UNT > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 23:55

UNT - 23 mar 20 kl. 18:00

Bostadsvisningar ska direktsändas på nätetI spåren av corona lanseras en ny tjänst där mäklare kan direktsända bostadsvisningar..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostadsvisningarska , direktsändas, nätet
UNT - 23 mar 20 kl. 18:00

Bostadsvisningar ska direktsändas på nätet

I spåren av corona lanseras en ny tjänst där mäklare kan direktsända bostadsvisningar..

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica


Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet.

Västerbottens Folkblad - 21 maj 14 kl. 11:25

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av ”Musikguiden i P3″. ”Metallica by request”, som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 14 kl. 11:25

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica


Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet.

SvD - 21 maj 14 kl. 11:22

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen STHLM Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på fem år, kommer att direktsändas av ”Musikguiden i P3”. ”Metallica by request”, som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

SvD - 21 maj 14 kl. 15:34

P3 direktsänder Metallica

Fredagen den 30 maj spelar Metallica på festivalen Sthlm Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på tre år, kommer att direktsändas av ”Musikguiden i P3”. ”Metallica by request”, som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

DalaDemokraten - 22 maj 14 kl. 12:04

P3 direktsänder Metallica

Nästa fredag, den 30 maj, spelar Metallica på festivalen Sthlm Fields. Konserten, som blir Metallicas första i Sverige på tre år, kommer att direktsändas av "Musikguiden i P3". "Metallica by request", som spelningen heter, är unik på så sätt att bandet för första gången kommer låta sina fans välja låtlistan, genom en omröstning på nätet..

Expressen - 07 aug 15 kl. 13:33

TV6 direktsänder MFF: "Det blir fantastiskt"

Malmö FF lottades mot skotska Celtic i playoff till Champions League. Nu är det klart att det första mötet spelas den 19 augusti och returen den 25 augusti. Båda matcherna kommer att direktsändas i tv.

Sydöstran - 29 mar 16 kl. 11:26

Bowiehyllning direktsänds på nätet

En av två hyllningskonserter som ska hållas i New York till minne av David Bowie kommer att direktsändas via samtalstjänsten Skype, skriver The Guardian. Det är den senare konserten den 1 april som kommer att kunna ses av folk som inte har biljett till Radio City Music Hall.(TT).

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Skistar stänger anläggningarna för säsongen

Skistar stänger alla sina skidanläggningar i Sverige från och med måndag..

UNT - 5 timmar sedan

Skistar stänger sina anläggningar

Skistar stänger samtliga sina skidanläggningar i Sverige från den 6 april, skriver företaget i ett pressmeddelande..

UNT - 4 timmar sedan

"Nu finns ingen tid till att sova på saken"

Anna-Lena Holmström, regionchef på Svenskt Näringsliv i Uppsalaregionen, om vikten att våga vara modig under coronakrisen - och att agera snabbt..

UNT - 6 timmar sedan

Vill halvera antalet bostäder fyrspårsavtalet

Knivsta kommun kommer att begära en omförhandling med staten av fyrspårsavtalet och att kravet på nybyggnation av bostäder halveras..

UNT - 8 timmar sedan

Avvikande öppettider i Bolandcity

Flera köpkvarter och handelsplatser i Uppsala har valt att möjliggöra för butiker och restauranger att justera sina öppettider på grund av coronaviruset..

UNT - 11 timmar sedan

Här tillverkas ansiktsskydd – med 3D-teknik

Uppsalas största privata arbetsgivare agerar under coronakrisen..

UNT - Igår: 15:01

Krisläget för företagen förvärras

Ny statistik visar hur hårt företagen i Uppsala län drabbas av krisen i cornavirusets spår..

UNT - Igår: 09:00

Ny Linkedin-grupp stöttar lokala företagare

Knivstabon Ulrika Molin har tillsammans med kollegor startat en ny Linkedin-grupp där de ger råd till företagare i coronatider..

UNT - I förrgår: 15:01

Hemleveranserna ökar i coronakrisen

Coronakrisen gör att många är hemma..

UNT - I förrgår: 13:01

Han tar över som vd på Connect Uppsala

Connect Uppsala har gjort klart med en ny vd efter att Sara Ceder slutar i maj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.