SR > Nyheter

Monday, 30 March, 12:46

SR - 27 feb 20 kl. 15:18

Regeringen föreslår vistelseförbud för kriminellaRegeringen presenterar idag ett förslag som begränsar rörelsefriheten för personer som är dömda till skyddstillsyn, eller som är villkorligt frigivna..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, föreslår, vistelseförbudför , kriminella
Skånskan - 21 sep 19 kl. 17:13

Här är listans 34 punkter

Inrikes Regeringen presenterade 34 åtgärder i arbetet mot gängkriminaliteten.
Ta del av varje punkt på listan.Verktyg i brottsbekämpningen 1.

Fler nyheter från SR

SR - 3 minuter sedan

Larmet: Italienska maffian tjänar på epidemin

I Italien väntas regeringen förlänga utegångsförbudet och invånarna kan tvingas leva med det nationella nödläget i flera månader till. Det finns en oro för att maffian utnyttjar situationen. På Sicilien har affärer börjat plundras när människor utan pengar behöver mat..

SR - 15 minuter sedan

Österrike inför krav på ansiktsmasker

Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz sa vid en presskonferens idag att det inom kort kommer att bli obligatoriskt att bära andningsskydd i livsmedelsaffärer. Från och med onsdag ska ansiktsskydd delas ut vid ingången till butiker..

SR - 1 timme sedan

Historiskt höga varseltal – 18 000 på en vecka

Varslen om uppsägningar ökar i en ännu högre takt. Samtidigt dubblas antalet nya arbetssökande..

SR - 1 timme sedan

Martin testades hos privat vårdgivare – trots bristen på skyddsutrustning

Martin fick göra ett coronatest hos en privat vårdgivare – trots att den skriande bristen på skyddsutrustning för att göra coronatester gör att Region Stockholm bara provtestar patienter i behov av sjukhusvård eller äldreomsorg..

SR - 1 timme sedan

Tysk app ska motverka smittspridning

I flera länder i Europa debatteras just nu hur man ska använda data från befolkningens mobiltelefoner för så effektivt som möjligt bekämpa spridningen av coronaviruset. I Tyskland vill hälsoministern se en lagändring som gör det möjligt att samla in data från smittade personer..

SR - 2 timmar sedan

Tre av tio väktare inte godkända

Nästan en tredjedel av Sveriges väktare uppfyller inte kraven – så lyder slutsatsen av länsstyrelsernas granskning av auktoriserade bevakningsföretag år 2018 och 2019..

SR - 2 timmar sedan

Antalet arbetssökande har fördubblats

Förra veckan skrev drygt 14 200 personer in sig som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen, rapporterar SVT med hänvisning till statistik från Arbetsförmedlingen..

SR - 4 timmar sedan

Parkeringsträngsel för flygen i coronakrisens spår

Medan det blir allt färre flygplan i luftrummet i spåren av pandemin, blir det desto trängre på marken. Tusentals flyg som normalt är i luften ska nu parkeras vilket skapar nya problem och kostnader för många bolag:.

SR - 4 timmar sedan

Modi ber om ursäkt för coronabeslut

Indiens premiärminister Narendra Modi har bett landets fattiga befolkning om ursäkt efter det hastiga beslutet i onsdags om att införa tjugoen dagars landsomfattande nedstängning av landet. Beslutet har lett till att miljontals fattiga arbetare i städerna nu inte har inkomst eller någonstans att bo. Därför tvingas många nu att försöka att ta sig till sina hembyar, något som skapat kaos på många platser i landet..

SR - 4 timmar sedan

"Intensivvårdsbehovet ökar dramatiskt"

Idag står det fältsjukhus som byggts upp inne i Älvsjömässan i Stockholm klart. Tanken är att det ska avlasta den ordinarie vården som pressas hårt men det kan bli precis tvärtom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.