DI > Ekonomi

Friday, 03 April, 22:35

DI - 24 mar 20 kl. 08:41

Kraftig konkursvåg i mars: ”Förödande utslagning”Konkurserna accelererar med 60 procent för hotell- och restaurangföretag under mars i år, enligt ett snabbestimat från upplysningscentralen. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, konkursvågi , mars, Förödande, utslagning
Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 22:29

Vulkaner förändrade klimatet på Mars

Väldiga supervulkaner var en gång i tiden vanliga på vår grannplanet Mars, enligt nya rön.Vulkanerna var av samma storlek som Närke eller Sörmland och utbrotten måste ha haft stora effekter på planetens klimat.
Deras existens har tidigare varit okänd, även om forskarna har antagit att de bör ha funnits tidigt i planetens historia för över en miljard år sedan.

BT - 02 okt 13 kl. 22:32

Vulkaner förändrade klimatet på Mars

Väldiga supervulkaner var en gång i tiden vanliga på vår grannplanet Mars, enligt nya rön. Vulkanerna var av samma storlek som Närke eller Sörmland och utbrotten måste ha haft stora effekter på planetens klimat.Deras existens har tidigare varit okänd, även om forskarna har antagit att de bör ha funnits tidigt i planetens historia för över en miljard år sedan.

YLE - 09 apr 16 kl. 09:00

Kraftig ökning av narkotikaproduktion i Finland

På tio år har antalet fall av syntetisk narkotikatillverkning i Finland blivit sex gånger fler. Det visar den statistik som Svenska Yle fått ut av polisen. Från att ha registrerat 37 fall år 2005 antecknade polisen 220 sammanlagt fall av narkotikatillverkning år 2015.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:56

Modeföretag i konkurs – fler att vänta

Ekonomi Coronakrisen tvingar företag i modebranschen och hotell- och restaurangnäringen i konkurs.Vi tror att det här bara är en början, säger Richard Damberg, ekonom på kreditmarknadsföretaget UC.
När kunderna uteblir och marginalerna är små behövs inte lång tid innan ekonomin kraschar och konkursen är ett faktum.

Skånskan - 06 jun 18 kl. 14:45

Så mycket betalas ut i förseningsersättningar

Skåne/Sverige Tågen går inte som ... tåget just nu. Det är solkurvor, signal- och kontaktledningsfel som alla skapar kaos i tågtrafiken.

Alliansfritt Sverige - 21 apr 13 kl. 09:16

Ytterligare superekonomiexpert är oense med Borg

SIFFERÖVNING. Aftonbladet uppmärksammar  hur politikern Anders Borg hamnat i ytterligare konflikt med landets ledande ekonomiska experter. Denna gång är det Stefan Ingves, landets riksbankschef.

YLE - 27 mar 16 kl. 05:17

Mässa vid den nedbrunna kyrkans ruiner i Ylivieska

Församlingen i Ylivieska i norra Österbotten höll natten till söndagen en mässa vid den nedbrunna kyrkans ruiner. 500 människor hade samlats till påskmässan, som ursprungligen skulle ha hållits inne i kyrkan klockan 23. Församlingen ville ändå inte att den förödande kyrkbranden skulle hindra påskfirandet, utan samlades till mässa och minnestund vid midnatt.

YLE - 27 mar 16 kl. 05:17

Ung man gripen för kyrkobranden i Ylivieska

En ung man som är född på 80-talet har erkänt att han tänt eld på träkyrkan i Ylivieska i norra Österbotten. Kyrkan brann ner och församlingen i Ylivieska höll natten till söndagen en mässa vid kyrkans ruiner. 500 människor hade samlats till påskmässan, som ursprungligen skulle ha hållits inne i kyrkan klockan 23.

YLE - 27 mar 16 kl. 05:17

Man gripen för kyrkobranden i Ylivieska

En man som är född på 80-talet har erkänt att han tänt eld på träkyrkan i Ylivieska i norra Österbotten. Han är hemmahörande i trakten. Det är inte klart hur han fick eld på kyrkan, som totalförstördes.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Slutspelat i spökstaden – New Yorks casinomecka ödelagt

Coronakrisen slår hårt mot den amerikanska besöksnäringen. Det märks extra tydligt i en stad som Atlantic City, som nästan helt förlitar….

DI - 45 minuter sedan

WHO: Möjligt att coronaviruset kan vara luftburet

Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luftburet, uppger WHO vid en presskonferens på fredagen..

DI - 1 timme sedan

Coronakrisen gav försäljningslyft för Walmart

Den amerikanska varuhuskedjan Walmarts försäljning i varuhusen ökade med nästan 20 procent under senaste månaden jämfört med samma period….

DI - 1 timme sedan

Svårare att betala i krisen – sämre tider väntar inkassobolagen

Redan vid årsskiftet stod det klart att de obetalda inkassokraven är på uppgång..

DI - 1 timme sedan

Ännu ett sänkt kreditbetyg för Swedbank

Kreditratingbolaget Fitch sänker Swedbanks kreditbetyg till A+ från AA-, med stabila utsikter..

DI - 1 timme sedan

Närmare 15.000 döda i Italien

Minst 766 personer har avlidit i sviterna av covid-19 i Italien det senaste dygnet..

DI - 1 timme sedan

Katastrofala jobbsiffror sänker USA-börserna

De amerikanska börserna sjunker inför sluthandeln på Wall Street där energisektorn och konsumentvarubolagen klarar sig bäst..

DI - 2 timmar sedan

Ryanair riskerar miljardsmäll på bränslehedgar

Flygbolaget Ryanair gör prognosen att man kommer att förlora motsvarande mellan 3,0 och 3,3 miljarder kronor på bränslehedgar som slår fel….

DI - 2 timmar sedan

Biogaia slopar extrautdelningen

Probiotikabolaget Biogaias styrelse har beslutat att revidera utdelningsförslaget..

DI - 2 timmar sedan

USA tog ansiktsmasker av Tyskland – ”modernt sjöröveri”

En försändelse med 200.000 andningsmasker från den amerikanska tillverkaren 3M som var på väg till Tyskland snappades upp i Thailand och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.