DI > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 22:08

DI - 23 mar 20 kl. 18:27

600 nya dödsfall i ItalienYtterligare 602 coronasmittade personer har avlidit i Italien, enligt myndigheternas uppdatering på måndagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 600nya , dödsfalli , Italien
DI - 04 okt 17 kl. 17:08

Ytterligare 600 får gå från Ericsson i Italien

Telekomjätten Ericsson kommer göra sig av med ytterligare 600 medarbetare i Italien, det skriver Telecompaper..

Expressen - 23 mar 20 kl. 19:30

Över 600 döda i Italien – på ett dygn

Italien har drabbats hårt av det nya coronaviruset.Landet har passerat Kina i antal dödsfall och är nu uppe i över 6 000 dödsfall.Samtidigt visar statistik att antalet dödsfall sjunker för andra dagen i rad..

Expressen - 12 timmar sedan

Dödssiffran i Italien kan vara underskattad

Antalet döda i Italien kan vara högre än rapporterat.Det menar två italienska läkare som kollat på årets dödsstatistik jämfört med år 2019. Samtidigt resonerar de sig fram till att 600 000 italienare kan komma att dö i viruset.

Ekonomistas - 21 mar 20 kl. 08:32

Värdering av coronavirusets dödsfall

Det här är ett gästinlägg av Mats Bergman, professor i nationalekonomi vid Södertörns högskola. En specifik människas liv kan inte värderas i pengar, men för att vi ska kunna fatta rimliga policybeslut behöver vi ha en uppfattning om värdet av ett statistiskt liv. De vanliga metoder som brukar användas för att värdera statistiska liv kan bidra till beslutsunderlaget när våra politiker och andra beslutsfattare ska välja strategi för att bekämpa coronaviruset.

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 17:06

Yxan går hos Ericsson – 600 tvingas sluta

Telekomjätten Ericsson kommer göra sig av med ytterligare 600 medarbetare. Det i Italien, skriver Telecompaper. Telekombolaget har i samtal med italienska fackförbund berättat att de kommer låta ytterligare 600 medarbetare lämna bolaget efter att tidigare ha meddelat om att 300 personer var övertaliga.

UNT - 02 okt 11 kl. 15:54

600 tunisiska migranter avvisades

Närmare 600 tunisiska illegala immigranter har deporterats från Italien den senaste veckan. Immigranterna hade tagit sig till Italien med båt. I slutet av juli hade nära 25 000 tunisier försökt ta sig till Italien.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 06:30

Italien hotas av ond spiral

Krisen i Italien överskuggar nu Grekland. Premiärminister Silvio Berlusconi hänger i en skör tråd. I?

Kristianstadsbladet - 15 jul 14 kl. 12:34

Fler än 600 döda i ebolautbrott


Utbrottet av det dödliga ebolaviruset har krävt 603 dödsoffer i Guinea, Liberia och Sierra Leone, uppger Världshälsoorganisationen (WHO).Dödstalet har därmed stigit kraftigt den senaste veckan, med 68 dödsfall som rapporterats för perioden 8-12 juli.Flest dödsfall har inträffat i Sierra Leone.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 14 kl. 12:36

Fler än 600 döda i ebolautbrott

Utbrottet av det dödliga ebolaviruset har krävt 603 dödsoffer i Guinea, Liberia och Sierra Leone, uppger Världshälsoorganisationen (WHO). Dödstalet har därmed stigit kraftigt den senaste veckan, med 68 dödsfall som rapporterats för perioden 8—12 juli. Flest dödsfall har inträffat i Sierra Leone.

BT - 15 jul 14 kl. 12:34

Fler än 600 döda i ebolautbrott

Utbrottet av det dödliga ebolaviruset har krävt 603 dödsoffer i Guinea, Liberia och Sierra Leone, uppger Världshälsoorganisationen (WHO). Dödstalet har därmed stigit kraftigt den senaste veckan, med 68 dödsfall som rapporterats för perioden 8-12 juli.Flest dödsfall har inträffat i Sierra Leone.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

13-årig pojke i Storbritannien död i corona

En 13-årig pojke som insjuknat i covid-19 har avlidit i London, bekräftar King's College-sjukhuset enligt flera brittiska medier..

DI - 30 minuter sedan

Statistiken talar: I december är optimismen tillbaka

Efter att världsekonomin har tvärnitat söker alla svaret på hur lång och djup lågkonjunkturen blir..

DI - 30 minuter sedan

Wall Street: Dow Jones går mot historiskt dåligt kvartal

Nedgångarna på Wall Street tilltog under den sista handelstimmen då det såg ut som att börserna skulle stänga kvartalet med historiskt….

DI - 30 minuter sedan

Netjobs korttidspermitterar majoriteten av anställda

First North-listade Netjobs korttidspermitterar majoriteten av organisationens medarbetare på grund av de osäkra marknadsförutsättningarna….

DI - 45 minuter sedan

Nordea skjuter på utdelningsbeslut

Nordea följer ECB:s rekommendation och skjuter upp utdelningsbeslutet som var tänkt att klubbas vid årsstämman i maj, enligt ett….

DI - 1 timme sedan

Essity slopar höjda styrelsearvoden

Hygien- och hälsobolaget Essity slopar förslaget om att höja styrelsearvodet, som förblir oförändrat..

DI - 1 timme sedan

Nyfosas vd om spruckna affären: ”Hade blivit för dyrt”

Nyfosas planerade köp av fastigheter för 8 miljarder kronor från SBB sprack på tisdagskvällen.   ”Det som hänt är att obligationsmarknaden….

DI - 1 timme sedan

Inflationshot skrämmer inte fastighetsinvesterare

Catellas kvartalsvisa kreditbarometer för fastighetsbranschen dyker ned till en rekordlåg nivå..

DI - 4 timmar sedan

Knowit drar tillbaka utdelningsförslag

Styrelsen i Knowit, har mot bakgrund av utvecklingen av covid-19 utbrottet, beslutat att dra tillbaka det tidigare kommunicerade….

DI - 1 timme sedan

It-strul tvingar SHB att kalla tillbaka personal

Begränsad it-kapacitet får Handelsbanken att vidta åtgärder för att hantera den ökade mängden anställda som arbetar på distans..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.