DI > Ekonomi

Friday, 03 April, 08:45

DI - 23 mar 20 kl. 19:30

Den inställda framtiden är vårMed över 350 000 bekräftade fall världen över är det fortfarande många frågor om coronaviruset som är höljda i dunkel..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den inställda, framtidenär vår
Cornucopia - 21 mar 18 kl. 18:01

Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

Järnvägen och SJ fortsätter gå från klarhet till klarhet. Vid resan till och från Falun valdes förstås järnväg. Tyvärr innebär det byten och än så länge har hela 40% av tågen varit inställda, så det är lite spännande huruvida om och när man når destinationen.

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 14 kl. 14:03

Operationer inställda två veckor till

Arkivfoto: Claes Nyberg
Ventilationssystemet på Trelleborgs lasarett byggs om. Det gör att alla operationer är inställda i drygt två veckor till.
Som TA kunde berätta på tisdagen orkade inte ventilationssystemet med att hålla nere luftfuktigheten och temperaturen efter de senaste veckornas värmebölja.

GT - 17 okt 15 kl. 06:39

Förseningar, inställda turer – och knökfullt

Förseningar, inställda turer och knökfullt. Det är vardagen för många stoiska pendlare som skumpar runt på spårvagnar, bussar och pendeltåg i Västsverige. Rätt ofta ångrar jag bittert att jag tog vagnen i stället för cykel eller bil.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 14:00

Inställda lektioner kan hota utbildning

ystad Teknikeleverna Mohammad Omran och Benjamin Annerfeldt befarar att de inte kan få ett fullständigt avgångsbetyg i sin utbildning på grund av inställda lektioner på Ystad gymnasium.CADCAD är förkortning på Computer-aided design alternativt computer-aided drafting. Termen avser digitalt baserad design och skapande av tekniska ritningar som används inom konstruktion och arkitektur.

YLE - 08 jan 16 kl. 04:20

Flera tåg inställda ännu på lördag

Kylan fortsätter att påverka framförallt tågtrafiken i landet och VR ställer in ett flertal avgångar på fredag och lördag. Det kalla vädret tär på både lok och vagnar och VR uppmanar passagerarna att också i övrigt vara beredda på förseningar och förändringar i tidtabellerna. På fredag är sju tågturer inställda och på lördag tre.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 07:12

Inställda tåg i södra Sverige

Under morgonen och förmiddagen blir det förseningar och inställda tåg på södra stambanan. SJ:s tåg mellan Malmö och Stockholm är inställda i båda riktningarna, men de SJ-tåg som har destination Köpenhamn går som vanligt, enligt Trafikverkets pressinformatör Bodil Sonesson. Hon uppmanar resenärer som ska resa med fjärrtågen på den här sträckan att kontrollera sin resa med SJ.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 15 kl. 07:12

Inställda tåg i södra Sverige

Under morgonen och förmiddagen blir det förseningar och inställda tåg på södra stambanan. SJ:s tåg mellan Malmö och Stockholm är inställda i båda riktningarna, men de SJ-tåg som har destination Köpenhamn går som vanligt, enligt Trafikverkets pressinformatör Bodil Sonesson. Hon uppmanar resenärer som ska resa med fjärrtågen på den här sträckan att kontrollera sin resa med SJ.

Magazin24 - 06 dec 12 kl. 07:19

Stora problem i tågtrafiken - flera inställda tåg

Det är stora problem i tågtrafiken just nu. Samtliga tåg från Kungsör är inställda och ersätts med bussar. Trafikverket och SJ meddelar att det rådet stora problem i tågtrafiken i Mälardalsområdet, i Stockholm och i Uppsala län under torsdagen.

YLE - 23 feb 16 kl. 06:26

Flyg mellan Vasa och Stockholm inställda

Flygbolaget SAS strejk påverkar flygtrafiken mellan Vasa och Stockholm också på tisdagen. Alla flyg mellan Vasa och Arlanda är inställda. Flyget från Vasa som skulle ha gått 6:10 i morse ställdes in också flyget klockan 17:05 från Vasa är inställt.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 12:58

Inställda tåg när nytt ställverk kopplas in

Tågtrafik Mellan klockan 01.05 och 05.55 söndagen den 19 februari är alla tåg mellan Malmö C och Lund C inställda.

Skånskan - 18 mar 17 kl. 09:23

Pågatåg inställda hela helgen

skåne Ett flertal pågatåg i Skåne är inställda under helgen på grund av underhållsarbete. ERWP.fif(1)Enligt Trafikverket är pågatågen mellan Ystad och Hyllie inställda från och med i dag klockan 14:30 till och med måndag kockan 04:15.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Catenas jätteaffär med Coop läggs på is

Fastighetsbolaget Catena har kommit överrens med Coop Logistik AB om att inte fullfölja affären där Catena skulle förvärvat en fastighet….

DI - 5 minuter sedan

Miljontals skyddsmasker stoppas i Frankrike

Fyra miljoner skyddsmasker som det svenska företaget Mölnlycke importerat från Kina har stoppats i Frankrike..

DI - 15 minuter sedan

Intersport permitterar och säger upp personal: ”Verkligen tungt”

Sportkedjan Intersport har i och med att coronapandemin slagit hårt mot försäljningen genomfört permitteringar inom lager, butik och….

DI - 15 minuter sedan

Inköpschefsindex för tjänstesektorn klart bättre än väntat

Inköpschefsindex för tjänstesektorn landade på 46,9 i mars, att jämföra med prognosen på 35,3..

DI - 30 minuter sedan

NCAB rekryterar ny vd från Dometic

Mönsterkortsleverantören NCAB har utsett Peter Kruk till ny vd, med tillträde senast i början av oktober..

DI - 30 minuter sedan

Nexstim tror på minskad rörelseförlust

De kostnadsbesparingar som medicinteknikbolaget Nexstim meddelade om den 26 mars uppskattas leda till en mindre rörelseförlust 2020 jämfört….

DI - 30 minuter sedan

Bravida förvärvar solcellsföretag

Installationsbolaget Bravida köper solcellsföretaget Solkraft EMK som har sitt säte i Mölndal..

DI - 30 minuter sedan

Fem saker att hålla koll på inför börsöppningen

Mycket av morgonens fokus har riktats mot H&M, vars försäljning näst intill halverades i mars..

DI - 1 timme sedan

Dubbla höjningar för Avanza – här är dagens rekar

Under fredagen har både SEB och ABG höjt sina rekommendationer för nätbanken Avanza..

DI - 1 timme sedan

08.00: H&M presenterar rapport och vägen framåt

Klockan 8 är det dags för Helena Helmersson att presentera sin första kvartalsrapport som vd för H&M med det är inte resultatet för….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.