DI > Ekonomi

Thursday, 09 April, 16:32

DI - 27 feb 20 kl. 15:55

Storbanken vägrar finansiera oljeprojekt i ArktisAmerikanska JP Morgan Chase stoppar finansieringen av nya gas- och oljeprojekt i Arktis..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Arktis, JP Morgan Chase

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbanken, vägrar, finansiera, oljeprojekti , Arktis
DI - 12 okt 17 kl. 11:09

BNP Paribas upphör med att finansiera skiffer och oljesand

Den franska storbanken BNP Paribas har åtagit sig att sluta finansiera olika projekt inom skiffer och oljesand, rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 nov 17 kl. 15:55

Franska storbanken BNP Paribas slutar ge råd åt tobakssektorn

Den franska storbanken BNP Paribas har beslutat sig för att sluta finansiera den globala tobaksindustrin. Banken kommer även att upphöra med rådgivningstjänster till tobaksbolag. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 04 sep 18 kl. 16:35

Storbanken: Här ska du köpa aktier nu

Swedbank har en positiv syn på aktier efter att bolagen under sommaren rapporterat stabil vinstutveckling. Regionsmässigt väljer Swedbank Analys att finansiera övervikten i USA med en undervikt i Europa. .

SVT - 24 feb 16 kl. 14:35

Storbank vägrar ge lån till små bostadsrättsföreningar

Upprörda lägenhetsköpare ankagar storbanken SEB för att inte längre låna ut pengar till bostadsköp i föreningar med färre än tio bostadsrätter. Banken centralt har dock inte kommenterat den nya policyn ännu..

IDG - 15 apr 16 kl. 09:55

Nordea vägrar berätta varför hemsidan kraschade


Räkna inte med att få några fler förklaringar från Nordea. Storbanken har slutat berätta varför sajten är otillgänglig..

DI - 09 okt 17 kl. 13:42

Deutsche Banks vd vägrar träffa största aktieägaren HNA

Deutsche Banks vd John Cryan uppges inte vilja träffa den största aktieägaren för storbanken, kinesiska HNA Group, skriver Wall Street Journal..

BT - 13 jan 12 kl. 15:24

Bazooka av likviditet hejdar krisen

Irland är på väg tillbaka. Om ett år ska landet börja finansiera sig på den privata kapitalmarknaden. Beskedet kommer samtidigt som ECB och EU får beröm för sitt arbete för att hejda eurokrisen - och bygga upp "en bazooka av resurser".

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 17:21

Frankrikes kreditbetyg sänks

Standard & Poor's sänker Frankrikes och Österrikes kreditbetyg med ett steg vardera till AA+, rapporterar Financial Times.
Samtidigt bekräftas Tysklands kreditbetyg på toppnivån AAA med stabila utsikter, enligt tidningens källa. Även Nederländerna, Finland och Luxemburg sägs få behålla sina AAA-betyg.

BT - 13 jan 12 kl. 17:09

FT: Frankrikes kreditbetyg sänks

Standard & Poor's (S & P) sänker Frankrikes och Österrikes kreditbetyg med ett steg vardera till AA+, rapporterar den vanligtvis välunderrättade affärstidningen Financial Times med hänvisning till en EU-källa.Samtidigt bekräftas Tysklands kreditbetyg på toppnivån AAA med stabila utsikter, enligt tidningens källa. Även Nederländerna, Finland och Luxemburg sägs få behålla sina AAA-betyg.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 22:05

Sarkozy i krissamtal

Foto: AP
Standard & Poor's (S & P) sänker Frankrikes och Österrikes kreditbetyg med ett steg vardera till AA+, enligt Financial Times. Senare bekräftade Frankrike landets sänkta betyg, och president Sarkozy höll krismöte.
I krissamtalen deltog nyckelministrar i den franska regeringen, rapporterar den franska nyhetsbyrån AFP.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

16.30: Damberg håller presskonferens efter krismötet – Di TV direktsänder

Efter möte i krishanteringsrådet håller inrikesminister Mikael Damberg en pressträff tillsammans med rikspolischef Anders Thornberg,.

DI - 10 minuter sedan

Cramo drar tillbaka helårsprognosen

Det finländska maskinuthyrningsbolaget Cramo drar tillbaka sina prognoser för 2020 med anledning av covid-19..

DI - 15 minuter sedan

Fed-chefen: Ekonomiska återhämtningen kan bli kraftfull

Den ekonomiska återhämtningen efter coronakrisen kan bli kraftfull. Det sa Fed-chefen Jerome Powell under ett seminarium under torsdagen,.

DI - 15 minuter sedan

Löfven öppnar för att stänga restauranger

Statsminister Stefan Löfven öppnar för ett beslut om att stänga restauranger, kaféer och barer, i Sveriges Radios nyhetsprogram Studio Ett..

DI - 30 minuter sedan

Di:s expert: ”Alla bolag förtjänar inte att räddas”

Optimismen har återvänt på världens marknader och Stockholmsbörsen har klättrat nära 20 procent från botten för några veckor sedan..

DI - 45 minuter sedan

Raysearch tar order från nederländska sjukhus

Medicinteknikbolaget Raysearch kommer att leverera bolagets dosplaneringssystem för strålbehandlingar, Raystation, till tre nederländska….

DI - 45 minuter sedan

GHP spår negativ coronaeffekt

Vårdföretaget GHP räknar med att den pågående pandemin kommer att påverka resultatet negativt i det andra kvartalet 2020. .

DI - 1 timme sedan

Högtryck i påsk för Altor-bolaget som gör skyddskläder till vården

Vården är i akut behov av skyddskläder. Men det problemet ska nu ett småländskt plastbolag lösa..

DI - 1 timme sedan

Positiv öppning att vänta på Wall Street efter nya stimulanser

Terminerna för USA-börserna pendlade mellan plus och minus på skärtorsdagen och placerade sig sedan i positivt territorium efter att….

DI - 1 timme sedan

GE spår vinst klart under guidningen

Teknikkonglomeratet General Electric uppger att det justerade resultatet per aktie för det första kvartalet 2020 kommer att bli betydligt….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.