DI > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 04:35

DI - 23 mar 20 kl. 20:37

Betssons fortsätter återköpsprogramBetssons återköpsprogram har hittills resulterat i köp av  över 1 miljon aktier till ett pris av drygt 34 miljoner kronor..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betssonsfortsätter , återköpsprogram
Dagens PS - 20 apr 18 kl. 06:50

Telia inför återköpsprogram om totalt 15 miljarder kronor över tre år

Teleoperatören Telia meddelar att styrelsen har beslutat att införa ett återköpsprogram av aktier. Ambitionen är att återköpa aktier för ett årligt belopp om 5 miljarder kronor över en kommande treårsperiod, totalt 15 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 03 maj 18 kl. 15:54

Lundin Petroleum inleder återköpsprogram

Lundin Petroleum har beslutat att inleda ett återköpsprogram av aktier. Det högsta antalet återköpta aktier ska inte överstiga 10 procent av samtliga aktier i bolaget. Aktier får återköpas vid ett eller flera tillfällen fram till årsstämman 2019.

DI - 14 nov 18 kl. 08:02

3M lanserar nytt återköpsprogram på 10 miljarder dollar

Amerikanska konglomeratet 3M lanserar ett nytt återköpsprogram där bolaget har möjlighet att återköpa egna aktier för 10 miljarder dollar, vilket ersätter det gamla återköpsprogrammet och som inte har något angivet slutdatum. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 29 jan 15 kl. 06:59

Nytt återköpsprogram i Intrum Justitia

Styrelsen i Intrum Justitia har beslutat att initiera ett nytt återköpsprogram. Syftet med programmet är att nedsätta Intrum Justitias aktiekapital genom indragning av de aktier som återköps..

DI - 08 okt 15 kl. 10:30

AutoZone lanserar ännu ett återköpsprogram

Bilåterförsäljaren AutoZones styrelse har godkänt ett nytt återköpsprogram på upp till 750 miljoner dollar. Den nuvarande kursnivån möjliggör återköp på upp till mer än 3 procent av det totala antalet utestående aktier, enligt ett pressmeddelande..

DI - 23 mar 17 kl. 21:25

Comhem genomför återköpsprogram

Com Hem utnyttjar det bemyndigande att återköpa egna aktier som lämnades av årsstämman den 23 mars. Bolaget har beslutat att genomföra ett första återköpsprogram för sammanlagt upp till 250 miljoner kronor till och med 10 juli i år, enligt ett pressmeddelande..

DI - 20 apr 18 kl. 06:50

Telia inleder återköpsprogram

Telia har beslutat att införa ett återköpsprogram av aktier. Tanken är att återköpa aktier för ett årligt belopp om 5 miljarder kronor under den kommande treårsperioden, enligt ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 20 apr 18 kl. 06:52

Telia inför återköpsprogram på 15 miljarder

Telia meddelar inför sin delårsrapport att man inför ett återköpsprogram av aktier. I ett pressmeddelande skriver man att bolaget under tre års tid ska återköpa aktier för totalt 15 miljarder kronor för att återföra överskottskapital till aktieägare. "G.

Blekinge Läns tidning - 20 apr 18 kl. 06:52

Telia inför återköpsprogram på 15 miljarder

Telia meddelar inför sin delårsrapport att man inför ett återköpsprogram av aktier. I ett pressmeddelande skriver man att bolaget under tre års tid ska återköpa aktier för totalt 15 miljarder kronor för att återföra överskottskapital till aktieägare.(TT).

BT - 20 apr 18 kl. 06:52

Telia inför återköpsprogram på 15 miljarder

Telia meddelar inför sin delårsrapport att man inför ett återköpsprogram av aktier. I ett pressmeddelande skriver man att bolaget under tre års tid ska återköpa aktier för totalt 15 miljarder kronor för att återföra överskottskapital till aktieägare.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ford ska massproducera ventilatorer på 100 dagar

Fordonstillverkaren Ford kommer producera 50.000 ventilatorer kommande 100 dagar i ett samarbete med GE Healthcare..

DI - 5 timmar sedan

Gap håller butikerna stängda längre än 1 april

Den amerikanska klädkedjan Gap förväntar sig att nedstängningen av bolagets nordamerikanska och europeiska butiker kommer fortsätta längre….

DI - 6 timmar sedan

Net Insight föreslår senarelägga kapitalåterföring

Net Insight, som levererar lösningar för medienät, meddelar att utbrottet av covid-19 pandemin har medfört negativ finansiell påverkan på….

DI - 6 timmar sedan

Panikbeslut bäddar för nästa bubbla

När börsen kraschar och hyperdepression hotar föder skräcken panikbeslut. Världsmästerskapen i penning- och finanspolitiska stimulanser kan….

DI - 6 timmar sedan

SBB levererar mat till sjukhus – ”ett bidrag för att hålla samhället i gång”

För att rädda restaurangen från konkurs startade kaféägaren, i samarbete med Ilija Batljans fastighetsbolag SBB, initiativet Food4heroes..

DI - 6 timmar sedan

Techbolag leder uppgång på Wall Street – Nasdaq upp 3,3 procent

Efter att inledningsvis ha fallit något på måndagen blev det slutligen en stark inledning på handelsveckan för de stora New York-börserna..

DI - 7 timmar sedan

Ratos drar tillbaka beslut om utdelning, 30 öre per aktie

Ratos styrelse har beslutat om att dra tillbaka förslaget om en utdelning på 0,30 kronor per aktie, mot bakgrund av nuvarande situation,.

DI - 7 timmar sedan

Krisen ökar rabatten – intressant läge i Wallenbergs maktbolag

Investors börsportfölj har klarat årets börsfall bra med en nedgång på 12 procent..

DI - 7 timmar sedan

G20:s handelsministrar oeniga om handelsrestriktioner

Handelsministrar från G20-länderna höll under måndagen en extrainsatt videokonferens för att ta ställning till covid-19 pandemins påverkan….

DI - 7 timmar sedan

Nibe skjuter på utdelningsbeslut

Nibe industrier har inte ändrat uppfattning om den föreslagna nivån på utdelning till aktieägarna, men väljer ändå att skjuta på….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.