PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 03 April, 11:09

PrivataAffärer - 23 mar 20 kl. 19:25

SKF mer än halverar utdelningenDet framgår av ett pressmeddelande. Anledningen är en försiktighetsåtgärd i denna osäkra ekonomiska miljö, heter det.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SKF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SKF, mer, än, halverar, utdelningen
Affärsvärlden - 03 maj 13 kl. 12:13

Boliden mer än halverar vinsten

Bolidens vinst före skatt mer än halverades för det första kvartalet 2013..

YLE - 16 jan 14 kl. 14:10

TPS mer än halverar spelarbudgeten

Bistra ekonomiska tider väntar fotbollsklubben TPS. Förra säsongen innebar en förlust på en knapp halv miljon euro och i år sjunker spelarbudgeten radikalt. TPS har gjort sig av med en drös spelare sedan förra säsongen.

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 15:22

Avanzas it-chef mer än halverar egna innehavet

Internetmäklaren Avanzas it-chef Ronnie Bodinger har sålt mer än halva sitt innehav i Avanza..

PrivataAffärer - 18 maj 18 kl. 11:00

Fonden som mer än halverar innehavet i Saudiarabien

LHV Persian Gulf Fund har mer än halverat sina innehav i Saudiarabien i år, trots att börsen i landet ökat 16 procent på ett år samtidigt som landet också uppgraderats till Emerging Markets Index i vår....

Affärsvärlden - 07 jul 16 kl. 11:03

Här är SKF:s nya investering

Kullagertillverkaren SKF investerar 80 miljoner kronor i produktionsanläggningen i Katrineholm. Ny produktionsutrustning mer än halverar genomloppshastigheten i produktionsflödet. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande..

TA - 21 dec 12 kl. 10:14

Borg halverar tillväxtprognos

Arkiv: Scanpix
Finansminister Anders Borg (M) mer än halverar den svenska BNP-prognosen för nästa år, från 2,7 procent till 1,1 procent.
Däremot tror regeringen fortfarande att BNP-tillväxten tar rejäl fart 2014, upp 3,0 procent. I en tidigare bedömning låg tillväxtprognosen för 2014 på 3,7 procent.

Dagens Media - 21 sep 15 kl. 17:12

Nöjesguiden drar ned – halverar utgivningen

Flera får gå när Nöjesguiden mer än halverar utgivningstakten, kan Dagens Media avslöja..

Dagens Media - 11 jul 14 kl. 10:03

Creuna mer än halverar vinsten

Digitalbyrån Creuna minskade sitt resultat med 59 procent under 2013..

DI - 28 sep 15 kl. 11:49

Kobe Steel mer än halverar prognos för 2015/2016

Den japanska ståltillverkaren Kobe Steel sänkte på måndagen kraftigt sin prognos för nettoresultatet för verksamhetsåret 2015/2016. En svagare marknad i Kina och ett produktionsstopp ligger bakom nedrevideringen..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 10 minuter sedan

Sänkta återbäringsräntor i coronakrisens spår

Traditionell försäkring innebär att pensionsbolaget ansvarar för att förvalta dina pengar. Ofta erbjuds du också något slags garanti, till exempel att du får tillbaka minst det du betalat in. Pengarna placeras inte enbart i aktier utan även i räntor, fastigheter och andra tillgångar för att minska risken.

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

Ingves: Riksbanken redo göra mer om det behövs

”Jag har arbetat med många ekonomiska kriser, däribland tre stora i Sverige. Men jag har aldrig tidigare upplevt ett så snabbt förlopp och att det har fattats så många beslut på så kort tid”, sade Stefan Ingves. Han konstaterade att den aktuella krisen är annorlunda i jämförelse med tidigare kriser han upplevt: den är ju inte från början en finansiell kris.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Många färska köprekar bland analyserna

Nordea har gjort flera förändringar i bankens syn på fastighetsaktier. Pandox, riktkursen sänks från 145 till 135 kr, köp upprepas. Aktien stängde på 74 kr.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

H&M:s försäljning nästan halverades i mars

Analytikerna hade enligt Infronts samanställning av 16 estimat väntat sig ett rörelseresultat på i genomsnitt 1.400 miljoner kr. Bruttomarginalen blev 51,0 procent, jämfört med förväntade 50,1 procent.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Moodys sänker Swedbanks kreditbetyg

”De stabila utsikterna speglar Moodys syn att ytterligare finansiella straff från fortsatta amerikanska och estniska utredningar sannolikt inte skulle påverka bankens kreditvärdighet på ett betydande sätt ”, skriver kreditvärderingsföretag i spåren av de undersökningar kring Swedbanks arbete mot penningtvätt som presenterades för ett par veckor sedan.  .

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Coronaviruset pressar elpriset

”Det är den goda tillgången på vattenkraft i kombination med den minskade efterfrågan på el, till följd av coronaviruset och ledigheter, som gör att priset på el faller”, uppger Bixia. För innevarande vecka väntas snittpriset hamna kring 6 öre per kilowattimme, den lägsta nivån sedan sommaren år 2000. Kraftig vind och mycket nederbörd gör att elproduktionen från vindkraftverken ökar samtidigt som vattenmagasinen fylls på, vilket gör att utbudet på el ökar och då pressas priset.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Danske: Så mycket föll bostadsrättspriserna i Stockholm

”Bostadspriserna påverkas starkt av hushållens realinkomster och den finansiella förmögenheten. Den kraftiga försämringen av utsikterna på arbetsmarknaden och fallet på aktiemarknaderna kommer därför att tynga bostadspriserna de kommande månaderna innan läget förbättras igen under andra halvåret”, säger Michael Grahn, chefekonom på Danske Bank i Sverige, i en kommentar Danske Bank ser framför sig att bostadspriserna sjunker cirka 7 procent de kommande månaderna, innan de återhämtar sig under hösten. De påpekar att osäkerheten dock är stor och att det finns en risk för ett mer utdraget förlopp, vilket gör att riskerna är på nedsidan.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Norrmännen hamstrar aktier

Trots börsras och oljepriskollaps omsatte Nordnets norska privatsparare aktier för rekordhöga 31 miljarder norska kronor i mars. Det är nivåer som saknar motstycke, säger Nordnets norska investeringsekonom Mads Johannesen i en kommentar. –Det speciella med den här krisen är att den slår på ett helt annat sätt än vad vi är vana vid.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Oljepriset tokrusar efter Trump-tweet

Ifall det händer vore det fantastiskt för olje- och gasindustrin, twittrar Trump. I onsdags sade Donald Trump att han räknar med att Saudiarabien och Ryssland når en överenskommelse i oljefrågan under de närmast dagarna som kan sätta ett stopp för det pågående priskriget, vilket fick oljepriset att återhämta sig. Efter Trumps tweet stiger brentoljan över 30 procent till nästan 32 dollar per fat medan WTI-oljan också stiger över 30 procent till nästan 27 dollar fatet.

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Autoliv drar tillbaka guidning och utdelning

Det framgår av ett pressmeddelande.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.