Sydöstran > Nyheter

Thursday, 09 April, 15:45

Sydöstran - 27 feb 20 kl. 14:42

Han startar mötesplats för unga idrottareRestaurangägaren Glenn Sevestedt vill satsa på ungdomsidrotten i Karlshamn. Då bjuder han flera av föreningarna i närområdet till öppet hus på söndag. – Det är ett bra tillfälle att samlas under ett och samma tak, säger Glenn Sevestedt..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Glenn Sevestedt, Karlshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han startar, mötesplatsför , unga, idrottare
Västerbottens Folkblad - 12 mar 14 kl. 17:08

Länsstyrelsen startar mötesplats för samspel

Framtid i Västerbotten. Det är namnet på den nya mötesplats för diskussion om länets viktigaste framtidsfrågor som landshövding Magdalena Andersson lanserar. Den första i en rad arrangemang äger rum den 24 april och har rubriken Mediabilden i norra Sverige.

Nya Wermlands Tidningen - 12 jan 16 kl. 16:48

Startar mötesplats för funktionshindrade

...Magnus Skoglund som planerar för att starta en mötesplats på nätet; Funkisliv.se där människor med funktionsnedsättning enkelt ska kunna se vilka aktiviteter och idrotter som finns att söka sig till i regionen..

UNT - 09 nov 11 kl. 12:07

Vox startar bokcirkel för unga

På Vox Publicum startar på fredag en bokcirkel för unga litteraturintresserade. Vendela Källmark heter initiativtagaren bakom Vox-litteraterna..

Dagen - 22 feb 11 kl. 03:00

Fryshuset startar samtal mellan unga med olika tro

En förståelse för religion är absolut nödvändigt för att kunna arbeta effektivt med ungdomar. Därför satsar nu Fryshuset i Stockholm på religionsdialog. - Vi måste våga ta på den här frågan om religionens två ansikten och inte göra som resten av samhället som lägger locket på, säger Maria Kjellsdotter Rydinger, verksamhetsansvarig på Fryshuskyrkan.

Blekinge Läns tidning - 27 feb 20 kl. 14:42

Han startar mötesplats för unga idrottare

Restaurangägaren Glenn Sevestedt vill satsa på ungdomsidrotten i Karlshamn. Då bjuder han flera av föreningarna i närområdet till öppet hus på söndag. – Det är ett bra tillfälle att samlas under ett och samma tak, säger Glenn Sevestedt..

Sydöstran - 22 nov 16 kl. 17:30

Kreativ mötesplats startas för ungdomar

Ett rum för skapande, ett så kallat Makerspace, startar för unga på Kulturcentrum. – Vi vill att ungdomar ska arbeta med händerna och se möjligheterna med det, säger kultursekreterare Tine Bøthun..

BT - 14 maj 13 kl. 12:47

TV: Följ Mötesplats sociala medier på bt.se

Klockan 13.00 startar Mötesplats sociala medier på Stadsteatern i Borås med bland andra Leif Pagrotsky, Anders Mildner och Joakim Jardenberg. Se livestreamingen av seminariet i artikeln.

YLE - 30 jan 15 kl. 04:36

Rekordmånga unga blir företagare

Jakobstadsregionen var 56 procent av de som grundade nya företag förra året under 30 år gamla. Ett rekordstort antal, säger företagsrådgivare Sanna Kankaanpää på Jakobstadsregionens utvecklingsbolag Concordia. En av dem är 25-åringa Sabina Snellman som öppnat en affär för barnkläder i Jakobstad.

UNT - 07 feb 13 kl. 11:39

Uppsalakonstnärer startar mötesplats

Nästa veckan drar konstnärsklubben i Uppsala igång konstnärsmöten. På första mötet dyker Sveriges enda svärdsmed upp..

UNT - 04 sep 18 kl. 11:00

Kostov Bredberg startar "Linkedin för idrottare"

Han är inte bara landslagsmässig i innebandy – Carl Kostov Bredberg och två kompanjoner får nu 150 000 kronor av företagsänglar för att starta eget företag..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Larm om brand nära vattentorn

Sydöstran - 45 minuter sedan

Skydda utsatta barn i coronakrisen

För många barn innebär coronakrisen och isoleringen i hemmet ökad risk för våld. Nu måste samhället agera för att barnen ska känna trygghet i denna samhällskris..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Bibeltexterna gör det lättare!

Århundradena igenom har människor i kristider sökt och funnit hopp och trygghet i Bibeln. Av alla de böcker som ryms i böckernas bok är det framför allt Psaltarpsalmerna som skänkt tillförsikt till människor över hela vår värld. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

1177 gav fel råd – patient hade hjärtinfarkt

Sjuksköterska följde inte vårdguidens beslutsstöd..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Räddningstjänstens uppmaning: ”Elda inte i påsk”

Räddningstjänsten i Blekinge uppmanar nu allmänheten att inte elda i påsk. Orsaken är de senaste veckornas brist på nederbörd..

Sydöstran - 45 minuter sedan

107-åring överlevde coronaviruset

Sydöstran - 30 minuter sedan

Idrotten ska få nya riktlinjer

När Folkhälsomyndigheten i förra veckan gick ut med rekommendationer till idrotten skapades en del oklarheter, framför allt för fotbollen. Men nu ska myndigheten se över sina riktlinjer..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Här är detaljen som avgör coronasmittan i Blekinge – ”Måste göra allt vad vi kan”

Antalet dödsfall i covid-19 ökar just nu snabbt inom äldreomsorgen runt om i Sverige. Enligt smittskyddsläkaren Bengt Wittesjö är det en nyckelfråga att skydda äldreboendena. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.