensk politiks sämsta tid. Då fastställs listorna inför valet och jag hatar det. Väljaren går till vallokalen, tar en valsedel, kryssar kanske ett namn och lämnar in sin röst.

BT - 30 jun 14 kl. 08:05

Hög SD-företrädare dömd för brott

Michael Rosenberg, kommunalråd för Sverigedemokraterna i Helsingborg och ordförande i valberedningen på riksplanet, har själv mörkat ett brottsligt förflutet. Michael Rosenberg, ordförande i Sverigedemokraterna valberedning på riksplanet, har ett brottsligt förflutet. Men enligt partiledningen är det inget problem att Rosenberg nu bedömer andra kandidaters lämplighet.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Opec+ kallar till krismöte – men rysk bekräftelse saknas

Oljekartellen Opecs sekretariat i Wien planerar för ett hastigt ihopkallat möte inom det utvidgade Opec+ på måndag, enligt flera medier. .

DI - 5 minuter sedan

Historiska raset förvånansvärt litet

Trots ett historiskt tapp står tjänstesektorns inköpschefsindex emot coronaoron bättre än väntat i mars..

DI - 15 minuter sedan

Equinor-partner har hittat olja utanför utanför Brasiliens kust

Equinors partner Petrobras har meddelat att bolaget gjort ett oljefynd vid Uirapuru-blocket lokaliserat i den norra delen av Carcará-fältet….

DI - 15 minuter sedan

Halverad orderingång på tunga lastbilar i Nordamerika

Orderingången av tunga lastbilar (class-8) i Nordamerika låg i mars på preliminärt 7 800, en nedgång med 45 procent från februari och 51….

DI - 15 minuter sedan

Planen: Så ska H&M säkra likviditeten

Klädjätten H&M uppger i sin rapport att likviditeten är fortsatt god. Men eftersom kassaflödet försämrats på grund av coronakrisen….

DI - 15 minuter sedan

NCC bygger järnväg i Skåne – ordervärde på 400 miljoner

NCC och spanska OHL har fått i uppdrag att bygga ut järnvägssträckan mellan Lund och Flackarp i Skåne för Trafikverket. .

DI - 15 minuter sedan

Husqvarna inför arbetstidsförkortning för tjänstemän

Trädgårdsutrustningsbolaget Husqvarna har infört arbetstidsförkortning för tjänstemän i Sverige..

DI - 30 minuter sedan

Tratons vd utesluter inte varsel – har märkt av orderavbeställningar

Lastbilstillverkaren Traton, som bland annat äger Scania, har noterat orderavbeställningar på grund av pandemikrisen, skriver….

DI - 30 minuter sedan

Instalco förvärvar Uppsala-bolag

Instalco förvärvar Teampipe Sweden i Uppsala. Bolaget har specialistkompetens inom svetsning och rördragning i känsliga miljöer..

DI - 45 minuter sedan

Catenas jätteaffär med Coop läggs på is

Fastighetsbolaget Catena har kommit överrens med Coop Logistik AB om att inte fullfölja affären där Catena skulle förvärvat en fastighet….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.