Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 18:09

Affärsvärlden - 24 mar 20 kl. 07:08

Boeing och Netflix mot strömmen på Wall StreetDe ledande börserna i New York fortsatte att falla under måndagskvällen då det stimulanspaket som ska mildra de ekonomiska effekterna av viruspandemin inte röstades igenom i senaten..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Netflix, Wall Street, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boeingoch , Netflixmot , strömmen, Wall, Street
DI - 12 mar 19 kl. 21:00

Boeing mot strömmen när S&P 500 steg 0,3 procent

Wall Street bjöd mindre uppgångar under tisdagen. Mot strömmen gick flygplanstillverkaren Boeing som rasade ytterligare 6,1 procent i spåren av helgens olycka. .

DI - 16 dec 19 kl. 15:32

Muntra miner på Wall Street – Boeing mot strömmen

USA-börserna inledde börsveckan på ett relativt muntert humör. Mot strömmen går flygplanstillverkaren Boeing som backar….

DI - 11 jan 19 kl. 21:58

Nedåt på NY-börserna – Netflix och GM mot strömmen

De stora börserna i USA avslutar veckan nedåt och satte punkt för veckans uppgångssvit. Mot strömmen gick GM och Netflix..

Affärsvärlden - 05 apr 16 kl. 07:17

Hälsovård mot strömmen på Wall Street

Börserna på Wall Street avslutade dagen i negativt territorium, tyngd av ny prispress på oljan. Hälsovård- och telekomsektorn gick mot strömmen..

DI - 15 mar 19 kl. 21:00

Stark börsvecka på Wall Street – Tesla och Facebook mot strömmen

Börsveckan avslutades med muntra miner på fredagen när Wall Street steg på bred front. Mot strömmen gick elbilstillverkaren Tesla som backade 5 procent och sociala medier-jätten Facebook som föll 2,5 procent. .

DI - 19 mar 19 kl. 20:55

Wall Street vänder ned – AMD rusar mot strömmen

Wall Street vänder ned efter nya uppgifter om problem i handelsförhandlingarna mellan USA och Kina. Halvledarbolaget AMD rusar mot strömmen på ett avtal med Google..

DI - 11 jun 19 kl. 15:30

Wall Street stiger för sjätte dagen i rad – Beyond Meat mot strömmen

Wall Street inledde tisdagen med stigande kurser för sjätte dagen i rad. Mot strömmen går köttsubstitutbolaget Beyond Meat som rasar omkring 12 procent efter de senaste dagarna tokrusning. .

Cornucopia - 11 mar 19 kl. 10:11

"Hur laddar du elbilen när strömmen har gått?"

"Hur laddar du elbilen när strömmen har gått?" är ännu ett argument fossilbilisterna drar upp mot elbilar, och visar förstås på fortsatt okunskap och frånvaro av systemanalys. Hur tankar du bilen på bensinstationen när strömmen gått, och det inte ens går att betala?

BT - 18 aug 14 kl. 15:32

Eniro mot strömmen när börsen steg

Stockholmsbörsen inledde veckan med uppgångar, en utveckling som var i linje med handeln på de ledande marknadsplatserna i Europa. Runt klockan 15.15 hade OMXS-index stigit med 0,9 procent till 440,9.

Affärsvärlden - 28 apr 15 kl. 07:04

Apple mot strömmen på Wall Street

USA-börserna föll tillbaka på måndagen. Mot strömmen gick it-bjässen Apple inför delårsrapporten som väntades efter stängning..

Dagens PS - 23 okt 18 kl. 07:40

Dystert i New York – it mot strömmen

Wall Street föll på måndagen med fortsatt oro kring höjda räntor och svagare konjunktur. Mot strömmen gick Nasdaq där it-sektorn är dominerande. Bolagsrapporter stod också i fokus hos placerarna.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Vi granskar det vi heter

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

”Risk för finansiell präriebrand”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Fyndpriser på företagsobligationer

Medan börsen visat blodröda siffror finns ett fåtal alternativa fonder som i stället har ökat i värde. En av dem är Atlant Fonders Protect A..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Ingen svarar när larmet ringer

Telefonförsäljningen för seniorbolaget Doro kommer att minska rejält kommande kvartal på grund av corona. Utsikterna är suddiga och 2020 verkar bli ett förlorat år..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Cykliskt plattformsbolag med konsultvärdering

It-konsulter verkar vara en riskgrupp för corona. Det gäller särskilt Eworks plattform för konsultmäkleri. Den som orkar se igenom en djup cyklisk nedgång ser något bra..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Ingen brådska att köpa

Friluftsbolaget har utvecklats starkt efter börsnoteringen 2014 med 13 procents årlig vinstökning. Nu väntar den första riktigt stora prövningen – men det syns inte så mycket i värderingen av aktien än..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Börjar H&M närma sig botten?

Portföljen har en position på att H&M-aktien ska falla. Den är ihop med Leovegas de enda innehav som gått bra i år. Börjar det bli dags att ta hem den vinsten?.

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Den minskade efterfrågan på kapitalism

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Coronaboom på distans

Efterfrågan på digital vård har accelererat kraftigt sedan covid-19 bröt ut..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

”Corona har utlöst en ekonomisk lavin”

Corona har utlöst en ekonomisk lavin som ökar farten dag för dag. Ju längre staten väntar med kraftfullare åtgärder, desto dyrare och svårare blir det att stoppa den, skriver Tractions Bengt Stillström, som blivit miljardär på att rädda företag i kris..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.