Sydöstran > Nyheter

Monday, 30 March, 21:58

Sydöstran - 27 feb 20 kl. 14:22

Ung man misstänkt för narkotikabrott
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungman , misstänktför , narkotikabrott
Magazin24 - 07 jan 13 kl. 17:30

Misstänkt narkotikabrott i Köping

Under natten till söndag inträffade ett misstänkt narkotikabrott i Köping. Strax efter midnatt på söndagen upptäcktes en person i 20-årsåldern som nu misstänks för ringa narkotikabrott..

Länstidningen i Jämtland - 12 mar 17 kl. 12:12

Misstänkt narkotikabrott och fylleri – så var natten i länet

Misstänkt rattfylleri, misstänkt narkotikabrott och LOB. Det är några av de ärenden som polisen i länet ägnat sig åt under natten..

ÖstersundsPosten - 12 mar 17 kl. 12:12

Misstänkt narkotikabrott och fylleri – så var natten i länet

Misstänkt rattfylleri, misstänkt narkotikabrott och LOB. Det är några av de ärenden som polisen i länet ägnat sig åt under natten..

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 13 kl. 10:49

Misstänkt narkotikabrott

En man i 20-årsåldern åtalas vid Mora tingsrätt för misstänkt narkotikabrott, ringa brott..

Alingsås tidning - 15 dec 18 kl. 09:13

Misstänkt narkotikabrott

Vid 22-tiden på fredagen anträffade polisen två personer vid GA-skolan. En av dessa personer, en man i 20-årsåldern, kroppsbesiktigades och fick sedan följa med till stationen för att lämna urinprov. Mannen är misstänkt narkotikabrott, eget bruk..

DalaDemokraten - 05 mar 15 kl. 14:35

Misstänkt narkotikabrott på Bojsenburg

En man i 55-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott. Den cyklande mannen stannade inte på uppmaning från en polispatrull. Cykeln lämnades sedan, men med hjälp av hund kunde patrullen hitta den påse som mannen hade haft med sig på cykeln.

BT - 02 maj 13 kl. 18:41

Ung misstänkt kattplågare i förhör

Nio katters plågsamma död i Göteborg kan vara på väg att lösas. En "ung man" hämtades till förhör av polisen under torsdagen, misstänkt för att ha dödat de nio katterna.Han har frihetsberövats misstänkt på sannolika skäl för djurplågeri i nio fall.

Magazin24 - 13 apr 13 kl. 19:09

"Fuffens" var misstänkt narkotikabrott

På lördagseftermiddagen kallades polisen till Jet-macken i Hallstahammar efter ett larm om två personer på platsen hade något "fuffens" för sig. Två kvinnor uppträdde misstänksamt vid Jet-macken i Hallstahammar, och därför kallades polis till platsen. En av kvinnorna visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med till polisstation för förhör och provtagning.

Västerbottens Folkblad - 20 maj 13 kl. 10:44

Misstänkt narkotikabrott

En man i 35-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott. Det misstänkta brottet uppdagades i fredags förra veckan. Efter en husrannsakan fann polisen piller och växtdelar som [...

Västerbottens Folkblad - 24 nov 13 kl. 23:28

Misstänkt narkotikabrott i bil

Polisen i Skellefteå har ikväll stoppat en personbil och plockat med sig två personer, misstänkta för narkotikabrott. Tre personer satt i bilen som polisen stannade längs E4, Solbacken i Skellefteå. Föraren i bilen visade tecken på narkotikapåverkan och medtogs därför för provtagning.

DalaDemokraten - 09 nov 14 kl. 15:00

Misstänkt narkotikabrott

Två 18-åringar stoppades och kontrollerades av polispatrull på fredagskvällen i närheten av Högskolan i Borlänge. En av dem är misstänkt för eget bruka av narkotika. Även ett mindre beslag av narkotika hittas och han blir att misstänkas för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Då ska fler testas för corona i Blekinge

Region Blekinge räknar med att kunna testa fler personer för coronaviruset i nästa vecka. Enligt smittskyddsläkaren Bengt Wittesjö vill man utöka provtagningen på vårdpersonalen. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Rödlistade djur har klimatet gemensamt

Det blinkar rött i Artdatabanken för igelkott, skogshare och fjällräv. Klimatförändringar misstänks vara den gemensamma nämnaren..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Cirkus Cirkör ställer in publik verksamhet

Sydöstran - 30 minuter sedan

Larm om brand i villa

Klockan 21.14 på måndagen larmades räddningstjänsten till en brand i byggnad i Olofström kommun. .

Sydöstran - 1 timme sedan

"Beskrivs som större kaos än vad det är"

Bilden av turbulens i Sveriges skidlandslag är överdriven. Det anser förbundsordföranden Karin Mattsson..

Sydöstran - 1 timme sedan

Corona: Kan bli lättnader i Danmark efter påsk

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) säger att landets åtgärder mot coronapandemin har haft effekter och att det kan bli aktuellt med lättnader redan efter påskhelgen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Tuff intensivvård kan ge svåra följder

Ju tuffare intensivvård en covidpatient får i respirator, desto högre risk för svåra biverkningar. Mardrömmar, hallucinationer, ångest. Kanske till och med posttraumatiskt stressyndrom..

Sydöstran - 1 timme sedan

Strid: Vårdpersonal rasar mot sänkta skyddskrav

Viss vårdpersonal ska numera kunna jobba med coronapatienter i kortärmat och utan munskydd. Vårdpersonalen håller inte med. Nu är det strid om skyddskraven för de anställda – mitt under viruskrisen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Trump och Putin överens om oljesamtal

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.