Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 04 April, 05:11

Dagens Media - 27 feb 20 kl. 14:25

De kan vinna GuldspadenTotalt 31 gräv är nominerade till journalistpriset Guldspaden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Guldspaden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De kan vinna, Guldspaden
Hela Gotland - 07 mar 17 kl. 15:33

Gotländska journalister kan vinna Guldspaden

Fyra gotländska journalister har chans att vinna Guldspaden, vilket är Sveriges finaste pris till grävande journalister..

GöteborgsPosten - 02 mar 12 kl. 09:25

Daniel kan vinna Guldspaden

Göteborgs-Posten reporter Daniel Olsson har blivit nominerad till Guldspaden - ett prestigefyllt pris för grävande journalisik..

Expressen - 03 mar 14 kl. 13:47

Expressenjournalister kan vinna Guldspaden

SD-politiker önskade livet ur flyktingbarn och uppmanade svenskar att till ta till vapen. Nu har Expressen-journalisterna Christian Holmén och David Baas nominerats till det åtråvärda journalistpriset Guldspaden för avslöjandet ”Avpixlat avpixlade”. – De här sajterna, inte minst Avpixlat, har blivit en politisk kraft och för första gången någonsin kunde vi visa vilka det är som är drivande i kommentatorsfälten, säger David Baas..

GT - 03 mar 14 kl. 21:33

GT-journalister kan vinna Guldspaden

Efter GT:s avslöjanden om personerna bakom näthatet klev högerextremisten Kamil Ryba in på redaktionen och hotade tidningen. Nu har journalisterna Christian Holmén och David Baas nominerats till journalistpriset Guldspaden för avslöjandet. – De här sajterna, inte minst Avpixlat, har blivit en politisk kraft och för första gången någonsin kunde vi visa vilka det är som är drivande i kommentatorsfälten, säger David Baas..

Resume - 02 mar 15 kl. 08:02

De kan vinna Guldspaden

Nomineringarna till Guldspaden, SNL:s kontroversiella sketch med IS och Adaktussons nej till partiledarposten i KD: Det är några av nyheterna i morgonsvepet. .

Expressen - 14 mar 16 kl. 12:05

Expressens reporter kan vinna Guldspaden

Expressens medicinreporter Anna Bäsén, 44, har nominerats till det prestigefyllda priset Guldspaden efter sin uppmärksammade granskning Sjukhussnusket. – Jag blir glad och lite paff. Wallraffande som metod har inte tidigare blivit särskilt uppmärksammat i Guldspadesammanhang..

Expressen - 07 mar 19 kl. 15:04

Expressens David Baas kan vinna Guldspaden

Expressens uppmärksammade granskning av kandidaterna i riksdagsvalet i höstas tvingade 25 politiker att avgå.Tidningens grävande reporter David Baas nomineras nu tillsammans med Expos Jonathan Leman till det prestigefyllda priset Guldspaden för avslöjandena om SD och valsedlarna.– Det är otroligt kul och hedrande, säger David Baas..

DN - 03 mar 14 kl. 12:26

Tre DN-medarbetare nominerade till Guldspaden

Flera av DN:s reportrar har chans att vinna Guldspaden. I kategorin större dagstidning är Kristoffer Örstadius nominerad för sin "Skolgranskning" och Niklas Orrenius för "Polisens registrering av romer". Maciej Zaremba är nominerad i kategorin hedersomnämnanden för "Patienten & Prislappen"..

DN - 14 mar 16 kl. 10:53

Flera DN-medarbetare nominerade till Guldspaden


DN:s medarbetare Niklas Orrenius, Josefin Sköld och Roger Turesson har chans att vinna Guldspaden för sin granskning ”De osynliga”. Även Kristoffer Örstadius och Linus Larsson är nominerade för sin artikelserie ”Våra övervakade liv”..

Aftonbladet - 22 feb 13 kl. 16:02

Josefin och Martin kan vinna Guldspaden!

Nomineras till prestigepriset för grävande journalistik.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Besvikelse i branschen över stödpaketet

Amanda Lind presenterade i dag flera åtgärder för att stötta krisande medier. Men regeringens stödpaket imponerar föga på mediebranschen. ”Det här är inte tillräckligt för att säkerhetsställa journalistik i hela landet”, säger SJF:s ordförande Ulrika Hyllert..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Stödpaketet: 200 miljoner mer i presstöd

Presstödet höjs med 200 miljoner kronor. 150 miljoner går i år till distributionsstöd, 50 miljoner till ”vita-fläckar-stöd”. Årets presstöd betalas ut genast.

Dagens Media - 13 timmar sedan

Här är veckans viktigaste branschnyheter

Masspermitteringar, goda branschinitiativ och missnöjda Almedalen-arrangörer som kan snuvas på sina återbetalningar. Här är vevkans viktigaste medienyheter..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Klart: Bonnier News permitterar

Stora delar av Bonnier News personal permitteras. Åtgärderna som nu görs förväntas innebära en kostnadsbesparing på 30 miljoner kroner per månad..

Dagens Media - 15 timmar sedan

”Tiden är rätt för nya upplevelser inom fotbollen”

Med matcher inställda, eller spelandes inför tomma läktare, är det nu rätt tid att skapa nya digitala upplevelser som fansen inte ens visste fanns. Det skriver Nora Henriksson på Mediamonks..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Magasin hyllar sjukvårdare på omslaget

Magasinet Grazia hyllar människorna på frontlinjen: byter ut kändisar mot vårdpersonal på omslaget..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Almedalen: Arrangörer riskerar att snuvas på återbetalning

Inom 90 dagar före Almedalsveckans start återbetalas inga avgifter. Ledningen tog beslutet att ställa in 89 dagar före start. Dagens Media har bett projektledaren Mia Stuhre förklara varför..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Tv-jättar skänker reklamtid för miljoner till folkhälsan

Tre globala tv-jättar donerar tv-tid för över 50 miljoner dollar till folkhälsomeddelanden som stöd i kampen mot Corona. BBC Global News, CNN International och Euronews..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Stort engagemang för krisande biografer

Streamingtjänsten Draken Film skänker alla sina prenumerationsintäkter till biografer i kris – initiativet har genererat 250.000 kronor på bara två veckor..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Pandemi bakom rea på Facebook

Coronakrisen har orsakat rea på Facebook. Samtidigt är antalet videovisningar och länkklick fortsatt högt, visar en analys från Trickle och Spoon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.