YA > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:24

YA - 27 feb 20 kl. 15:40

Naturen städad: Skräp vid Fyleverken har rensats bortOmrådet kring gamla Fyleverken ska nu se betydligt trevligare ut. Gatukontoret har rensat bort brända gummidäck och annat skräp som legat där en tid..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Fyleverken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Naturen, städad, Skräpvid , Fyleverkenhar , rensats, bort

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Bolagen som trotsar börsstormen

De är en handfull – börsbolagen som i stormen hållit näsan ovanför vattenytan. Bactiguard, som tillverkar sjukvårdsutrustning som förhindrar bakterietillväxt, är en klockren vinnare..

YA - 30 minuter sedan

Svenskar stannar i Spanien – trots karantänen

En mild vinter lockar tusentals svenskar att helt eller delvis bosätta sig i Spanien. Men golfrundor, vandringar och restaurangbesök förvandlades i en handvändning till strikt – polisbevakad – karantän. Trots detta stannar många, även de i riskgrupperna, kvar..

YA - 15 minuter sedan

Coronakrisen skakar inte lantbrukets framtidstro

Priset på den bördigaste åkermarken nådde nya toppnivåer i sydöstra Skåne under 2019, och coronakrisen spås inte rubba efterfrågan på mark. – Vikten av matproduktion aktualiseras i landet, för att säkra tillgången på livsmedel, säger Daniel Andersson, fastighetsmäklare på Ludvig & Co i Ystad..

YA - 30 minuter sedan

Stort tryck på golfbanorna: "Som kosläpp"

Social distansering kombinerat med idrott kan vara knepigt. Men golfen är coronakompatibel. När golfbanor på många ställen i landet tack vare vädret slår upp dörrarna rekordtidigt möts de av ett stort tryck..

YA - 1 timme sedan

Klockan klämtar i Lausanne

YA - 1 timme sedan

Lukas Ernryd: Om Antikrundan stryks av SVT så stryker jag min skatt

Vet ni vad Antikrundan är? Världens bästa tv-program. Det är vad det är..

YA - 1 timme sedan

Planen inför titelförsvaret: "Hård träning"

Mycket är fortfarande ovisst kring när den allsvenska säsongen kan dra igång. För svenska mästarlaget Djurgården handlar det om att hitta det enkla i den svåra coronasituationen..

YA - 2 timmar sedan

Detonation i södra Stockholm

YA - 3 timmar sedan

Pizzeria övertänd i TingsrydOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.