DI > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 10:02

DI - 23 mar 20 kl. 22:29

Galenskapen har gett rejäl rea på börsenIngen kostnad verkar vara för hög för att bekämpa detta virus. Då blir boten värre än farsoten..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Galenskapenhar , gett, rejäl, rea, börsen
DI - 15 apr 19 kl. 09:29

Rejäl rea trots rallyt – köp börskrossaren

På 20 år har aktien nästan avkastat 1.600 procent med återinvesterade utdelningar. Men det senaste året har bolaget gått trögt – trots hög exponering mot en sektor som bjudit på ett veritabelt rally.

Supermiljöbloggen - 01 jul 16 kl. 22:20

Matsmart: ”Så här minskar du matsvinnet rejält”

"Varje år slänger svenska konsumenter 494 000 ton mat – helt i onödan. Genom att öka kunskapen om skillnaden mellan hållbarhetsmärkningarna kan matsvinnet minskas rejält", detta skriver Karl Andersson, VD och en av grundarna till Matsmart i en debattartikel på Supermiljöbloggen idag.
Totalt slänger Sveriges hushåll 995 000 ton matavfall varje år.

Expressen - 25 dec 12 kl. 12:02

Rusning till första dagen på årets rea

Är det dags att kasta sig ut i mellandagsrean? Det beror helt på vad du är ute efter, enligt Magnus Kroon på Svensk handel, som tror att många butiker väntar med sin rea. En av dem som gett sig ut i rean under juldagen är Jennica Jonsson, 29, i Stockholm.

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 11:02

Uppförsbacke och rejäl motvind för klädhandeln

Butiksdöden har haft ett stadigt grepp om klädhandelsbranschen i ett par års tid – och ännu syns inget ljus i tunneln. Det berättar Svenska Dagbladet, som sammanställt de största utmaningarna som butikerna står inför. Besökarna minskar – och kunderna ställer högre krav.

Testfakta - 17 jan 14 kl. 13:34

Rea på kaffe kan få dyr eftersmak

Kraftigt sjunkande världsmarknadspriser har gett billigare kaffe i butikshyllan igen. Bra tycker många – men utvecklingen har också en baksida. – Många odlare kan inte längre leva på sitt arbete och lämnar kaffet, vilket kan leda till brist och prisökningar längre fram, säger Löfbergs vd Lars Appelqvist..

DN - 13 maj 18 kl. 12:33

Oväntad följd av hamnkonflikten i Göteborg: Rea på kläder

GÖTEBORG. Konflikten i Göteborgs hamn har skadat hamnens förtroende bland kunder och gett ökade kostnader på upp till 70 procent för företag. Det säger Rickard Bergqvist, professor vid Handelshögskolan i Göteborg, som leder ett projekt som utreder hamnkonfliktens konsekvenser för näringslivet..

Norrtelje Tidning - 28 sep 12 kl. 04:00

Regnet ger rea på el

Fulla vattenmagasin och fungerande kärnkraft har tryckt ner elpriserna rejält. Både rörligt och fast elpris är bra val just nu, enligt Norrtälje energi..

Affärsvärlden - 19 mar 13 kl. 13:52

Rea på Englands dyraste hus

Englands dyraste villa har visat sig vara svårsåld. Nu sänks priset rejält, rapporterar Mail online..

DN - 08 okt 13 kl. 10:01

Redan rea på Iphone 5C

Lågprisvarianten av Iphone blir ännu billigare. Redan nu, en knapp månad efter lanseringen, sänker flera återförsäljare priset rejält..

IDG - 16 dec 14 kl. 19:15

App Santa tillbaka med rea på appar och program

Förre året lanserades kampanjen App Santa med rejäla rabatter på många populära appar och program, och nu är årets upplaga igång..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kursfall för SBB efter sprucken Nyfosa-affär

Fastighetsbolaget öppnade tydligt negativt efter tisdagskvällens besked om att avyttringen av fastigheter till Nyfosa gick i stöpet..

DI - 30 minuter sedan

Så mycket sjönk bilförsäljningen i mars

Nyregistreringarna av personbilar minskade med 8,6 procent i mars. En väntad nedgång som dock inte kan kopplas till coronavirusets….

DI - 30 minuter sedan

XXL rusar 40 procent efter nya finansieringen

Den norska sportvarukedjan XXL rusar 40 procent på Oslobörsen efter morgonens besked om att bolaget säkrat ny finansiering på nästan 2….

DI - 30 minuter sedan

Continental slopar utsikterna – spår nollresultat inom fordonsdivisionen

Den tyska fordonsunderleverantören Continental drar tillbaka sin guidning för helåret 2020 med anledning av den pågående covid-19-pandemin,.

DI - 45 minuter sedan

Redkordraset är värre än det ser ut

Industrins inköpschefsindex bromsade i rekordfart i mars och fallet på knappt 10 indexenheter är i själva verket större än det ser ut..

DI - 45 minuter sedan

KI: ”En synnerligen djup lågkonjunktur står nu för dörren”

Konjunkturinstitutet, KI, spår nu att Sveriges BNP kommer minska med 3,2 procent under 2020 i spåren av coronaviruspandemin..

DI - 45 minuter sedan

Nya miljarder till vårdutrustning och tester

Socialstyrelsen ska få möjlighet att låna fem miljarder kronor av Riksgäldskontoret för att säkra skyddsutrustning och annat….

DI - 1 timme sedan

Er hybridstämma med ProHearings

Vi kan hjälpa er genomföra er årsstämma som hybridstämma..

DI - 1 timme sedan

Mekonomen har tillräcklig likviditet nu men för diskussion med banker

Mekonomen bedömer att coronaviruseffekter och IT-intrånget mot bolaget kommer ha en väsentligt negativ påverkan på bolaget under resten av….

DI - 1 timme sedan

Socialminister Lena Hallengren håller pressträff 9.15

Socialminister Lena Hallengren håller klockan 9.15 presskonferens tillsammans med Läkemedelsverkets generaldirektör Catarina Andersson….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.