Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 07 April, 15:33

Sydöstran - 27 feb 20 kl. 16:10

Sara Esbjörnsson och Fredrik Liljegren
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Esbjörnsson, Fredrik Liljegren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Esbjörnssonoch , Fredrik, Liljegren
Blekinge Läns tidning - 27 feb 20 kl. 16:10

Sara Esbjörnsson och Fredrik Liljegren

Skånskan - 14 mar 17 kl. 10:00

Esbjörnsson kan bli Skurupshems vd

Skurup Skurupshems styrelse har ställt frågan till Pierre Esbjörnsson (S) om han vill ta jobbet som vd på Skurupshem. Esbjörnsson har tackat ja. ERWP.

Skånskan - 18 mar 17 kl. 15:58

Pierre Esbjörnsson ny vd för Skurupshem

Skurup Den 1 april börjar den före detta kommunstyrelseordförande Pierre Esbjörnsson (S) som vd för det kommunala bostadsbolaget Skurupshem. Det meddelar styrelsen i ett pressmeddelande. ERWP.

Skånskan - 16 mar 17 kl. 07:00

”Svågerpolitik välja Esbjörnsson till vd”

SKurup - Styrelsen borde ta sig en funderare på att avgå, säger Jörgen Sjöslätt, Centerparitets talesperson:
- Jag är kritisk till Skurpshems planer på att anställa Esbjörnsson. ERWP.fif(1)Centerpartiets ordförande, Jörgen Sjöslätt, har reagerat starkt på Skuruphems förslag om att tillsätta Pierre Esbjörnsson som vd för det kommunala bostadsbolaget.

Sydsvenskan - 07 jul 12 kl. 12:26

Esbjörnsson kan få sitta kvar

"Jag hade hissat flaggan om Borg och Reinfeldt blev mördade". En av ett flertal hotfulla kommentarer som Ronny Esbjörnsson, ledamot i kommunfullmäktige för SD i Hörby, har skrivit på sajten Avpixlat.
Partidistriktets gruppledare kräver nu en förklaring från Esbjörnsson efter näthatet..

Skånskan - 13 dec 16 kl. 09:50

KS-ordförande Esbjörnsson (S) avgår

sKURUP Kommunstyrelsens ordföranade, Pierre Esbjörnsson (S), har meddelat att han kommer att lämna uppdraget som ks-ordförande. ERWP.fif(0)Det står klart redan nu att Esbjörnsson (S) lämnar uppdraget på egen begäran och att han stannar kvar på posten till dess att en ny ordförande har utsetts.

Skånskan - 15 mar 17 kl. 14:00

Vemodigt avslut för Esbjörnsson

Skurup I går avtackades kommunstyrelsens ordförande Pierre Esbjörnsson (S) för sin insats. ERWP.fif(0)Kommunens personal åt buffé tillsammans med kommunstyrelseordförande Esbjörnsson på kommunhuset.

YA - 06 apr 18 kl. 10:00

Esbjörnsson: ”Jag fick jobbet för min kompetens skull”

Pierre Esbjörnsson tillbakavisar samtliga påståenden som riktas mot honom och Skurup kommunalas vd Jane Bergman, som även är Esbjörnssons sambo..

Expressen - 10 jun 12 kl. 07:47

Jonas Esbjörnsson: "Måste tas på allvar"

KIEV. I morgon kväll ställs Sverige mot Ukraina i EM-premiären i Kiev. Mot gamle superstjärnan Andrij Sjevtjenko, mot...

DN - 21 aug 13 kl. 17:40

Erik Esbjörnsson: En av de farligaste platserna i världen

Tre frågor till DN:s Afrikakorrespondent Erik Esbjörnsson med anledningen av skottdramat i Mogadishu..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

591 döda i covid-19 i Sverige

Hittills har 7 693 personer i Sverige bekräftats smittade av coronaviruset och 591 dödsfall kopplade till covid-19 har rapporterats. Detta visar Folkhälsomyndighetens senast uppdaterade siffror..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Jag får panik av Tegnell

Människor var negativa till Anders Tegnell och Folkhälsomyndigheten från början, men numera har det svängt. Javisst, efter att hört hans mantra tjatas om och om igen blev det till slut accepterat. Folk har gett upp.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Energibolag förbereder expansion

En kontorsbyggnad ska flyttas och en ny byggas – allt för att bereda väg för en expansion av det kommunala elbolagets verksamhet..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Känslig prinsessa inspirerade vinnaren

Utmaningen från Karlshamn till eleverna på Konstfack gick ut på att designa en möbel för offentliga miljöer. Nu har en vinnare korats..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tareq Taylor: "Vi befinner oss i fritt fall"

Ska Sveriges krogar ha öppet eller stängt? Med den frågan vänder sig svenska krögare till regeringen och efterlyser möjlighet att pausa verksamheten tills krisen har blåst över..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Expert: Sjuk BoJo får britter att se allvaret

"När katten är borta dansar råttorna på bordet." Så beskriver en brittisk professor för TT det som pågår i Storbritannien medan premiärminister Boris "BoJo" Johnson intensivvårdas för covid-19..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Nu är inte tid att ställa in byggprojekt

I sviterna av coronakrisen behövs stora insatser för att få ekonomi och arbetsmarknad på fötter igen. Stat, regioner och kommuner har en särskilt viktig roll för att mildra effekterna av krisen och säkra att människor och konkurrenskraftiga företag inte slås ut..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Holjebadet slår igen

Det blir ingen spökjakt i Holjebadet under påsklovet. Inte någon annan aktivitet heller för den delen. – Badhuset stängs från och med onsdag, säger Centerns gruppledare Rolf Jönsson..

Sydöstran - 15 minuter sedan

WHO uppmanar till försiktighet

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.