Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 10 April, 04:51

Dagensanalys.se - 27 feb 20 kl. 13:01

Demet İkiler är ny chef för Group M inom EMEADemet İkiler ersätter Dominic Grainger och blir EMEA-chef på Group M. Demet İkiler ansvarar för Group M:s byråer, Mindshare, Mediacom, Wavemaker, Essence, M Six och Xaxis på 27 marknader. “After spending 20 years building GroupM and WPP’s presence in Turkey, I’m excited and honored to lead the EMEA region,” kommenterar İkiler. “I look forward to working closely with our exceptional senior leadership team and partners across our agencies to capture a new era of growth for our clients.” Inlägget Demet İkiler är ny chef för Group M inom EMEA dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Group, EMEA, Dominic Grainger, Six, Xaxis, GroupM, WPP, Turkey, Demet, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demet, İkilerär ny , chefför , GroupM inom , EMEA
Dagens Media - 27 feb 20 kl. 10:06

Group M får ny EMEA-chef

Demet İkiler blir ny vd över EMEA på Group M. Samtidigt behåller hon sin som roll som landschef för WPP i Turkiet..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 14:49

IT-kapacitet central för att möta pandemier

Rent tekniskt har världen varit mer redo att möta en epidemi som covid-19 än någonsin tidigare. Ändå räckte det inte till för att förhindra utbrottet att bli till en global pandemi. Allt går inte att lösa med teknik, men det finns flaskhalsar i det tekniska maskineriet som hade kunnat ge en större kapacitet för det inom pandemin som kan data och IT-resurser kan förebygga och hantera.

Dagensanalys.se - Igår: 10:01

Sveriges Annonsörer marknadsför Bonniers inlåsta artiklar

När Sveriges Annonsörers VD gör ett uttalande om hur svenska marknadsinvesteringar påverkas av coronakrisen väljer hon att göra det i en inlåst artikel på Bonnier-ägda Resumé. Artikeln ska, enligt ingressen på Sveriges Annonsörers egna hemsida, ta itu med Coronautpandemins påverkan på marknadsförare världen över. Och för att hjälpa sina egna medlemmar att förstå situationen har man valt att göra en undersökning vars resultat nu presenteras i den inlåsta artikeln på Resume.

Dagensanalys.se - Igår: 09:44

HubSpot vill sätta stopp för komplicerad webbplatshantering med lanseringen av CMS Hub

Till skillnad från traditionella CMS-system, som blir allt svårare att hantera när verksamheten växer, kan CMS Hub förenkla webbplatshantering genom att det blir möjligt för flera team att samverka på ett samordnat och effektivt sätt. CMS Hub kommer säljas i två olika varianter, Enterprise och Professional, och kommer att vara tillgängliga från 7 april 2020. Så här förklarar Hubspot sitt nya verktyg: CMS Hub är ett komplett system för växande företag.

Dagensanalys.se - Igår: 09:37

Streamingtoppen – Svenskarnas streamingvanor av film och tv-serier

Just nu trendar Knives Out och Tiger King, men ser vi till hela mars månad så var de mest streamade tv-serierna och filmerna Contagion, Devs och Manhunt. Det visar senaste statistiken från Playpilot, vars nya index bygger på vad 15 000 inloggade svenska användare tittar på från över 25 streamingtjänster. Alla streamingtjänster är hemlighetsfulla med sin data vilket gör det svårt att veta vilka filmer och tv-serier som är mest populära.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:36

Var tredje jobbar hemifrån och tycker det fungerar bra

Var tredje svensk har jobbat mer hemifrån. Av de som arbetat hemifrån anser hela 78 procent att organisationen de jobbar på har de kunskaper och digitala verktyg som krävs, och majoriteten tycker att chefen klarar att leda arbetet digitalt. Det finns dock förbättringspotential när det kommer till IT-säkerheten – 29 procent anser att den försämras vid distansarbete, det framgår i en ny undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av det nordiska IT-företaget TietoEVRY.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:29

Medieinvesteringarna rasar över 6 procent

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, minskade med 6,2 procent under mars, jämfört med samma period föregående år. Dessutom hade mars 2020 en extra faktureringsdag, vilket gör tappet ännu större. Siffrorna visar att coronakrisen slår hårt även mot medieinvesteringarna och tuffast hade kategorin bio som uppvisade en negativ tillväxt om 61,6 procent.

Dagensanalys.se - 06 apr 20 kl. 10:42

Quibi är en enorm videosatsning med en rad kändisar

Om du gillar videoklipp i korta format med både a- och b-kändisar kan Quibi vara något för dig. Med så kallade ”quick bites” ska Quibi vara något annorlunda än Youtube, Netflix och alla andra. Bakom tjänsten finner vi ingen annan än medgrundaren av DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg och Meg Whitman (tidigare vd för eBay och HP).

Dagensanalys.se - 06 apr 20 kl. 10:28

Ivanti lanserar Ivanti Assistants

Ivanti utvidgar sin portfölj med nya enterprise service management-lösningar och lanserar Ivanti Assistants – ett produktpaketet av automatiserade bottar. Tjänsten minskar belastningen hos IT support och helpdesk-team då de nu proaktivt kan ansluta sig till slutanvändare och lösa problem som annars skulle riskerat bli orapporterade eller ignorerade. Ivanti Assistants är en ny familj av molnbaserade bottar för självläkande funktioner för klienterna i systemet och ger IT-organisationen tillgång till ett eget virtuellt supportteam dygnet runt, förklarar Ian Aitchison, senior produktansvarig på […] Inlägget Ivanti lanserar Ivanti Assistants dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 06 apr 20 kl. 09:44

Gunilla Asker blir vd på produktbolaget Edge

Tidigare marknadsdirektören på ICA Sverige och VD:n för SvD, Gunilla Asker, blir vd för det digitala produktbolaget Edge. Nyligen lanserade bolaget Sveriges första e-handel för HR-tjänster. Gunilla Asker har en gedigen meritlista och nu kliver hon ombord som vd på Edge där hon ska leda och utveckla bolaget framåt.

Dagensanalys.se - 06 apr 20 kl. 09:41

Här är Strategy Awards blytunga jury för 2020

Strategy Awards 2020 jury är utsedd och består av 40 marknadsförare och reklamskapare. Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång och skiljer sig på flera sätt från andra tävlingar. Ett är att alltid välkomna tillbaka ett antal ledamöter från tidigare jurybedömningar, i år 12 stycken, för att på bästa sätt överföra kompetens och erfarenhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.