Realtid > Ekonomi

Sunday, 05 April, 11:06

Realtid - 24 mar 20 kl. 09:17

Rekyl på börsenStockholmsbörsen stiger kraftigt i öppningshandeln efter kraftiga lyft i Asien på morgonen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Asien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekyl, börsen
Dagens PS - 15 nov 17 kl. 08:11

Proffset: ”Börsen är överälskad”

Nu spår han ett ras på 30 procent. ”Det har gått lite väl fort uppåt. Jag har gått från att vara optimist till att vara neutralt inställd”, säger Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie, till Di.

Cornucopia - 23 jan 19 kl. 08:19

Kort rekyl på börsen

Börsen har nu rekylerat i två dagar, eller om man så vill hela innevarande vecka. Med en nedgång även i USA igår kanske det är något att bry sig om, men generellt är det väl bara en liten rekyl på upprekylen på börsen.Dagschart OMXSPI.

Dagens PS - 29 okt 19 kl. 08:09

Börsen på nytt rekord – men hotas av rekyl

En ”rejäl hissresa utför” hotar – rent historiskt. Det här skriver Dagens Industri och konstaterar att Stockholmsbörsen nu, när det gäller det breda OMXSPI-indexet, passerat 40-årsrekordet när det gäller antal dagar med uppgång i följd. Det har bara hänt en gång tidigare att börsen stigit 14 dagar i rad sedan 1979.

Dagens PS - 24 maj 19 kl. 14:48

Rekyl på börsen och Theresa Mays avgång

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Jättar rycker på Stockholmsbörsen
Stockholmsbörsen hade en blytung torsdag med sin svagaste utveckling för året så här långt. Oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina sänkte aktiemarknaden.

PrivataAffärer - 03 dec 19 kl. 13:00

Julrally – eller rekyl?

Det starkt emotsedda delavtalet mellan Kina och USA såg ut att vara ett relativt enkelt steg på vägen mot ett stort frihandelsavtal mellan länderna. Men det finns stora hinder på vägen och tiden är kort då det måste vara klart den 15 december då nya tullhöjningar är inplanerade. Hur börsen reagerar beror på utfallet i förhandlingarna: antingen ett julrally eller en kraftig rekyl.

BT - 04 mar 14 kl. 12:39

Rekyl uppåt på börsen

Minskad oro för en våldsam utveckling på konflikten kring Ukraina lyfter Stockholmsbörsen. Vid klockan halv ett har OMXS-index stigit med 1,8 procent till 438,2.Den breda uppgången, med 28 av 30 aktier i OMXS30-index på plus, avspeglar kurslyft på alla ledande Europabörser.

DI - 15 dec 15 kl. 08:47

Börsen: Rekyl uppåt väntas från start

Efter fem dagar i rad med nedgångar på Stockholmsbörsen indikerar terminerna en viss rekyl på tisdagen. Oljepriset har stabiliserats något under kvällen och natten, och New York-börsen stängde en halv procent upp efter att ha inlett handeln i rött..

SvD - 22 jan 16 kl. 18:58

Kraftig rekyl på börsen

Veckan avslutades med en rekyl på börsen. Under fredagen steg aktieindex på bred front och Stockholmsbörsen landade på +3,46 procent vid stängning..

DI - 09 jan 15 kl. 08:43

Börsen: Terminer indikerar rekyl nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagens session med en rekyl efter torsdagens haussestämning.Euro Stoxx 50-terminen handlades cirka 15 minuter före öppningen ned 0,8 procent..

SvD - 09 jul 15 kl. 10:57

Börsen upp efter Kina-rekyl

Stockholmsbörsen steg tydligt i torsdagens inledande handel, efter rekyl på en delvis handelsstoppad Kinabörs under natten och lättnadsrally efter flera minusdagar på råvarumarknaden..

DI - 10 aug 16 kl. 17:57

Stockholmsbörsen: Tappade mark i rekyl

Börsen dalade något på onsdagen i en rekyl efter tisdagens stabila klättring. Småspararfavoriten Fingerprint Cards var ett av bolagen som rörde sig mot strömmen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

”Jag har alltid sagt ifrån”

Ulrika Boëthius, förbundsordförande Finansförbundet, är med sina 35 år av fackligt arbete i finansbranschen kanske Sveriges mest erfarna på området..

Realtid - Igår: 07:34

Därför är tajming allt

En radskrivande hemmansägare, USA:s Anders Tegnell och gnället på mainstream-media. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:31

Alla vill veta om när Sverige visade vägen

Veckans mest lästa artikel handlar faktiskt inte om corona – här är topp tio..

Realtid - Igår: 17:32

Hon är årets bolagsjurist

Sofia Graflund, chefsjurist på Northvolt tar hem titeln som “årets bolagsjurist”..

Realtid - Igår: 17:32

Svängig dag på Stockholmsbörsen slutade i moll

Veckans sista handelsdag bjöd ännu en dag med volatil handel på Stockholmsbörsen..

Realtid - Igår: 15:49

Svag start för börserna i USA

Börserna i USA vänder ner i inledningen av handeln..

Realtid - Igår: 15:43

"Likviditetsbristen verkar vara över"

Stefan Ericson, Sverigechef och head of fixed income på Pareto Asset Management, positionerar räntefonden inför en kommande recession..

Realtid - Igår: 15:04

SAS behåller ett flygplan i svensk inrikestrafik

SAS kommer från och med måndag endast att trafikera fyra destinationer i Sverige ”i syfte att upprätthålla samhällskritisk infrastruktur”..

Realtid - Igår: 14:57

Dyster M&A-prognos – Europa mot strömmen

Svårt att genomföra bolagsaffärer de närmaste månaderna, enligt Mergermarket..

Realtid - Igår: 14:45

Sysselsättningen rasar i USA

701 000 färre sysselsatta i USA under mars månad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.