Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 02:05

Affärsvärlden - 27 feb 20 kl. 13:38

Ericsson-anställd testar positivt för corona - stänger lokalkontor i EuropaEricsson stänger tre lokalkontor varav ett är i Kroatien sedan det visat sig att första personen att insjukna i coronaviruset är en företagsanställd..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Europa, Kroatien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericsson-anställd, testar, positivtför , corona, stänger, lokalkontori , Europa
Nerikes Allehanda - 03 okt 16 kl. 19:49

Ericsson-anställd i Kumla: "Verkar bli som man befarat"

De anställda på Ericssonfabriken i Kumla har diskuterat en hel del under dagen som gått. Ryktena har varit många. – Tankarna nu är att man mest vill veta, även om man säkert kommer att bli jätteledsen när beskedet kommer, säger en Ericssonanställd NA talat med..

BT - 29 nov 16 kl. 20:37

Ericsson-anställd: ”Jag förlorar inte bara mitt jobb”

Pernilla Johansson är inköpare och en av de 460 anställda som sägs upp från Ericsson. – Jag förlorar inte bara mitt jobb utan även en bra arbetsplats med en fin sammanhållning, säger hon till BT..

GT - 04 okt 16 kl. 12:00

Ericsson-anställd: "Känns jobbigt"

Ericsson i Sverige står inför en rejäl neddragning. Fabrikerna i Borås och Kumla drabbas värst när cirka 3000 tjänster försvinner. En av alla dem som nu riskerar att förlora jobbet är Andraus Abdulahad, 49, som jobbar på fabriken i Borås.

BT - 04 okt 16 kl. 15:29

Anställd: "Undrar hur snabbt det här kommer gå"

Det har varit en tuff dag för de anställda på Ericsson. – Nu undrar man lite hur snabbt det här kommer gå, säger en anställd till BT..

DI - 27 feb 20 kl. 15:06

Ericsson stänger tre kontor – anställd bekräftas smittad

Telekomjätten Ericsson stänger tre lokalkontor i Europa sedan det visat sig att en lokalanställd i Zagreb i Kroatien har smittats av….

E24 - 05 okt 16 kl. 06:37

Ericsson varslar var femte anställd även i Finland

Ericssons sparpaket slår också mot Finland. Bolaget varslar runt 175 anställda vid bolagets anläggningar i Kyrkslätt utanför Helsingfors och i Uleåborg, skriver DI..

BT - 05 okt 16 kl. 13:11

Anställd efter beskedet: "Ovissheten är värst"

Ove Arvidsson är logistikarbetare på Ericsson i Borås. Han blev inte speciellt chockad när han fick beskedet i går..

DN - 23 maj 18 kl. 07:56

Ex-anställd vittnar mot tidigare Ericssonschefer om miljonmutor

Aten. I dag, onsdag, inleds en rättegång där sex högt uppsatta tidigare Ericsson-chefer finns bland de åtalade, misstänkta för mutor på miljontals kronor. DN har träffat Liss-Olof Nenzell, som är på plats i Aten för att vittna mot sin före detta arbetsgivare..

DN - 27 feb 20 kl. 13:04

Ericssonanställd smittad av coronaviruset - bolaget stänger tre kontor

Telekomkoncernen Ericsson stänger tre kontor i tre länder efter att en anställd i Kroatien smittats av corona-viruset. .

SR - 27 feb 20 kl. 14:03

Ericsson stänger kontor – på grund av corona

Telekomföretaget Ericsson stänger tre kontor i Europa efter att en anställd i Kroatien har insjuknat i coronaviruset, rapporterar Svenska Dagbladet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Peab drar tillbaka utdelningen

Byggbolaget Peabs styrelse har beslutat att dra tillbaka förslaget till årsstämman om ordinarie utdelning på 4:20 kronor per aktie. Beslutet har tagit med anledning av att de långsiktiga effekterna av coronaviruset är mycket svåra att bedöma..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Sandvik drar tillbaka utdelningsförslag

Sandviks styrelse har beslutat att dra tillbaka tidigare utdelningsförslag och istället föreslå att ingen utdelning betalas ut..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Över 100 bolag har ändrat sina utdelningsförslag

Fram till lunchtid i måndags hade för svenskt vidkommande totalt 100 bolag hittills dragit tillbaka, senarelagt eller minskat sina utdelningar på grund av coronapandemin och dess effekter på ekonomin och bolag..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Så slår coronakrisen mot SAS

SAS-koncernens kapacitet minskade med över 45 procent i mars, som en effekt av coronapandemin och de resebegränsningar som införts..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

H&M i toppen på börsen

God stämning rådde på Stockholmsbörsen som fortsatte att handlas upp vid lunchtid på tisdagen. Liknande uppgångar sågs även på Europabörserna. På bolagsnivå låg H&M i toppen medan Astra Zeneca var i botten..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Industrivärden drar tillbaka utdelningsförslag

Investmentbolaget Industrivärden redovisar en totalavkastning på -17 procent för A-aktien och med -14 procent för C-aktien..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

SEB ser ökade politiska risker

I coronapandemins spår finns en ökad risk för social oro, med en relativt hög risk i stora tillväxtländer som Turkiet, Filippinerna och Indien..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

DNB: Klädjätten en relativ vinnare

Samtidigt som modebranschen ser ut att fortsätta att kämpa väntas H&M relativt sett visa en hygglig styrka i sin försäljningstillväxt, effektivitet, digitala utveckling och expansion på tillväxtmarknader. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Aktierna som går starkast på börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en klar uppgång efter måndagens rally i New York, i likhet med de större kontinentala börserna..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

De drar tillbaka sin utdelning

Flertalet bolag väljer att dra tllbaka sina utdelningsförslag på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.