Realtid > Ekonomi

Friday, 10 April, 05:06

Realtid - 27 feb 20 kl. 14:45

Anställda saknar förtroende för ledningens förändringsarbeteFå anställda i stora nordiska finansbolag känner tillit och förtroende till sin ledning i förändringsfrågorna – det visar en ny undersökning från konsultjätten Accenture..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Accenture

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställda, saknar, förtroendeför , ledningens, förändringsarbete
Sydöstran - 14 maj 19 kl. 13:39

Anställda: ”Det förtroende vi har byggt upp åker ner i källaren”

Sölvesborg var en av de orter som hamnat på Arbetsförmedlingens svarta lista över de 132 av dagens 242 lokala arbetsförmedlingskontor som ska läggas ner. Under tisdagsförmiddagen fick anställda i på Sölvesborgskontoret träffa civilminister Ardalan Shekarabi (S)..

SVT - 20 apr 17 kl. 06:05

Skogsstyrelsens egna anställda sågar beslutet

För många anställda på Skogsstyrelsen kom ledningens beslut om att pausa inventeringarna av nyckelbiotoper i norr som en chock. SVT har läst de interna webbsidorna. Där är många anställda starkt kritiska till ledningens beslut och hur det har förankrats.

YLE - 07 mar 16 kl. 07:56

Wärtsiläanställda fuskade med testresultat

Wärtsiläs interna granskning avslöjar avvikelser i ett antal bränsleförbrukningstester för marinmotorer. Det rör sig om anställda i Italien som har fuskat med testresultaten. Wärtsilä har på eget initiativ genomfört en intern granskning av sina globala testprocesser.

NT - 14 nov 12 kl. 01:30

Lågt förtroende för försvarsledning

Förtroendet för Försvarsmaktens ledning är lågt. 43 procent av de anställda saknar förtroende för hur försvaret leds. Bara 29 procent uttrycker förtroende, enligt en enkät bland drygt 13 000 anställda, skriver Dagens Nyheter..

HBL - 15 apr 14 kl. 15:24

Anställda tackade chefer för uppsägningar

På tisdagen publicerade de anställda på Abloy Björkboda i tidningen Karjalainen en annons som protest mot uppsägningen av 35 personer.Förra veckan meddelade Abloy Finland att 34 anställda och en tjänsteman sägs upp på företagets låsfabrik i Björkboda före slutet av året. På tisdagen protesterade de anställda med en arg annons i tidningen Karjalainen (se bild).

Dagens PS - 01 nov 19 kl. 10:39

Interna stridigheter på Nokia – anställda larmar

Nokia har problem med den interna politiken efter förvärvet av Alcatel-Lucent 2016, enligt anställda. Det skriver Bloomberg News. Lasse Laurikainen, som är arbetsrepresentant vid huvudkontoret i Espoo, uppger att det råder en frustration bland anställda över ledningens prioriteringar sedan övertagandet av Alcatel för 18 miljarder dollar.

Dagens PS - 26 nov 19 kl. 15:25

Audi ska säga upp 9.500 anställda

Audi, som ingår i Volkswagen-koncernen, kommer att säga upp 9.500 anställda i Tyskland, och samtidigt skapa 2.000 nya jobb inom framtidsområden.

YLE - 24 apr 15 kl. 17:30

Nu talar anställda ut om vanvården på Astrea

En del av de äldre på servicehuset Astrea i Hangö hade det inte så bra sin sista tid i livet, säger en anställd. Skulle hon få göra om allt så skulle hon genast ha polisanmält de fysiska och psykiska trakasserier som sägs ha pågått i många års tid utan att någon ingrep. Det ska ha handlat om allt från kalla duschar och stölder till ofrivillig bantning och hårdhänthet.

YLE - 14 dec 13 kl. 09:19

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mor bonusstop

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstop för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

YLE - 15 dec 13 kl. 08:24

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mot bonusstopp

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstopp för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 timmar sedan

Stockholmsbörsen stängde runt nollan  

Påskveckans sista handelsdag på Stockholmsbörsen slutade med i stort sett oförändrade kurser..

Realtid - 16 timmar sedan

"Det är dags att tänka om kring strategisk tillgångsallokering"

Utbrottet av coronaviruset gör att investerare nu navigerar i okänd terräng. Blackrock belyser fyra teman för investerare som funderar på nästa steg för deras portföljer..

Realtid - 16 timmar sedan

Minskat substansvärde i Traction

Resultatet efter skatt landade på minus 662 miljoner kronor..

Realtid - 16 timmar sedan

Komplex compliance-roll i förändring

Compliance-rollenkommer fortsatt att kräva kontinuerlig utveckling för att fortsätta vara relevant för sina organisationer, inte bara utifrån ett klassiskt regulatoriskt och monitoreringsperspektiv, men också från ett rådgivande och business-partner perspektiv. Det skriver complianceexperten Robert Olausson. .

Realtid - 17 timmar sedan

Riksbanken lånar ut 17 miljarder till bankerna

Riksbanken lånar ut 17 miljarder kronor i tvååriga lån till bankerna. två banker lämnade in bud..

Realtid - 17 timmar sedan

Tveksam M&A-trend lär hålla i sig

Osäkerheten kring spridningen av viruset, stängda gränser och olika åtgärder för social distansering har kraftigt minskat de gränsöverskridande köpen. Realtids Torbjörn Isacson ser möjligheter för mindre och medelstora företag inom teknikbranschen..

Realtid - 18 timmar sedan

Bank of England utökar kriskontot         

Bank of England har beslutat att ta över finanseringen extra statliga utgifter via sitt "kriskonto"..

Realtid - 17 timmar sedan

Digital Inn överklagar tingsrättens beslut i rekonstruktionsärende

I ett beslut från Stockholms Tingsrätt under onsdagen meddelades att rekonstruktionen Digital Inn ska upphöra..

Realtid - 18 timmar sedan

Heba förvärvar fastighet av Slättö för 409 Mkr

Heba har tecknat avtal med Slättö VI AB avseende förvärv av hyresbostäder i Norrtälje hamn.

Realtid - 20 timmar sedan

Stigande kurser på Stockholmbörsen

Veckans sista handelsdag på börsen i Stockholm inleds med stigande kurser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.