Skånskan > Nyheter

Thursday, 09 April, 15:53

Skånskan - 27 feb 20 kl. 15:30

Företagarnas Guldfest ställs inHöör Den har arrangerats 17 år i rad. Men i år blir det ingen Guldfest för Höörs företagare.
– Festerna har varit jättepopulära och många är besvikna. I år har vi en annan lösning, säger Björn Wassbjer, ordförande i Företagarna Höör.Det var Jan Malmström på Höörs Tryckeri som födde idén med Guldfesten.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Guldfest, Den, Höörs, Björn Wassbjer, Företagarna Höör, Jan Malmström, Höörs Tryckeri, Guldfesten, Årets, Jägersbo, Bowl, Gästis, Blommeröd, Mittskånes, Elisefarm, Torkild Sköld, Lund, Diana Dontsova, Diadonna, Peter, Torbjörn Strid, Maglasäte

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagarnas, Guldfest, ställsin
SVT - 04 nov 13 kl. 18:48

Malmö CL-laddar med guldfest

Malmö står inför en tuff uppgift senare i veckan då de nykorade svenska mästarna ställs mot regerande CL-mästarna Wolfsburg..

Länstidningen i Jämtland - 08 nov 17 kl. 16:24

Bussgods läggs ner - "Jag är bekymrad för företagarnas och medborgarna skull"

Bussgods läggs ner. I februari nästa år verkställs beslutet. Det blev en lång debatt på tisdagskvällens extrainsatta regionfullmäktigemöte, som resulterade i att Länstrafiken får i uppdrag att avv....

Alingsås tidning - 09 mar 19 kl. 05:30

En gala i företagarnas ära

På fredagskvällen hölls årets Entreprenörsgala i Estrad. Under högtidliga former delades fem ärofyllda priser ut där ett av de mer åtråvärda var det nyinstiftade ”Årets eldsjäl” som gick till turnébokaren och musikkonsulten Markus Persson på artistbyrån Jubel. – Det känns helt fantastiskt.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 14:00

Prisad för bra uppvärmning

höör De fixar skön golvvärme i nybyggda villor och ser till att blåbärssoppan hålls varm under Vasaloppet. Elpatronstillverkaren Relek Produktion AB blev Årets företagare 2016. ERWP.

Skånskan - 03 mar 18 kl. 16:26

Första mästarbrevet under Guldfesten

HÖÖR Sju priser delades ut när Företagarna i Höör i fredags höll sin Guldfest för 16:e gången.
För första gången delades ett mästarbrev ut – och det gick till frisören Sandra Eggers från salongen Hairstyle4You. ERWP.

YLE - 17 aug 16 kl. 17:25

Senare öppettider räcker inte för att få folk till Ekenäs

Butikernas öppettider i Ekenäs har diskuterats livligt den senaste tiden på sociala medier. Yleredaktören Marcus Rosenlunds blogginlägg sågas av turistsekreteraren och företagarordföranden i Ekenäs. Diskussionen blossade upp på sociala medier då Svenska Yles redaktör Marcus Rosenlund på sin privata blogg skrev ett inlägg om öppettiderna på Kungsgatan i Ekenäs.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 16:04

Missnöje med taxa på möte

höör Förfrågan gick ut redan i november. Först häromdagen hölls ett möte mellan de företagare som är upprörda över va-taxan och ansvariga politiker och tjänstemän. ERWP.

YLE - 16 okt 15 kl. 16:53

Lag för lag: Här är läget när fotbollsligan ska avgöras

En sällsynt spännande ligasäsong ska avslutas. Två omgångar återstår. Tre lag riskerar ännu att åka ur.

ÖstersundsPosten - 24 maj 16 kl. 13:30

Fullsatt när nyfikna företagare fick lära sig mer om att nå ut

Under helgen har Företagarnas tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan utbildat företagare i Härjedalen i att annonsera på Facebook. Kurserna hölls i Trosavik och var mycket eftertraktade med deltagare inte bara från Härjedalen utan även från Berg och Östersund. Utbildningen hölls av Johan Hall på Webmyran..

Länstidningen i Jämtland - 24 maj 16 kl. 13:30

Fullsatt när nyfikna företagare fick lära sig mer om att nå ut

Under helgen har Företagarnas tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan utbildat företagare i Härjedalen i att annonsera på Facebook. Kurserna hölls i Trosavik och var mycket eftertraktade med deltagare inte bara från Härjedalen utan även från Berg och Östersund. Utbildningen hölls av Johan Hall på Webmyran..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:14

Sverige håller andan i väntan på ”dag noll”

Inrikes Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" ännu inte ens inträffat.
Det vill säga när den kraftigt uppåtgående kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:00

Går i mål med skånskt Våroffer

Med Våroffer avslutar Anders de la Motte den årstidskvartett han inledde 2016 med Slutet på sommaren.
– Den har varit väldigt rolig att skriva och läsarresponsen har varit jättestor, men nu är jag ganska nöjd med det här sättet att berätta, säger han.Fakta: Anders de la Motte
Född: 1971 i Billesholm
Bor: I Lomma
Bakgrund: Polis och säkerhetsexpert som debuterade som deckarförfattare med [Geim] 2010.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:57

Skidbackarna håller öppet i påsk

Inrikes Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk.Det har varit en del spekulationer och det känns bra att ha fått ett tydligt besked, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Fullmäktige samlas men färre ledamöter

Sjöbo Fullmäktige kommer att samlas på onsdagskvällen på kommunhuset – men bara hälften av politikerna deltar på grund av coronaviruset för att undvika smitta.Vanligtvis träffas 49 ledamöter i sessionssalen på kommunhuset när det är fullmäktige. Kommunstyrelsens ordförande Magnus Weberg (M) berättar att en diskussion har hållits med samtliga partiers gruppledare om hur de ska kunna verka på bästa sätt men utan risk för att folk ska bli smittade av coronaviruset.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Åtalas för bilkörning

ESLÖV En 35-årig man åtalas för en olovlig körning, som ska ha inträffat i november förra året.
Mannen stoppades av polis på Trehäradsvägen och polispatrullen förstod då att mannen saknade giltigt körkort. Under förhör som hållits har 35-åringen förnekat brott..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Färre går utan sysselsättning

Eslöv Eslövs kommun har ett ansvar för att hålla unga som går utan sysselsättning under luppen och göra regelbundna uppföljningar.
Det handlar om det kommunala aktivitetsansvaret som kommunen har för ungdomar som är mellan 16 och 20 år, och som inte går på gymnasiet eller som inte har slutfört en gymnasieutbildning med fullständiga betyg.
Under hösten 2019 skrevs 125 nya ungdomar in i det kommunala aktivitetsansvaret.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Häktad åtalas för våldtäkt

SVEDALA 23-åringen ska ha dykt upp objuden i Svedalakvinnans bostad och där misstänks han ha våldtagit henne.
Nu åtalas mannen mot sitt nekande vid Ystad tingsrätt.Det var den 22 januari i år som en 23-årig man misstänks ha tvingat till sig och enligt åklagaren Jörgen Malmunger våldtagit en Svedalakvinna i hennes bostad.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Nya ägare till fastigheten på postadress Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp

Tjörnarp Rutger och Jarl Lorensson, 68 och 63 år, ärver fastigheten på adressen Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp från Inga Maria Persson. Det 44 kvadratmeter stora huset är byggt 1966 och har en tomt på 3 552 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2020.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:02

Svensk mästarinna klar för Lugi

HANDBOLL Efter två säsongers proffsspel i danska Randers flyttar HF Kärra-fostrade Julia Eriksson, född 1994, hem till Sverige igen, men inte till Göteborg och Sävehof utan till Lund och Lugi.– Det är en kraftfull tvåvägsspelare som vi verkligen behöver i vårt lagbygge, påstår Kenneth Andersson, Lugis damtränare och sportchef, i ett pressmeddelande.
– Vi spelade flera av de sista omgångarna med enbart tre stycken niometersspelare och har haft en för tunn trupp helt enkelt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.