Skånskan > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:27

Skånskan - 27 feb 20 kl. 14:10

Tog ledramp till lastbilESLÖV Någon har i veckan stulit en ledramp till en lastbil som stått uppställd på Sasser Laurens väg i Eslöv. Stölden har skett 21-26 februari. Lastbilen ägs av ett Staffanstorpsföretag..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Någon, Sasser Laurens, Eslöv, Staffanstorpsföretag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tog, ledramptill , lastbil
Corren - 31 jan 17 kl. 07:10

Chaufför rånad på lastbil

Rånare överraskade en lastbilschaufför och tog en lastbil..

NT - 31 jan 17 kl. 07:10

Chaufför rånad på lastbil

Rånare överraskade en lastbilschaufför och tog en lastbil..

UNT - 19 mar 19 kl. 09:40

Ledramp stals vid pendlarparkeringen

Ännu en ledramp från en bil har stulits vid pendlarparkeringen..

UNT - 19 aug 19 kl. 16:15

Försökte sälja stulen ledramp

En stulen ledramp från en bil hittades nästa dag på en säljsida av ägaren..

UNT - 25 mar 19 kl. 10:30

Polis tog misstänkt ledramp-tjuv

Efter ett stort antal stölder av ledramper tog polisen en misstänkt person..

Skånskan - 07 jan 16 kl. 19:21

Lastbil tvingade ner polis i diket

SKÅNE En polisbil körde i diket sedan en lastbil svängt ut framför poliserna i samband med ett efterföljande.
I en s k tillbudsanmälan skriver polismannen som körde bilen att han försökte tvärnita, men att han ändå tvingades köra ner i diket för att undvika en krock. Händelsen inträffade den 17 december i samband med att polispatrullen tog upp jakten på en bil som stuckit från en kontroll vid Lernacken.

Expressen - 29 maj 14 kl. 10:15

Full 17-åring tog lastbil för vansinneskörning

Utan körkort och i kraftigt berusat tillstånd stal 17-åringen en lastbil och började köra runt på Anderstorp raceway. Enligt flera vittnen var lastbil bara decimeter från att köra rakt in i en person innan vansinnesfärden slutade med att 17-åringen backade in i en annan lastbil. Själv hävdar 17-åringen att han var jagad, rapporterar Värnamo Nyheter..

Dalarnas tidningar - 10 jan 11 kl. 06:07

Plogade snö - lastbil tog eld

[FALUN] En lastbil som plogar snö tog eld på måndagsmorgonen på riksväg 80..

Barometern - 10 jun 14 kl. 15:06

Chaufför tog sig ut ur brinnande lastbil

På tisdagseftermiddagen började en lastbil att brinna i Gårdstorp i Degerhamn. Brandförloppet var snabbt men chauffören lyckades stanna och ta sig ut. Han tömde en pulversläckare i hytten men det fick inte stopp på eldsvådan så räddningstjänsten fick komma för att släcka.

Kristianstadsbladet - 29 jun 14 kl. 09:49

15-åring stal pappas lastbil


En norsk 15-årig pojke satte sig i lördags kväll bakom ratten på sin pappas lastbil och körde mot Sverige. Norsk polis följde efter och även pappan tog upp jakten på sin son. När lastbilen kommit över gränsen tog svensk polis över och 15-åringen greps efter en sex mil lång biljakt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:14

Sverige håller andan i väntan på ”dag noll”

Inrikes Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" ännu inte ens inträffat.
Det vill säga när den kraftigt uppåtgående kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:00

Går i mål med skånskt Våroffer

Med Våroffer avslutar Anders de la Motte den årstidskvartett han inledde 2016 med Slutet på sommaren.
– Den har varit väldigt rolig att skriva och läsarresponsen har varit jättestor, men nu är jag ganska nöjd med det här sättet att berätta, säger han.Fakta: Anders de la Motte
Född: 1971 i Billesholm
Bor: I Lomma
Bakgrund: Polis och säkerhetsexpert som debuterade som deckarförfattare med [Geim] 2010.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:57

Skidbackarna håller öppet i påsk

Inrikes Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk.Det har varit en del spekulationer och det känns bra att ha fått ett tydligt besked, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Fullmäktige samlas men färre ledamöter

Sjöbo Fullmäktige kommer att samlas på onsdagskvällen på kommunhuset – men bara hälften av politikerna deltar på grund av coronaviruset för att undvika smitta.Vanligtvis träffas 49 ledamöter i sessionssalen på kommunhuset när det är fullmäktige. Kommunstyrelsens ordförande Magnus Weberg (M) berättar att en diskussion har hållits med samtliga partiers gruppledare om hur de ska kunna verka på bästa sätt men utan risk för att folk ska bli smittade av coronaviruset.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Åtalas för bilkörning

ESLÖV En 35-årig man åtalas för en olovlig körning, som ska ha inträffat i november förra året.
Mannen stoppades av polis på Trehäradsvägen och polispatrullen förstod då att mannen saknade giltigt körkort. Under förhör som hållits har 35-åringen förnekat brott..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Färre går utan sysselsättning

Eslöv Eslövs kommun har ett ansvar för att hålla unga som går utan sysselsättning under luppen och göra regelbundna uppföljningar.
Det handlar om det kommunala aktivitetsansvaret som kommunen har för ungdomar som är mellan 16 och 20 år, och som inte går på gymnasiet eller som inte har slutfört en gymnasieutbildning med fullständiga betyg.
Under hösten 2019 skrevs 125 nya ungdomar in i det kommunala aktivitetsansvaret.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Häktad åtalas för våldtäkt

SVEDALA 23-åringen ska ha dykt upp objuden i Svedalakvinnans bostad och där misstänks han ha våldtagit henne.
Nu åtalas mannen mot sitt nekande vid Ystad tingsrätt.Det var den 22 januari i år som en 23-årig man misstänks ha tvingat till sig och enligt åklagaren Jörgen Malmunger våldtagit en Svedalakvinna i hennes bostad.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Nya ägare till fastigheten på postadress Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp

Tjörnarp Rutger och Jarl Lorensson, 68 och 63 år, ärver fastigheten på adressen Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp från Inga Maria Persson. Det 44 kvadratmeter stora huset är byggt 1966 och har en tomt på 3 552 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2020.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:02

Svensk mästarinna klar för Lugi

HANDBOLL Efter två säsongers proffsspel i danska Randers flyttar HF Kärra-fostrade Julia Eriksson, född 1994, hem till Sverige igen, men inte till Göteborg och Sävehof utan till Lund och Lugi.– Det är en kraftfull tvåvägsspelare som vi verkligen behöver i vårt lagbygge, påstår Kenneth Andersson, Lugis damtränare och sportchef, i ett pressmeddelande.
– Vi spelade flera av de sista omgångarna med enbart tre stycken niometersspelare och har haft en för tunn trupp helt enkelt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.