Skånskan > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:24

Skånskan - 27 feb 20 kl. 14:10

Bröt upp dörr till garageHÖGSERÖD Under onsdagen var det någon som bröt upp en dörr till ett garage på ett hus i Högseröd. Det var, när polisanmälan gjordes, okänt vad som var stulet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖGSERÖD Under, Högseröd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröt upp dörrtill , garage
Alingsås tidning - 01 sep 16 kl. 16:44

Mellby Garage AB blir ”Vårgårdabor”

Ytterligare ett företag flyttar sin verksamhet till Vårgårda. Mellby Garage AB, med 20 anställda, etablerar sig på industriområdet Flygaren.
– Vi räknar med att flytten ska vara klar till semestern 2017, säger Fredrik Sahlberg, delägare i företaget.

Skånskan - 13 feb 20 kl. 05:00

Två mindre garage ska lösa p-problem

SJÖBO Ett skulle bli för högt och för dominerande. Därför bör det byggas två nättare parkeringshus för att klara det framtida parkeringsbehovet i centrala Sjöbo.Det förslaget presenteras nu i en konsultutredning som kommunen beställt.

YLE - 13 apr 17 kl. 14:09

Sam´s Garage och Hanna Lagerström utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två österbottniska men väldigt olika artister att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Vasas Flora och Fauna som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

Sydsvenskan - 19 maj 11 kl. 00:18

Bilbrand i garage på Ramels väg

En bil i ett garage på Ramels väg började brinna under natten mot torsdag.
Strax innan midnatt larmades räddningtjänsten till en garagebrand på Ramels väg. Väl på plats kunde de konstatera att det var en bil som brann i garaget.

Barometern - 26 jun 14 kl. 09:36

Garage i hamnen godkänns

Beslutet att medfinansiera Linnéuniversitetets garage i Ölandshamnen strider inte mot kommunallagen. Förvaltningsrätten i Växjö avslår Anders Åkermans överklagande. Förvaltningsrättens dom kom sent på onsdagseftermiddagen.

Västerbottens Folkblad - 21 feb 18 kl. 17:52

Explosionsrisk i garage – boende evakueras

Det brinner i ett garage vid Lomsjön i Örnsköldsvik och det ska finnas gasflaskor i byggnaden, vilket gör att det är explosionsrisk, skriver Allehanda. Vid 16.32 larmades till en adress i Lomsjön, där ett garage stod i full brand.

Skånskan - 27 apr 18 kl. 14:09

Provsköt i garage i Rosengård

malmö Fastighetsägaren till ett garage i Rosengård har i veckan upptäckt skotthål i elskåp och brandslangsluckor.
– De tror att de skett i närtid. Vi har inga rapporterade händelser om skottlossning men det är inget ovanligt eftersom det skett inomhus, säger Nils Norling, polisens presstalesperson i Region syd.

Skånskan - 22 jun 18 kl. 08:06

Brand i garage i Oxie hotade radhus

Malmö Ingen person skadades i händelsen, men polisen rubricerar det som mordbrand.På natten mot midsommarafton brann det i ett garage i Oxie, på Pilevallsvägen. Fem bilar stod i brand samt ett garage.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 06:40

Garage brann ner

Lövestad Ett stort garage på en gård i Lövestad brann ner under natten till onsdagen.Räddningstjänsten kom till branden vid ett-tiden på natten, men kunde inte rädda byggnaden. – Det var ett större garage, cirka tjugo gånger tio meter.

Skånskan - 06 feb 19 kl. 09:57

15 garage utsatta för inbrott

SVEDALA Totalt 15 garage tillhörande boende i en bostadsförening på Asterngatan i Svedala har under helgen och i början av veckan upptäckt att de alla haft påhälsning av tjuvar.
Som Skånskan berättat tidigare har flera garageägare polisanmält att de fått bildäck stulna och anmälningarna fortsätter att komma in till polisen.
En av de drabbade är bland annat en man i 60-årsåldern som upptäckt att någon brutit sig in i hans garage och skadat hans bil genom att gå på motorhuven och framskärmen som fått skador.

Västerbottens Folkblad - 03 mar 19 kl. 09:20

Brand i garage i Umeå

SOS har larmats om en brand i ett fristående garage där uppskattningsvis ett 100-tal bilar står parkerade i Umeå under söndagsmorgonen. Larmet om branden från garaget på Hoppets Gränd på Öbacka Strand i Umeå kom in klockan 09:02. ”Bilbrand i garage.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:14

Sverige håller andan i väntan på ”dag noll”

Inrikes Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" ännu inte ens inträffat.
Det vill säga när den kraftigt uppåtgående kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:00

Går i mål med skånskt Våroffer

Med Våroffer avslutar Anders de la Motte den årstidskvartett han inledde 2016 med Slutet på sommaren.
– Den har varit väldigt rolig att skriva och läsarresponsen har varit jättestor, men nu är jag ganska nöjd med det här sättet att berätta, säger han.Fakta: Anders de la Motte
Född: 1971 i Billesholm
Bor: I Lomma
Bakgrund: Polis och säkerhetsexpert som debuterade som deckarförfattare med [Geim] 2010.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:57

Skidbackarna håller öppet i påsk

Inrikes Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk.Det har varit en del spekulationer och det känns bra att ha fått ett tydligt besked, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Fullmäktige samlas men färre ledamöter

Sjöbo Fullmäktige kommer att samlas på onsdagskvällen på kommunhuset – men bara hälften av politikerna deltar på grund av coronaviruset för att undvika smitta.Vanligtvis träffas 49 ledamöter i sessionssalen på kommunhuset när det är fullmäktige. Kommunstyrelsens ordförande Magnus Weberg (M) berättar att en diskussion har hållits med samtliga partiers gruppledare om hur de ska kunna verka på bästa sätt men utan risk för att folk ska bli smittade av coronaviruset.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Åtalas för bilkörning

ESLÖV En 35-årig man åtalas för en olovlig körning, som ska ha inträffat i november förra året.
Mannen stoppades av polis på Trehäradsvägen och polispatrullen förstod då att mannen saknade giltigt körkort. Under förhör som hållits har 35-åringen förnekat brott..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Färre går utan sysselsättning

Eslöv Eslövs kommun har ett ansvar för att hålla unga som går utan sysselsättning under luppen och göra regelbundna uppföljningar.
Det handlar om det kommunala aktivitetsansvaret som kommunen har för ungdomar som är mellan 16 och 20 år, och som inte går på gymnasiet eller som inte har slutfört en gymnasieutbildning med fullständiga betyg.
Under hösten 2019 skrevs 125 nya ungdomar in i det kommunala aktivitetsansvaret.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Häktad åtalas för våldtäkt

SVEDALA 23-åringen ska ha dykt upp objuden i Svedalakvinnans bostad och där misstänks han ha våldtagit henne.
Nu åtalas mannen mot sitt nekande vid Ystad tingsrätt.Det var den 22 januari i år som en 23-årig man misstänks ha tvingat till sig och enligt åklagaren Jörgen Malmunger våldtagit en Svedalakvinna i hennes bostad.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Nya ägare till fastigheten på postadress Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp

Tjörnarp Rutger och Jarl Lorensson, 68 och 63 år, ärver fastigheten på adressen Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp från Inga Maria Persson. Det 44 kvadratmeter stora huset är byggt 1966 och har en tomt på 3 552 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2020.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:02

Svensk mästarinna klar för Lugi

HANDBOLL Efter två säsongers proffsspel i danska Randers flyttar HF Kärra-fostrade Julia Eriksson, född 1994, hem till Sverige igen, men inte till Göteborg och Sävehof utan till Lund och Lugi.– Det är en kraftfull tvåvägsspelare som vi verkligen behöver i vårt lagbygge, påstår Kenneth Andersson, Lugis damtränare och sportchef, i ett pressmeddelande.
– Vi spelade flera av de sista omgångarna med enbart tre stycken niometersspelare och har haft en för tunn trupp helt enkelt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.