DI > Ekonomi

Thursday, 09 April, 16:17

DI - 27 feb 20 kl. 14:14

Tyskland överväger stimulanser för att motverka coronavirusetDen tyska regeringen överväger stimulanser som kan lindra påverkan på ekonomin från coronaviruset, enligt regeringskällor..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tyskland, överväger, stimulanserför att , motverka, coronaviruset
DI - 10 mar 20 kl. 20:12

Italien överväger stimulanser på upp till 16 miljarder euro

Italien överväger stimulanser på upp till 16 miljarder euro för att hantera påverkan från covid-19..

Realtid - 08 aug 19 kl. 16:16

Tyskland överväger låna till klimatinvesteringar

Tyskland överväger en finanspolitisk helomvändning genom att överge sitt mål sedan länge om balanserad budget för att låna till klimatinvesteringar, uppge en regeringskälla för Reuters..

Affärsvärlden - 09 sep 19 kl. 15:15

Tyskland överväger skuggbudget

Tyskland överväger att inrätta en "skuggbudget" för att öka de offentliga investeringarna, men samtidigt kringgå begränsningarna i de nationella skuldreglerna..

DI - 10 mar 20 kl. 14:35

Tyskland överväger lättade kapitalkrav på grund av coronaviruset

Den tyska finansinspektionen, Bafin, överväger lättade kapitalkrav för bankerna för att motverka inbromsningen på grund av coronaviruset..

Nyhetsverket - 04 okt 14 kl. 18:41

Tyskland överväger att skicka soldater till Östra Ukraina

Regeringen i Berlin överväger att skicka 200 soldater för att bistå OSSE-observatörerna i det krigshärjade Östra Ukraina, enligt tidningen Bild. Bland annat hoppas regeringen få godkännande från Bundestag för att skicka 50 tyska fallskärmsjägare till Östra Ukraina, enligt den tyska tidningens ej namngivna källor. En källa bekräftar till nyhetsbyrån Reuters idag att regeringen överväger att skicka soldater för att övervaka den skakiga vapenvilan mellan proryska separatister och regeringssty....

Affärsvärlden - 13 nov 12 kl. 13:04

Tyskland överväger stor utbetalning till Grekland

Tysklands regering överväger att sammanföra tre tänkta utbetalningar till Grekland och överföra mer än 44 miljarder euro i ett svep..

YLE - 20 jul 13 kl. 15:11

Tyskland överväger att arrangera EM i fotboll år 2024.

Allt beror på vilka städer det Europeiska fotbollsförbundet UEFA utser till värdstäder för EM-slutspelet år 2020. Det tyska fotbollsförbundets president Wolfgan Niersbach säger att Tyskland funderar på att helt avstå från sin ansökan att få arrangera semifinalerna och finalen för EM 2020. På så sätt kanske vi kan ordna hela turneringen år 2024 istället.

DI - 24 okt 19 kl. 12:41

Bank of Japan överväger att avstå från ytterligare stimulanser

Bank of Japan (BOJ) överväger för närvarande att avstå från att tillföra ytterligare stimulanser vid oktobermötet, men….

YLE - 14 jan 16 kl. 15:20

Konstgräs på plats i Botniahallen - direktör överväger skadestånd

Konstgräsmattan som samkommunen beställt för nästan 350 000 euro är redan två veckor försenad. En tillfällig lösning gör att VPS ändå överväger att träna där. Botniahallen i Korsholm har äntligen fått en ny konstgräsmatta som täcker halva hallen.

TA - 21 maj 14 kl. 20:24

Fed överväger höja räntan


Den amerikanska centralbanken Federal Reserve överväger sätt att höja den amerikanska räntan medan den trappar ned sina ekonomiska stimulanser av den amerikanska ekonomin. Det framgår av protokollen från policymötet i april som blev offentliga på onsdagseftermiddagen, amerikansk tid.En kommitté inom banken diskuterar i protokollet att höja räntan från nära noll "som en del i en genomtänkt planering" och tillägger att det inte ska tolkas som om "normaliseringen nödvändigtvis börjar snart"..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Löfven öppnar för att stänga restauranger

Statsminister Stefan Löfven öppnar för ett beslut om att stänga restauranger, kaféer och barer, i Sveriges Radios nyhetsprogram Studio Ett..

DI - 15 minuter sedan

Di:s expert: ”Alla bolag förtjänar inte att räddas”

Optimismen har återvänt på världens marknader och Stockholmsbörsen har klättrat nära 20 procent från botten för några veckor sedan..

DI - 15 minuter sedan

Raysearch tar order från nederländska sjukhus

Medicinteknikbolaget Raysearch kommer att leverera bolagets dosplaneringssystem för strålbehandlingar, Raystation, till tre nederländska….

DI - 30 minuter sedan

GHP spår negativ coronaeffekt

Vårdföretaget GHP räknar med att den pågående pandemin kommer att påverka resultatet negativt i det andra kvartalet 2020. .

DI - 45 minuter sedan

Högtryck i påsk för Altor-bolaget som gör skyddskläder till vården

Vården är i akut behov av skyddskläder. Men det problemet ska nu ett småländskt plastbolag lösa..

DI - 1 timme sedan

Positiv öppning att vänta på Wall Street efter nya stimulanser

Terminerna för USA-börserna pendlade mellan plus och minus på skärtorsdagen och placerade sig sedan i positivt territorium efter att….

DI - 1 timme sedan

GE spår vinst klart under guidningen

Teknikkonglomeratet General Electric uppger att det justerade resultatet per aktie för det första kvartalet 2020 kommer att bli betydligt….

DI - 1 timme sedan

Chefsstrategen: ”Jättekritiskt läge – liknar riskerna i Lehmankrisen”

Bortom coronapandemin riskerar oljekriget att slå över på finansmarknaden. ”Det handlar mycket om existensen för den amerikanska….

DI - 1 timme sedan

USA: Insynsköp i amerikanska bolag de största sedan mars 2013

Ledningspersoner i stora amerikanska börsnoterade bolag insynshandlade aktier för 1,1 miljarder dollar i mars..

DI - 1 timme sedan

Ny chocksiffra från USA: Ytterligare 6,6 miljoner arbetslösa

Efter ytterligare en chocknotering på torsdagen har nu totalt 16,5 miljoner amerikaner förlorat sina jobb bara under de senaste tre….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.