DI > Ekonomi

Sunday, 29 March, 17:05

DI - 24 mar 20 kl. 06:25

Kina häver reserestriktioner för HubeiprovinsenReserestriktionerna i Hubeiprovinsen, kommer att hävas för friska individer med start i morgon onsdag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hubeiprovinsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, häver, reserestriktionerför , Hubeiprovinsen
Dagens PS - 25 okt 19 kl. 08:23

Kina kräver lägre tullar i utbyte mot jordbruksinköp

Kina är redo att köpa mer jordbruksprodukter från USA men i gengäld kräver Peking att USA tar bort vissa befintliga och planerade tullar. Det uppger insatta källor till Reuters. Under fredagen ska representanter för de båda ekonomiska stormakterna talas vid över telefon.

Dagens PS - 22 okt 19 kl. 11:13

Kina tar över härskartronen bland rika

Det är numera fler rika i Kina än USA. Samtidigt verkar Brexit ha påverkat antalet rika i Storbritannien. The Guardian rapporterar om sammanställningen som gjorts av Credit Suisse.

Sydsvenskan - 30 nov 16 kl. 06:12

Kina oroas över oroligheter i Burma

Kina vill samarbeta med Burma för att stabilisera situationen i gränsområdet mellan länderna. En rad attacker från etniska minoriteter mot burmesiska säkerhetsstyrkor har fått tusentals att fly till Kina. Kina oroas över att våldsamheterna ska spilla ö.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 16 kl. 06:12

Kina oroas över oroligheter i Burma

Kina vill samarbeta med Burma för att stabilisera situationen i gränsområdet mellan länderna. En rad attacker från etniska minoriteter mot burmesiska säkerhetsstyrkor har fått tusentals att fly till Kina. Kina oroas över att våldsamheterna ska spilla ö.

Kristianstadsbladet - 24 mar 13 kl. 13:38

Toppolitiker i Kina kräver reformer

Kinas vice premiärminister Zhang Gaoli har varnat för att det krävs omfattande ekonomiska reformer för att få ordning på tillväxten i landet.
Under ett näringslivsforum talade Zhang om behovet av att frigöra Kinas räntemarknad för att tillåta fler privata investeringar och uppmuntra konsumtion. - Några av våra utländska vänner är väldigt oroade över vårt investeringsklimat.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 23:30

Kina kräver förklaring av USA


Kina kräver en tydlig förklaring från USA efter helgens avslöjande i New York Times om att den amerikanska säkerhetstjänsten NSA har infiltrerat servrar i den kinesiska telekomjätten Huaweis huvudkontor.Kinas utrikesministers talesperson Hong Lei sade i samband med toppmötet i Haag att landet var "extremt oroat" över uppgifterna - och att Kina har lämnat in flera klagomål till USA med anledning av landets avlyssning.Men Vita husets säkerhetsrådgivare Ben Rhodes försäkrade under mötet att regeringen inte delar med sig av informationen till amerikanska företag..

BT - 24 mar 14 kl. 23:30

Kina kräver förklaring av USA

Kina kräver en tydlig förklaring från USA efter helgens avslöjande i New York Times om att den amerikanska säkerhetstjänsten NSA har infiltrerat servrar i den kinesiska telekomjätten Huaweis huvudkontor. Kinas utrikesministers talesperson Hong Lei sade i samband med toppmötet i Haag att landet var "extremt oroat" över uppgifterna - och att Kina har lämnat in flera klagomål till USA med anledning av landets avlyssning.Men Vita husets säkerhetsrådgivare Ben Rhodes försäkrade under mötet att regeringen inte delar med sig av informationen till amerikanska företag..

Skånskan - 22 sep 18 kl. 20:36

Kina kräver ursäkt av SVT

I början av september anklagade Kina svensk polis för att ha ”brutalt misshandlat” en kinesisk familj som var på besök i Stockholm. Detta efter att en film kring händelsen blivit viral. Läs mer: Kina kräver att svenska poliser ”straffas” Under lördagen gjorde kinesiska ambassaden ytterligare ett uttalande.

Kristianstadsbladet - 07 maj 14 kl. 12:36

Kina kräver att fiskebåt släpps


Kina kräver att Filippinerna överlämnar en kinesisk fiskebåt med en besättning på elva man som beslagtagits i den pågående konflikten kring öar i Sydkinesiska sjön. Båten stoppades i tisdags morse och ska enligt filippinsk polis ha haft omkring 350 sköldpaddor ombord, av vilka de flesta var döda.Kina har också varnat Vietnam att inte störa kinesiska bolag som har aktivitet nära öarna.

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 14 kl. 12:39

Kina kräver att fiskebåt släpps

Kina kräver att Filippinerna överlämnar en kinesisk fiskebåt med en besättning på elva man som beslagtagits i den pågående konflikten kring öar i Sydkinesiska sjön. Båten stoppades i tisdags morse och ska enligt filippinsk polis ha haft omkring 350 sköldpaddor ombord, av vilka de flesta var döda. Kina har också varnat Vietnam att inte störa kinesiska bolag som har aktivitet nära öarna..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stödpengarna borde gå via försäkringsbolagen

En del av de 500 miljarder kronor som Riksbanken vill låna ut till bankerna för att hjälpa företagen skulle göra större nytta hos….

DI - 30 minuter sedan

Vaccin mot nedstängning

Svininfluensan tog drygt 20 000 liv i Italien under några vintermånader 2015. Den bidrog till att det året hade den största överdödligheten….

DI - 30 minuter sedan

Bolund: Regeringen har rätt att ställa krav på alla bolag – ”extrema tider”

Alla svenska bolag bör slopa utdelningen i och med det extrema läget – även de välmående, uppmanar finansmarknadsminister Per Bolund. .

DI - 1 timme sedan

Liberalerna kräver stöd till utsatta barn

Liberalerna kräver att 50 miljoner kronor används för att stödja utsatta barn under coronapandemin. ”Vi oroar oss över den ökade oron hos….

DI - 1 timme sedan

Fribeloppet avskaffas för vårdstudenter

Vårdstudenter ska kunna arbeta i vården under coronakrisen utan att studiemedlet påverkas..

DI - 1 timme sedan

Ytterligare 119 smittade i Region Stockholm

Ytterligare 119 personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19, vilket innebär att totalt 1.657 personer är konstaterat smittade i….

DI - 1 timme sedan

De mest utsatta drabbas när ideella organisationer tar stryk

Detaljhandeln drabbas hårt av coronaviruset. Men för vissa aktörer innebär en minskad försäljning även att de mest utsatta i samhället….

DI - 2 timmar sedan

Masstämning efter smittspridning i Tyrolen

Hundratals fall av covid-19 har kopplats till smittspridning i österrikiska Ischgl, känt som ”Alpernas Ibiza”..

DI - 2 timmar sedan

Smittan krossar Australiens rekordekonomi

NEWCASTLE, AUSTRALIEN Den längsta högkonjunkturen för ett land i modern tid är på väg mot ett abrupt slut..

DI - 2 timmar sedan

Sverige uppe i 110 dödsfall

I Sverige har nu totalt 110 personer avlidit i sviterna av coronaviruset, säger statsepidemiolog Anders Tegnell till TT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.