DI > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 02:15

DI - 02 mar 20 kl. 10:44

Carnegie ställer in seminarier i spåren coronavirusetInvestmentbanken Carnegie har ställt in sina två planerade seminarier Nordic Healthcare och Nordic Capital Goods i veckan i spåren av. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Carnegie, Nordic Healthcare, Nordic Capital Goods

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, ställerin , seminarieri , spåren, coronaviruset
PrivataAffärer - 17 jan 19 kl. 22:25

Carnegie Fonder lägger ner Afrikafond

När Carnegie Afrikafond startades 2006 fanns en optimistisk syn bland investerare gällande Afrika. Efterfrågan på råvaror var stark, flera länder genomgick demokratiseringsprocesser och regelverk kring äganderätt och företagande stärktes. Men sedan har utvecklingen varit knackigare.

PrivataAffärer - 25 okt 19 kl. 11:12

Carnegie: Jarnheimer-Kirkby rätt team att lyfta Telia

Det skriver Carnegie i en analys där Telia uppgraderas till köp (behåll) med en riktkurs på 50 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat kort om tidigare på fredagen. Investmentbanken är nu säker på med att Telia kommer att styras på rätt sätt med proaktiva och konsekventa kostnadsnedskärningar, en stabilisering i ebitda-resultatet och ett återfått förtroende för kassaflödet. ”Vi tror att aktien har potential att omvärderas avsevärt under de kommande två åren och, över tid, stänga värderingsgapet gentemot Tele2 och Elisa”, skriver Carnegie i analysen.

Dagens PS - 03 dec 18 kl. 10:55

Carnegie: Konkurs kan inte uteslutas

Det är både nödvändigt och ”väldigt väntat” att Starbreeze vd Bo Andersson Klint lämnar spelutvecklingsbolaget. Detta efter ”flera strategiska misstag och spelförseningar under de senaste åren”, skriver Carnegie i en kommentar. Starbreeze meddelade tidigare under måndagen att styrelsen och Bo Andersson Klint har kommit överens om att han ska lämna vd-posten.

PrivataAffärer - 16 apr 19 kl. 13:00

Carnegie laddar portföljen med Kina, Indien – och Tech

Under första kvartalet har Carnegie Private Banking sänkt svenska aktier i portföljen från normalt 20 till 17 procent. Även utländska aktier väger nu lättare i portföljen sedan de sänktes till undervikt från normala 30 procent till 26 procent. Det framgår på bankens hemsida där allokeringsstrategin redovisas.

DI - 13 jan 14 kl. 10:59

Carnegie: Snuskrigets slut i sikte

Carnegie bedömer att det utdragna priskriget på den svenska snusmarknaden, som lett till att Swedish Match marknadsandel tryckts ner med närmare 15 procentenheter de senaste tre åren, nu håller på att avta. I stället finns en öppning för prishöjningar, menar Carnegie som har höjt sin rekommendation för Swedish Match två steg till köp från tidigare sälj..

PrivataAffärer - 05 jun 19 kl. 09:06

Så går det för John Mattson i premiären

Priset per aktie var, som tidigare kommunicerats, 90 kronor, motsvarande ett sammanlagt värde om 3.030 miljoner kronor för det totala antalet aktier i John Mattson erbjudandet. Erbjudandet omfattade 14 500 000 aktier som erbjöds av huvudägaren AB Borudan Ett.

PrivataAffärer - 08 nov 18 kl. 11:11

Sänkta riktkurser med banker håller fast vid köp

Innevarande år beskrivs inte överraskande som ett förlorat år för Leo Vegas av de bevakande analytikerna. Men de har inte gett upp hoppet utan står fast vid sina köprekommendationer. Detta trots att de tvingats sänka sina riktkurser efter onsdagens rejäla rapportbesvikelse med enbart ensiffrig organisk tillväxt samt sämre resultat än väntat.

Alliansfritt Sverige - 11 mar 14 kl. 12:22

Reinfeldt åker offpist i sanningsbacken

I morgon släpps boken "Det är jag som äger Carnegie. Maktspelet om Sveriges mest anrika investmentbank" skriven av ekonomijournalisten Karolina Palutko Macéus. Boken handlar om härvan om skandalbanken Carnegie och vad som egentligen hände.

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

PrivataAffärer - 11 sep 18 kl. 12:49

Analyser: Orexos patentvinst sänker risken

Att detta sänker risken i bolaget är de flesta analysfirmor som följer bolaget relativt överens om. Men beslutet ändrar inte de osäkra utsikter som Zubsolv möter menar Carnegie i en kommentar. Konkurrens av generika väntas inte minst från det marknadsledande preparatet Suboxone från Indivior och generikabolaget Orifarms buprenorphine skriver Carnegie vidare.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Huawei bricka i viruskampen mellan USA och Kina

Kinesiska telekombolaget Huawei dras in allt djupare i konflikten mellan USA och Kina..

DI - 3 timmar sedan

Primärvalet i Wisconsin skjuts fram

Det planerade primärvalet i den amerikanska delstaten Wisconsin skjuts på framtiden..

DI - 3 timmar sedan

Enlabs: Lettland drar in licenser för onlinespel

Enlabs bekräftar att den lettiska spelmyndigheten givit order att tillfälligt suspendera samtliga licenser för spel online, vilket kommer….

DI - 3 timmar sedan

Regeringen befarar fusk med permitteringar

De nya reglerna om korttidspermitteringar innebär att företag kan slippa en stor del av lönekostnaden som då i stället tas av staten..

DI - 3 timmar sedan

Brittiska pundet faller kraftigt

Det brittiska pundet föll kraftigt mot både dollarn och euron efter nyheten att Boris Johnson intensivvårdas..

DI - 4 timmar sedan

Wall Street spurtar rejält i sluthandeln

USA-börserna ser ut att få en riktig pangstart på veckan och spurtar rejält i sluthandeln..

DI - 4 timmar sedan

Boris Johnson flyttas till intensivvård

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson, som är smittad av coronaviruset, har flyttats till intensivvård..

DI - 5 timmar sedan

Tyskland inför snabblån för företag – ”ökar pressen på den svenska regeringen”

Nu ska det bli lättare för Tysklands små- och medelstora företag att få nödlön. Det meddelade finansministern Olaf Scholz och….

DI - 5 timmar sedan

Hoppet: Då öppnar svenska fordonsjättarna igen – ”realistiskt”

Två av Sveriges fordonsjättar, Volvo Cars och Scania, planerar för att starta fabrikerna igen den 20 april..

DI - 5 timmar sedan

Tethys Oil sänker investeringsprognosen

Till följd av det kraftiga oljeprisfallet och den ökade osäkerheten kring coronapandemin väljer oljebolaget Tethys Oil att sänka….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.