Skånskan > Nyheter

Thursday, 09 April, 04:08

Skånskan - 27 feb 20 kl. 14:10

Bilen rejält förstördVIDERUP En kvinna upptäckte under torsdagsmorgonen att hennes bil var rejält skadad, och att bilens batteri var borta.
Någon har mellan onsdagskvällen kl 20 och 06.45 på torsdagen slagit sönder hela bilen. Rutorna är krossade, motorhuven är uppbruten och rispad..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VIDERUP En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilenrejält , förstörd
Trelleborgs Allehanda - 14 mar 13 kl. 22:27

Kvinna fick bilen förstörd

Claes Nyberg
En kvinnlig pensionär som bor i utkanten av Trelleborgs centrum har fått sin bil förstörd. Rutorna slogs ut och bilen blev nedklottrad med vit färg.
-Jag förstår inte varför, säger kvinnan, som har svårt att gå och måste ha rullator för att kunna ta sig fram.

Nyan - 17 apr 14 kl. 08:38

ÅF-politiker fick bilen förstörd

Någon krossade en ruta på ÅF-politikern Glenn Koskinens bil natten till i dag. Inne i bilen lämnade hittade han en lapp med följande uppmaning: ”Du ska ge fan i att sätta käppar i hjulet jävla ÅF-svin”..

GT - 07 okt 15 kl. 06:58

Bilen totalförstördes – men föraren avvek

En singelolycka inträffade under natten mot onsdagen på E6 på Ödsmålsbron i Stenungsund. Enligt vittnen ska bilen ha körts i mycket hög hastighet innan olyckan skedde. Det är oklart om någon skadades vid olyckan, uppger NyheterSto..

Skånskan - 11 apr 19 kl. 09:43

Fick bilen förstörd

VOLLSJÖ Trots att bilen stod inlåst i en lada har någon lyckats ta sig och slå sönder flera rutor på personbilen.
Skadegörelsen drabbade en bilägare i centrala Vollsjö och upptäcktes på onsdagen.
Hur förövaren tagit sig in är oklart.

Expressen - 05 okt 19 kl. 18:16

Angreppet mot Glenn och Camilla – bilen förstördes

En lång repa längs med hela bilen.Det var vad som mötte Camilla Lendott, 50, på lördagen.– Man blir ju bara så matt, säger Camilla..

GT - 01 dec 19 kl. 06:00

Jonas ilska – bilen förstörd med stenar

Jonas Johansson, 26, skulle sätta sig i bilen för att köra till jobbet.Då upptäckte han att den var vandaliserad – och skadan kommer kosta honom tusentals kronor att reparera.– Det är jäkligt surt, framför allt när man inte orsakat skadan själv, säger Jonas Johansson.

Nerikes Allehanda - 12 maj 14 kl. 14:50

Just nu: Garagebrand: "Bilen totalförstörd"

En bil totalförstördes i samband med en brand i ett garage i Kumla på måndagseftermiddagen..

GT - 20 okt 15 kl. 17:03

Fick nya bilen förstörd – utlyser en belöning

I lördags blev ett tiotal bilar i ett parkeringsgarage i Skara utsatt för vandalisering. En av de drabbade, Claes-Göran Öhrberg i Skara, fick sin splitter nya Toyota förstörd. – Jag utfäster en belöning till den som kan leda till att de skyldiga grips, säger han..

Barometern - 13 apr 17 kl. 09:54

Fick bilen förstörd av tullare på Öresundsbron

Tullverket får betala ut 34 000 kronor i skadestånd sedan en snubblande tullare förstört en Oskarshamnsbos bil..

Expressen - 24 nov 17 kl. 16:22

Avlivade trafikskadat rådjur – fick bilen förstörd

Ett rådjur blev svårt trafikskadat och eftersöksjägaren skulle precis avliva det när förbipasserande skrek "mördare" och krossade bilrutan.– Människor förstår inte att vi är ute för att ta hand om skadade djur, säger NVR-ansvarig polis Mats Berg till Svensk Jakt..

Expressen - 04 sep 19 kl. 14:26

Studenten Linda fick bilen förstörd i seriebränderna

Åtta bilar brann i Trollhättan under natten mot onsdagen – polisen misstänker att det handlar om anlagda bränder.En av de drabbade bilägarna är studenten Linda Chaimungkhun.– Jag förstår inte hur man tänker.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:14

Sverige håller andan i väntan på ”dag noll”

Inrikes Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" ännu inte ens inträffat.
Det vill säga när den kraftigt uppåtgående kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:00

Går i mål med skånskt Våroffer

Med Våroffer avslutar Anders de la Motte den årstidskvartett han inledde 2016 med Slutet på sommaren.
– Den har varit väldigt rolig att skriva och läsarresponsen har varit jättestor, men nu är jag ganska nöjd med det här sättet att berätta, säger han.Fakta: Anders de la Motte
Född: 1971 i Billesholm
Bor: I Lomma
Bakgrund: Polis och säkerhetsexpert som debuterade som deckarförfattare med [Geim] 2010.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:57

Skidbackarna håller öppet i påsk

Inrikes Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk.Det har varit en del spekulationer och det känns bra att ha fått ett tydligt besked, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Fullmäktige samlas men färre ledamöter

Sjöbo Fullmäktige kommer att samlas på onsdagskvällen på kommunhuset – men bara hälften av politikerna deltar på grund av coronaviruset för att undvika smitta.Vanligtvis träffas 49 ledamöter i sessionssalen på kommunhuset när det är fullmäktige. Kommunstyrelsens ordförande Magnus Weberg (M) berättar att en diskussion har hållits med samtliga partiers gruppledare om hur de ska kunna verka på bästa sätt men utan risk för att folk ska bli smittade av coronaviruset.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Åtalas för bilkörning

ESLÖV En 35-årig man åtalas för en olovlig körning, som ska ha inträffat i november förra året.
Mannen stoppades av polis på Trehäradsvägen och polispatrullen förstod då att mannen saknade giltigt körkort. Under förhör som hållits har 35-åringen förnekat brott..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Färre går utan sysselsättning

Eslöv Eslövs kommun har ett ansvar för att hålla unga som går utan sysselsättning under luppen och göra regelbundna uppföljningar.
Det handlar om det kommunala aktivitetsansvaret som kommunen har för ungdomar som är mellan 16 och 20 år, och som inte går på gymnasiet eller som inte har slutfört en gymnasieutbildning med fullständiga betyg.
Under hösten 2019 skrevs 125 nya ungdomar in i det kommunala aktivitetsansvaret.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Häktad åtalas för våldtäkt

SVEDALA 23-åringen ska ha dykt upp objuden i Svedalakvinnans bostad och där misstänks han ha våldtagit henne.
Nu åtalas mannen mot sitt nekande vid Ystad tingsrätt.Det var den 22 januari i år som en 23-årig man misstänks ha tvingat till sig och enligt åklagaren Jörgen Malmunger våldtagit en Svedalakvinna i hennes bostad.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Nya ägare till fastigheten på postadress Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp

Tjörnarp Rutger och Jarl Lorensson, 68 och 63 år, ärver fastigheten på adressen Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp från Inga Maria Persson. Det 44 kvadratmeter stora huset är byggt 1966 och har en tomt på 3 552 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2020.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:02

Svensk mästarinna klar för Lugi

HANDBOLL Efter två säsongers proffsspel i danska Randers flyttar HF Kärra-fostrade Julia Eriksson, född 1994, hem till Sverige igen, men inte till Göteborg och Sävehof utan till Lund och Lugi.– Det är en kraftfull tvåvägsspelare som vi verkligen behöver i vårt lagbygge, påstår Kenneth Andersson, Lugis damtränare och sportchef, i ett pressmeddelande.
– Vi spelade flera av de sista omgångarna med enbart tre stycken niometersspelare och har haft en för tunn trupp helt enkelt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.