Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 07 April, 15:34

Sydöstran - 27 feb 20 kl. 16:09

Ministern kommer till KarlskronaSka delta i flera aktiviteter. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministernkommer till , Karlskrona
Expressen - 1 timme sedan

Stor gräsbrand i Karlskrona

Larmet kom strax efter klockan 13 om en brand i Karlskrona kommun.Enligt BLT rör det sig om en gräsbrand på Sturkö.Det ska vara 5 000 kvadratmeter av gräsyta som brinner..

Regeringen - 21 aug 17 kl. 14:13

Alice Bah Kuhnke besökte Marinmuseum och konstprojekt i Karlskrona

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke besöker under hösten verksamheter och personer som är engagerade i prioriterade frågor inom Kulturdepartementets ansvarsområden. Under ett besök i Karlskrona såg ministern en akvarellutställning skapad genom ett samarbete mellan pensionerade ubåtsofficerare och nyanlända ungdomar på Marinmuseum samt Statens konstråds projekt i Mellanstaden. Båda besöken gav exempel på hur konst och kulturarvsinstitutioner kan skapa förutsättningar för nya mötesplatser..

Kristianstadsbladet - 22 aug 14 kl. 18:51

Miljöministern vill rädda havet

Foto: Tor Gasslander
Miljöminister Lena Ek besökte högskolan och vattenriket på fredagen. Hon ville uppdatera sig på möjligheterna att rädda havet.
När Kristianstadsbladet kommer till vattenrikets anläggning är det dock inte miljöministern som håller ordet, utan någon som tycker att det behövs mer pengar om det ska bli mer forskning och miljömässiga åtgärder.

DN - 29 mar 18 kl. 17:20

Ministern: Det är en ovanlig begäran

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) uppger att den ryska robotövningen söder om Karlskrona väcker flera frågetecken. – Det är en ovanlig begäran, säger han..

YLE - 26 jul 14 kl. 16:52

Miljöministern tror på snabbare utsläppsminskningar

Yles granskande projekt #FixaSkärgården avslutades i veckan. De senaste siffrorna visar att Finland har minskat fosfor- och kväveutsläppen med bara en tredjedel av det som är målet för 2016. Miljöministern tror på snabbare utsläppsminskningar i samband med ny miljöskyddsreform.

YLE - 19 maj 17 kl. 19:02

Ansvariga ministern gick på ett annat möte när riksdagen skulle diskutera Vasa centralsjukhus – är det okej?

När riksdagen skulle diskutera medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus gapade salen tom och inte en enda minister var närvarande. Rehula satt i ett annat möte och Sipilä brukar sällan delta. Åsikterna om hur seriöst politiker ska ta medborgarinitiativ går isär.

Expressen - 14 mar 12 kl. 14:32

Ex-ministern dömd - för försök till sexköp

Den svenske ex-ministern har dömts till dagsböter för försök till sexköp. Men den före detta ministern nekar till brott och menar att han har en allvarlig sjukdom som gör det omöjligt för honom att ha sex. - Det faller på sin egen orimlighet, säger ex-ministern till Expressen.

Nyheter 24 - 22 maj 12 kl. 16:13

Vill avskaffa monarkin - nu hovniger EU-ministern för kronprinsessan


"Att det av alla inbjudna gäster ska ha varit en republikan som hovnigit måste varit en ironisk gest - allt annat låter långsökt." STOCKHOLM. Samtidigt som det var oklart huruvida respektive pojk- och flickvän till prinsessan Madeleine och prins Carl Philip skulle få dyka upp på dopet för kronprinsessan Estelle Bernadotte, tog EU-ministern Birgitta Ohlsson tillfället i akt att tacka för sin inbjudan.

BT - 03 mar 14 kl. 17:42

Boråsföretag fick svar av ministern

En central fråga för åkeriföretag är hur man ska möta konkurrensen från utländska, och ibland oseriösa åkare som bryter mot både svenska och EU-regler utan påföljd. Det och ett flertal andra frågor fick infrastrukturministern svara i går på vid ett besök på Borås Bilfrakt i Borås. I dag var infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd (M) på blixtvisit i Borås.

Nyan - 01 sep 15 kl. 10:00

Miljöministern söker skarvlösning

Nu söks konkreta åtgärder för att få till stånd en hållbar lösning då det gäller skarvarna i Finland. Jordbruks- och miljöministern Kimmo Tiilikainen (C) tillsätter en expertgrupp som ska titta på skarvarna. – Att miljöministern tillsätter en expertgrupp visar klart att han är öppnare för skarvproblematiken än sin företrädare.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 16:09

EU-ministern i utryckning

Malmö EU- och handelsministern Ann Linde (S) besökte Räddningstjänsten Syd på måndagsmorgonen.
En plötslig utryckning försenade samtalet en aning.Efter minister Ann Lindes aningen sena ankomst tar utvecklingsstrategen Ulf Nilsson henne på en rundtur inuti brandstationen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

591 döda i covid-19 i Sverige

Hittills har 7 693 personer i Sverige bekräftats smittade av coronaviruset och 591 dödsfall kopplade till covid-19 har rapporterats. Detta visar Folkhälsomyndighetens senast uppdaterade siffror..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Jag får panik av Tegnell

Människor var negativa till Anders Tegnell och Folkhälsomyndigheten från början, men numera har det svängt. Javisst, efter att hört hans mantra tjatas om och om igen blev det till slut accepterat. Folk har gett upp.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Energibolag förbereder expansion

En kontorsbyggnad ska flyttas och en ny byggas – allt för att bereda väg för en expansion av det kommunala elbolagets verksamhet..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Känslig prinsessa inspirerade vinnaren

Utmaningen från Karlshamn till eleverna på Konstfack gick ut på att designa en möbel för offentliga miljöer. Nu har en vinnare korats..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tareq Taylor: "Vi befinner oss i fritt fall"

Ska Sveriges krogar ha öppet eller stängt? Med den frågan vänder sig svenska krögare till regeringen och efterlyser möjlighet att pausa verksamheten tills krisen har blåst över..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Expert: Sjuk BoJo får britter att se allvaret

"När katten är borta dansar råttorna på bordet." Så beskriver en brittisk professor för TT det som pågår i Storbritannien medan premiärminister Boris "BoJo" Johnson intensivvårdas för covid-19..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Nu är inte tid att ställa in byggprojekt

I sviterna av coronakrisen behövs stora insatser för att få ekonomi och arbetsmarknad på fötter igen. Stat, regioner och kommuner har en särskilt viktig roll för att mildra effekterna av krisen och säkra att människor och konkurrenskraftiga företag inte slås ut..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Holjebadet slår igen

Det blir ingen spökjakt i Holjebadet under påsklovet. Inte någon annan aktivitet heller för den delen. – Badhuset stängs från och med onsdag, säger Centerns gruppledare Rolf Jönsson..

Sydöstran - 15 minuter sedan

WHO uppmanar till försiktighet

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.