DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 02:08

DI - 27 feb 20 kl. 15:07

Paypal tror coronaviruset tynger tillväxten för det första kvartalet i årDen amerikanska betaljätten Paypal bedömer att bolagets intäktstillväxt i det första kvartalet 2020 kommer att tyngas med 1 procentenhet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Paypal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paypal, tror, coronaviruset, tynger, tillväxtenför det första kvartalet , i år
DI - 30 jan 20 kl. 15:30

Oro kring coronaviruset tynger Wall Street - Tesla rusar

USA-börserna halkade ned något i den inledande handeln på torsdagen. Antalet dödsfall på grund av coronaviruset….

DI - 09 mar 20 kl. 15:46

Scandic Hotels sänker prognos – coronaviruset tynger försäljningen

På grund av utbredningen av coronaviruset har Scandic sett en minskad kundaktivitet sedan början av mars och drar därför ner prognosen för….

Nyheter 24 - 25 feb 11 kl. 09:18

Paypal stoppar fond för menige Bradley Manning


Betaltjänsten Paypal har frusit ett konto hos en fond som samlat in pengar för att bekosta den förmodade Wikileakskällan Bradley Mannings försvar. INTERNET. Samma dag som en brittisk domstol beslutade att Wikileaksgrundaren Julian Assange ska överlämnas till Sverige har den misstänkte källan bakom Wikileaks läckor av hemligstämplat militära och diplomatiska rapporter - tidigare militäre underrättelseanalytikern Bradley Manning - mötts av ännu en motgång.

Dagensanalys.se - 18 sep 18 kl. 15:42

PayPal Checkout lanseras nu globalt

Idag rullas PayPal Checkout med Smart Payment Buttons ut globalt, efter en första testperiod i USA. PayPal Checkout ska minska antalet klick på köpresan. En färsk comScore-studie visade att PayPal Checkout[1] konverterade 88,8 procent vid kassan – 82 procent mer än en kassa utan PayPal, enligt PayPal.

Nyheter 24 - 25 feb 11 kl. 11:00

Paypal tar tillbaka hot om att frysa Manning-fonden


Betaltjänsten Paypal böjer sig för de starka reaktionerna mot beslutet att frysa kontot för den fond som bekostar den misstänkta Wikileakskällan Bradley Mannings försvar. INTERNET. Paypal fick böja sig för de starka reaktionerna på beslutet att stoppa Courage to Resists konto.

Affärsvärlden - 06 mar 20 kl. 07:21

SEB tror nu på ett U-scenario för världsekonomin

Världsekonomin kommer att genomgå ett U-scenario på grund av coronaviruset, det vill säga där krisen tynger tillväxten i flera kvartal innan en återhämtning tar vid vid slutet av året och början av 2021. Det skriver SEB i en makroanalys..

Dagensanalys.se - 10 apr 18 kl. 13:27

PayPal blir ”virtuell bank” och erbjuder betalkort och lån

PayPal tar nu är nästa steg in i bankvärlden efter att de lanserade peer-to-peer betalningar i Messenger förra året. PayPal smyger ut banktjänster till några av sina amerikanska kunder, som inkluderar ett betalkort, möjligheten att betala checkar och till få lån. För de kunder som nyttjar deras banktjänster blir deras PayPal-saldon också skyddade av Federal Deposit Insurance Corp (FDIC) försäkring.

Dagensanalys.se - 18 jul 17 kl. 15:57

Nu kan du använda PayPal där du kan använda Visa

PayPal och Visa samarbetar redan i USA och Asien. Nu utökas samarbetet till Europa för att driva användning av enkla och säkra betalningar online, i appar och butik. PayPal, som har banklicens i Europa, ansluter sig till Visas nätverk av finansiella institutioner.

Cornucopia - 18 maj 18 kl. 06:52

Svenskt förlustbolag köps av Paypal för 19 miljarder

Det svenska förlustbolaget iZettle köps upp av Paypal för 19 miljarder kronor. Förra året gjorde man ett resultat på -228 MSEK trots att omsättningen ökat med 51%.
Inte iZettle.

Dagensanalys.se - 19 jun 18 kl. 08:31

Tips: Nu kan du skicka fakturor med PayPal

PayPal erbjuder ett kostnadsfritt faktureringsverktyg som extra komplement. Så här skriver PayPal: Ditt PayPal-konto innehåller ett kostnadsfritt faktureringsverktyg som ger ett extra komplement till din verksamhet på nätet samt ytterligare flexibilitet och en möjlighet att öka försäljningen. Ge kunderna möjlighet att betala med faktura, via PayPal eller med betalkort, även om de inte har ett PayPal-konto..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

VÄrna om skattebetalarnas jobb!

Finansminister Magdalena Andersson uttalar sig ”vi måste va rädda om skattebetalarnas pengar”.

DI - 3 timmar sedan

Absurda konspirationsteorier visar hur ängsliga Kinas ledare är

För att förstå kinesisk propaganda är det viktigt att inte bara se till vad som censureras – utan vad som inte censureras..

DI - 3 timmar sedan

Mekonomen utsatt för it-intrång – hemsidan ligger nere

Bilservicebolaget Mekonomens affärsområde Meca/Mekonomen har utsatts för ett it-intrång, rapporterar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 4 timmar sedan

Nigeria stänger storstäder – Sydafrika sänker kapitalkrav

Nigerias president Muhammadu Buhari beordrar att invånare ska stanna hemma i storstaden Lagos och huvudstaden Abuja de närmaste två….

DI - 4 timmar sedan

Premier Leagues krisplan: Spel i juli

Coronaviruset har satt stopp för den europeiska toppfotbollen. Uppgifter till brittiska Sunday Express gör gällande att engelska Premier….

DI - 4 timmar sedan

Flera storbolag i farozonen för uppköpsvågen

Börsraset, den svaga kronan och att många bolag sitter med starka balansräkningar när aktieutdelningar slopas ökar sannolikheten för bud på….

DI - 5 timmar sedan

SSAB slopar utdelningen – aktieägarna snuvas på 1,5 miljarder kronor

I spåren av coronavirusets framfart slopas de svenska börsbolagens utdelningar på löpande band..

DI - 5 timmar sedan

Oljefantasterna öppnar nytt mitt i coronakrisen

Henrik och Åsa Selbo lämnade sina karriärer för att ta över en delikatessbutik. I dag driver de både butik och restaurang med en passion….

DI - 5 timmar sedan

Professor: Ekonomiska kriser dödar också – ”kan låta cyniskt”

Viruset dödar människor, men det gör ekonomiska kriser också. Kampen mot coronaviruset innebär att liv ställs mot liv..

DI - 5 timmar sedan

Rea bäddar för utländska köpräder mot svenska börsbolag

Svenska börsbolag har rasat i pris och starka balansräkningar, samtidigt som kronan har tagit storstryk mot dollar och euro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.