Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 03 April, 21:08

Affärsvärlden - 24 mar 20 kl. 07:11

Ratos sänker utdelningenStyrelsen i Ratos förslår att utdelningen sänks till 0:30 kronor per aktie från 0:65 kronor, till följd av situationen med covid-19..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Ratos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ratos, sänker, utdelningen
PrivataAffärer - 08 feb 19 kl. 07:02

Ratos sänker utdelningen rejält

Ratos resultatet före skatt uppgick till -747 miljoner kronor (-597) i det fjärde kvartalet. Det framgår av den rapport som Ratos tidigarelagt och som offentliggjordes sent på torsdagskvällen med anledning av att styrelsen kommer att föreslå en utdelning om 0:50 kronor per aktie, ned från 2:00 kronor föregående år. Utdelningsförslaget syftar till att ”vidmakthålla Ratos goda finansiella position mot bakgrund av resultatet för 2018”, skriver Ratos.

DI - 23 mar 20 kl. 20:03

Ratos sänker utdelningen

I spåren av coronakrisen väljer Ratos att sänka utdelningen. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 18 dec 12 kl. 08:22

Ratos sänker utdelningen - vill investera mer

 Ratos beslutar att föreslå en ordinarie utdelning för 2012 om 3 kronor per aktie, vilket är en sänkning från fjolårets 5:50 kronor..

DI - 17 feb 17 kl. 08:06

Ratos sänker utdelningen

Riskkapitalbolaget Ratos styrelse föreslår en utdelning på 2 kronor per aktie vilket var en minskning från 3,25 kronor året före. Analytikerna hade i snitt väntat sig en utdelning på 2,5 kronor enligt SME Direkt..

PrivataAffärer - 17 feb 17 kl. 08:09

Ratos sänker utdelningen

Investmentbolaget Ratos föreslår en utdelning om 2,00 kr per aktie för helåret 2016 (3,25), en minskning med drygt 38 procent. Analytikerna väntade sig i snitt en utdelning om 2,50 kr per aktie, enligt SME Direkt....

PrivataAffärer - 24 mar 20 kl. 06:45

Ratos sänker utdelningen

Det framgår av ett pressmeddelande. Styrelsens ambition är dock att kalla aktieägarna till en extra bolagsstämma senare under året för att besluta om ytterligare utdelning, om marknaden vid denna tidpunkt har stabiliserats.  .

Sydsvenskan - 19 feb 15 kl. 08:24

Ratos höjer utdelningen

Riskkapitalbolaget Ratos styrelse föreslår höjd utdelning och redovisar en förlust före skatt på 15 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2014. Det kan jämföras med vinsten på 11 miljoner kronor samma period 2013.Omsättningen uppgick till 6 649 miljoner kronor, jämfört med 7 952 miljoner kronor ett år tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 15 kl. 08:24

Ratos höjer utdelningen

Riskkapitalbolaget Ratos styrelse föreslår höjd utdelning och redovisar en förlust före skatt på 15 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2014. Det kan jämföras med vinsten på 11 miljoner kronor samma period 2013.Omsättningen uppgick till 6 649 miljoner kronor, jämfört med 7 952 miljoner kronor ett år tidigare.

SvD - 19 feb 15 kl. 08:23

Ratos höjer utdelningen

Riskkapitalbolaget Ratos styrelse föreslår höjd utdelning och redovisar en förlust före skatt på 15 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2014. Det kan jämföras med vinsten på 11 miljoner kronor samma period 2013..

UNT - 19 feb 15 kl. 08:23

Ratos höjer utdelningen

Riskkapitalbolaget Ratos styrelse föreslår höjd utdelning och redovisar en förlust före skatt på 15 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2014..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

SAS drar ner inrikesflyget ytterligare

SAS kommer från och med måndagen den 6 april endast trafikera fyra destinationer i Sverige, med bara ett flygplan..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Nedåtrekyl väntas på Wall Street

USA-börserna väntas gå ned i fredagens öppningshandel i en rekyl efter torsdagens oljedrivna kursuppgång. En svagare amerikansk jobbrapport än befarat för mars överskuggade ett fortsatt oljeprisrally..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Analytiker spår starkt första kvartal för Avanza

Flera analytiker är optimistiska kring att den höga aktiviteten på den turbulenta börsen i coronaviruskrisens spår ska ha gynnat nätmäklaren Avanza som kommer med kvartalsrapport den 21 april..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Amerikansk sysselsättning mycket lägre än väntat

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA minskade med 701.000 personer i mars..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

SEB: Rikbanken behåller nollräntan

Det var intressant att notera att riksbankschefen Stefan Ingves inte tog upp reporäntan eller inflationen i sitt anförande på fredagen, och på en direkt fråga om reporäntan var Ingves mycket tydlig med att en räntesänkning inte är en lämplig åtgärd i rådande situation. Det skriver SEB-ekonomerna Lina Fransson och Olle Holmgren..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

H&M lyfter efter rapporten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag på en något lägre nivå i linje med omvärlden..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Ingves: Riksbanken redo att göra mer

De senaste veckorna har varit några av de mest dramatiska Sverige har upplevt i modern tid. Riksbanken har, tillsammans med andra myndigheter gjort kraftfulla insatser för att se till att kreditförsörjningen fungerar, och är redo att göra mer "om det behövs, när det behövs". Det sade riksbankschefen Stefan Ingves på fredagen, enligt ett förskrivet anförande..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Sparekonomen: Detta imponerar i H&M:s rapport

Trots att H&M rapporterar ett försäljningsras för mars så imponerade bolaget ändå i första kvartalet och klädjätten kommer ta sig igenom det tuffa läget. Det säger Nordnets sparekonom Frida Bratt..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas inleda veckans sista handelsdag på en något lägre nivå..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Nordea ser köpläge i flera fastighetsbolag

Nordea har gjort flera förändringar i bankens syn på fastighetsaktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.