DI > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 03:50

DI - 24 mar 20 kl. 08:20

SEC varnar bolagsledare för att dra nytta av covid-19Amerikanska finansinspektionen SEC varnade på måndagen bolagsledare för att lockelsen att handla på insynsinformation är särskilt hög under. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEC, varnar, bolagsledareför att , dra, nyttaav , covid-19
Hela Gotland - 31 jul 18 kl. 09:20

Polisen varnar: vädra inte med öppna dörrar och fönster

På kort tid har två brott anmälts till polis efter att dörrar och fönster lämnats öppna..

PrivataAffärer - 19 mar 19 kl. 09:21

SEC anmäler Musk igen

Det framgår av en anmälan från SEC till domstolen för New Yorks södra distrikt daterad den 18 mars. I uppgörelsen från i fjol, som bland annat innebar att Elon Musk fick avgå som ordförande i utbyte mot att vissa utredningsinsatser om bedrägeri lades på is, ingick att hans tweets skulle kräva godkännande av SEC. Det har Elon Musk brutit mot, menar myndigheten.

DI - 28 sep 18 kl. 13:33

Uppgifter: Musk var nära uppgörelse med SEC innan stämningsbeskedet

En uppgörelse mellan Teslas vd Elon Musk och amerikanska finansinspektionen, SEC, låg nära till hands under torsdagen. Men i sista stund valde Musk att dra sig ur vilket resulterade i att SEC gick vidare och stämde honom för Twitter-inlägget om att köpa ut Tesla, rapporterar CNBC..

Affärsvärlden - 01 apr 16 kl. 10:36

SEC-ordförande varnar för uppblåsta värderingar

Den amerikanska finansinspektionen SEC har valt att höja ett varningens finger mot att många av värderingarna av techbolagen i Silicon Valley kan ifrågasättas. Det skriver MarketWatch..

DI - 18 okt 18 kl. 07:51

Ericsson varnar för betydande konsekvenser av SEC-utredning

Ericsson lämnar i rapporten för det tredje kvartalet en uppdatering kring den process bolaget sedan 2013 befinner sig i med den amerikanska finansmyndigheten SEC och amerikanska justitiedepartementet, DOJ, gällande regelefterlevnad. Konsekvenserna kan bli "betydande"..

DI - 21 jan 11 kl. 18:54

Tele2 får dra för SEC-förlust

Tele2 meddelar att Kammarrätten har medgett bolaget avdrag för den kapitalförlust på 13,3 miljarder kronor som uppstod 2001 vid likvidation av SEC..

Dagens PS - 16 feb 18 kl. 09:40

SEC stoppar försäljning av Chicagobörsen

Den amerikanska finansinspektionen, SEC, har stoppat försäljningen av Chicagobörsen till ett konsortium lett av kinesiska Chongqing Casin. Det skriver CNBC:s nätupplaga. SEC motiverade beslutet mot bakgrund av att affären inte gav svar kring ägarstrukturen och om huruvida finansinspektionen skulle ha tillräckligt med översikt efteråt.

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 09:08

SEC nobbar nya bitcoin-fonder

Den amerikanska finansinspektionen, SEC, har gett avslag på förslag om sju börshandlade fonder med bitcoin-inriktning från ProShares, Direxion och GraniteShares. Det skriver Coindesk. Myndigheten valde att använda samma ordalag i motiveringen för varför man valt att säga nej till de nya fonderna.

Dagens PS - 09 maj 18 kl. 10:37

SEC-topp hoppar av: ”Ett sorgligt exempel”

En av kommissionärerna inom den amerikanska finansinspektionen SEC, Michael Piwowar, kommer att lämna sin post den 7 juli. Det skriver The New York Post. Piwowar, som varit känd som en stark förespråkare av den fria marknaden, säger upp sig efter fem år.

HBL - 13 mar 13 kl. 06:36

Trafikverket varnar för dåligt väglag i södra Finland

Snöfall och ställvis mycket hala vägar stör trafiken i södra Finland, varnar Trafikverket.  Snöfall och ställvis mycket hala vägar stör trafiken i södra Finland, varnar Trafikverket. Väglaget är dåligt eller blir mycket dåligt i landets södra och mellersta delar samt i Kajanaland.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ford ska massproducera ventilatorer på 100 dagar

Fordonstillverkaren Ford kommer producera 50.000 ventilatorer kommande 100 dagar i ett samarbete med GE Healthcare..

DI - 5 timmar sedan

Gap håller butikerna stängda längre än 1 april

Den amerikanska klädkedjan Gap förväntar sig att nedstängningen av bolagets nordamerikanska och europeiska butiker kommer fortsätta längre….

DI - 5 timmar sedan

Net Insight föreslår senarelägga kapitalåterföring

Net Insight, som levererar lösningar för medienät, meddelar att utbrottet av covid-19 pandemin har medfört negativ finansiell påverkan på….

DI - 5 timmar sedan

Panikbeslut bäddar för nästa bubbla

När börsen kraschar och hyperdepression hotar föder skräcken panikbeslut. Världsmästerskapen i penning- och finanspolitiska stimulanser kan….

DI - 6 timmar sedan

SBB levererar mat till sjukhus – ”ett bidrag för att hålla samhället i gång”

För att rädda restaurangen från konkurs startade kaféägaren, i samarbete med Ilija Batljans fastighetsbolag SBB, initiativet Food4heroes..

DI - 6 timmar sedan

Techbolag leder uppgång på Wall Street – Nasdaq upp 3,3 procent

Efter att inledningsvis ha fallit något på måndagen blev det slutligen en stark inledning på handelsveckan för de stora New York-börserna..

DI - 6 timmar sedan

Ratos drar tillbaka beslut om utdelning, 30 öre per aktie

Ratos styrelse har beslutat om att dra tillbaka förslaget om en utdelning på 0,30 kronor per aktie, mot bakgrund av nuvarande situation,.

DI - 6 timmar sedan

Krisen ökar rabatten – intressant läge i Wallenbergs maktbolag

Investors börsportfölj har klarat årets börsfall bra med en nedgång på 12 procent..

DI - 7 timmar sedan

G20:s handelsministrar oeniga om handelsrestriktioner

Handelsministrar från G20-länderna höll under måndagen en extrainsatt videokonferens för att ta ställning till covid-19 pandemins påverkan….

DI - 7 timmar sedan

Nibe skjuter på utdelningsbeslut

Nibe industrier har inte ändrat uppfattning om den föreslagna nivån på utdelning till aktieägarna, men väljer ändå att skjuta på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.