Sydöstran > Nyheter

Thursday, 09 April, 19:30

Sydöstran - 27 feb 20 kl. 15:10

”Veckan har påverkat mitt liv”Temaveckan ”Individen och samhället” har genomförts för elever på Knut Hahnsskolans introduktionsprogram. Lärarna Eva Carlström och Monica Svensson har varit med under hela veckan..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Individen, Knut Hahnsskolans, Eva Carlström, Monica Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckan har påverkatmitt , liv
Dagensanalys.se - 10 apr 17 kl. 13:31

Du ger fem år av ditt liv till sociala medier (Infographic)

En studie från SmartBrief visar att människor spenderar mer än fem år av sina liv på sociala medier. I jämförelse spenderas 3,5 år med att äta och dricka. Vad innebär det för oss människor?

Posh24 - 31 dec 13 kl. 01:16

Ariana Grande talar ut om hur nätmobbningen har påverkat henne!

Ariana Grande vet hur tufft det är att vara tonårsstjärna i Hollywood idag och hur kändisskapet kan påverka en ung människas liv. I februarinumret av Teen Vogue talar den 19-åriga sångerskan ut om hur nätmobbningen har påverkat henne under det senaste året.

“ Det påverkade mig under en väldigt lång tid.

DalaDemokraten - 14 jun 17 kl. 04:00

Kidnappade kvinnan efter hovrättens dom"Det som hänt har påverkat allt i mitt liv"

Åklagaren krävde skärpt fängelsestraff för 44-åringen från Avesta när kidnappningsdramat togs upp i hovrätten. Men domstolen dömde annorlunda. "Jag är besviken, det som hänt har påverkat allt i mitt liv", säger kidnappningsoffret..

Dalarnas tidningar - 14 jun 17 kl. 04:00

Kidnappade kvinnan efter hovrättens dom"Det som hänt har påverkat allt i mitt liv"

Åklagaren krävde skärpt fängelsestraff för 44-åringen från Avesta när kidnappningsdramat togs upp i hovrätten. Men domstolen dömde annorlunda. "Jag är besviken, det som hänt har påverkat allt i mitt liv", säger kidnappningsoffret..

Expressen - 02 feb 20 kl. 18:00

V-toppen: ”Sjukdomar och döden har påverkat mitt liv”

Det är dyrt att vara fattig. Det lärde sig Ulla Andersson när hon som ung och ensam mamma fick vända på korvpaketen för att se om hon hade råd. Nu står hon inför det stora beslutet att bestämma sig för om hon vill bli partiledare för Vänsterpartiet eller inte.

YLE - 07 aug 14 kl. 06:00

Mitt liv som jag minns det

Om Heidi Hautala någondag skulle skriva en självbiografi skulle arbetsrubriken vara i stil med "Mitt liv som jag minns det". Hon menar att våra liv är en kombination av sanning, halvsanningar och lögn. Och glömska.

Dagen - 11 feb 11 kl. 03:00

Haggard: Jesus har gjort ett mirakel i mitt liv

I en ny tv-dokumentär och i ett längre reportage berättar pastor Ted Haggard allt fler detaljer om vad som egentligen hände i samband med skandalen som rullades upp för fyra år sedan.

I januari hade dokumentären "Ted Haggard: Scandalous" premiär på kanalen TLC. Där får man följa honom och frun Gayle när de startar sin nya kyrka, St.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:09

7 saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i 12 år men det har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook som på något sätt har påverkat våra liv.

Dagensanalys.se - 05 jan 18 kl. 10:25

6 saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook som på något sätt har påverkat våra liv.

YA - 26 feb 14 kl. 06:30

Kåseberga vaknar sakta till liv

Foto: Bass Nilsson
Det är vår i luften. Värmen är inte på topp men bakom de stängda dörrarna i Kåseberga anas aktiviteter inför kommande säsong och vid hamnplan spanar fågelskådare efter fler vårtecken.
Doften av tång breder ut sig vid hamnen i Kåseberga.

Helsingborgs Dagblad - 29 apr 15 kl. 11:14

"Här är ditt liv" på kyrkliga föreningen

Till Borstahusens Kyrkliga Förening kom 43 gäster som bjöds på kaffe och småbröd. Det blev en mycket minnesvärd dag med god samvaro.Dagens gäst, tv-producenten Bengt Roslund, tog oss med bakom kulisserna i "Här är ditt liv".

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Spridda skurar kring fotbollens seriestarter

Sydöstran - 30 minuter sedan

Över 1,5 miljoner smittade – runt 90 000 döda

Utbrottet av coronaviruset har smittat mer än 1,5 miljoner människor globalt. Runt 90 000 ha avlidit i virussjukdomen covid-19, enligt officiella källor. Men de verkliga siffrorna befaras vara än mer katastrofala..

Sydöstran - 1 timme sedan

Beskedet: Ingen hemtjänst till besökare i kommunen

Hemtjänstinsatser för personer med tillfällig vistelse i Karlshamns kommun kommer inte att utföras. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Svenska NHL-stjärnornas budskap i pandemin

Sveriges NHL-stjärnor befinner sig långt ifrån de nordamerikanska ishockeyrinkarna. Utspridda över världen har de ett tydligt budskap: Håll dig inne för att motverka spridningen av coronavirus..

Sydöstran - 1 timme sedan

Odlas mer för gröt än öl i coronatider

Efterfrågan på malt till ölbryggning har minskat under coronapandemin – vilket påverkar svenska bönder som nu är mitt uppe i vårbruket..

Sydöstran - 1 timme sedan

Man hittad svårt skadad – en gripen

Sydöstran - 1 timme sedan

Två Stockholmsderbyn nästa helg

En glad nyhet för den som saknar Stockholmsfotbollen: nästa vecka startar en försäsongsserie på damsidan med Djurgården, AIK, Hammarby och Brommapojkarna. Matcherna direktsänds av Aftonbladet..

Sydöstran - 1 timme sedan

Ny mätning – kraftig uppgång för S

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.