Expressen > Nyheter

Thursday, 09 April, 16:35

Expressen - 27 feb 20 kl. 12:48

Slutspurt i utredningen: Nya förhör om EngströmEn lösning på Palme-mordet har utlovats inom några månader.Men in i det sista görs nu nya förhör och kartläggningar.En av de senaste som förhörts är författaren Lars Larsson – mannen bakom det första avslöjandet om Skandiamannen.– De hörde av sig på telefon efter att tydligen ha försökt nå mig under en tid, säger Larsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Engström, Palme, Lars Larsson, Skandiamannen, Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutspurti , utredningenNya , förhörom , Engström
Skånskan - 24 okt 15 kl. 10:00

Engströms trea en besvikelse

deckarspalten Jag har öst beröm över Thomas Engströms två första böcker om den slitne men till synes odödlige före detta Stasi-agenten och USA-spionen Ludwig Licht. Kombinationen av poetiskt och överraskande bildspråk och aktuella och välkonstruerade intriger har placerat först Väster om friheten och sedan Söder om helvetet bland mina bästa läsupplevelser i genren de senaste åren.
När det är dags för bok nummer tre, Norr om paradiset (Albert Bonniers Förlag), är förväntningarna självklart höga.

Expressen - 23 maj 18 kl. 08:51

GW: "Första signalementet stämmer bra på Stig Engström"

Den så kallade Skandia-mannen pekas ut som ett nytt huvudspår i Palme-utredningen, visar en granskning av magasinet Filter.Leif GW Persson menar att första signalementet stämmer bra på Stig Engström – men: – Jag hoppas att han inte är gärningspersonen..

DalaDemokraten - 06 dec 17 kl. 09:08

Nu avslöjas orsaken till broolyckan i Ludvika – utredningen klar: "Känner med de som drabbats"

Skanska skriver i ett pressmeddelande att företaget ser mycket allvarligt på broolyckan som inträffade i Ludvika i juli. Efter avslutad utredning har Skanska kunnat konstatera att orsaken till olyckan var att ställningen var underdimensionerad. – Vi känner med de som har drabbats av olyckan, säger Per-Arne Engström regionchef för Skanska..

Dalarnas tidningar - 06 dec 17 kl. 09:08

Nu avslöjas orsaken till broolyckan i Ludvika – utredningen klar: "Känner med de som drabbats"

Skanska skriver i ett pressmeddelande att företaget ser mycket allvarligt på broolyckan som inträffade i Ludvika i juli. Efter avslutad utredning har Skanska kunnat konstatera att orsaken till olyckan var att ställningen var underdimensionerad. – Vi känner med de som har drabbats av olyckan, säger Per-Arne Engström regionchef för Skanska..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lex Laval ska utvärderas

Två år efter det att lex Laval trädde i kraft tillsätter regeringen en parlamentarisk utredning för att se hur lagen fungerar i praktiken. Orsaken är att kunskapen om utstationerad arbetskraft i Sverige är dålig, enligt arbetsmarknadsminister Hillevi Engström (M). Å ena sidan har det varit få tvister, å andra sidan anser fackliga organisationer att det finns stora problem.

YLE - 07 sep 12 kl. 10:25

Många kandidater klara i Vörå

I Vörå har SFP i princip alla sina kandidater klara till kommunalvalet, medan Socialdemokraterna fortfarande jobbar på sin lista. Carina Smeds säger att SDP siktar högt och försöker få 15 kandidater. Med endast en vecka kvar har man kommit halvvägs, men hon tror på en hård slutspurt.

UT - 01 aug 13 kl. 09:55

Marcus ska försvara sin ledning

Marcus Johansson, UIF skidor, leder den svenska rullskidscupen inför nästa deltävling i Idre i helgen. Till helgen går den andra deltävlingen i den svenska rullskidscupen. På fredagen och lördagen går två lopp från Idre by till Idre fjäll, skate på fredagen och klassisk stil på lördagen.

Regeringen - 15 jan 13 kl. 15:42

Förslag på arbetshjälpmedel och försäkringsskydd för arbete på lika villkor

Den särskilda utredaren Cristina Husmark Pehrsson överlämnar i dag FunkA-utredningens slutbetänkande till arbetsmarknadsminister Hillevi Engström. Utredningen innehåller både en översyn av de arbetsmarknadspolitiska insatserna för personer med funktionsnedsättning samt förslag om arbetshjälpmedel och om försäkringsskydd för anställda med lönestöd. Efter överlämnandet presenterar utredaren betänkandet på en direktsänd presskonferens.

YLE - 30 okt 16 kl. 19:50

I kyla och hetta - tusentals elever tillbringar skoldagen i exil

Barackskola är lösningen på många håll i Svenskfinland när skolan har blivit för farlig att vistas i. Tusentals skolbarn utsätts dagligen för dålig inomhusluft och många kommuner sölar med beslut om hur problemen ska åtgärdas. På skolgården vid Sirkkala skola i Åbo är det trångt om saligheten.

Newsmill - 01 okt 12 kl. 23:38

Ny utredning vill att arbetare lättare ska kunna sparkas

http://www.newsmill.se/trackback/47083Socialdemokrat: I dagarna har arbetsmarknadsminister Hillevi Engström (M) fått tagit del av nästa översyn av tryggheten på svensk arbetsmarknaden: "Uppsägningstvister - en översyn av regelverket kring tvister i samband med uppsägning av arbetstagare?.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Ystadföräldrarnas ord om nya misstankarna

Förundersökningen mot Ystadföräldrarna har öppnats upp igen. Brottsrubriceringen är misshandel, olaga frihetsberövande och olaga tvång.Nu bemöter de misstankarna.

Expressen - 10 minuter sedan

Regeringen kallar till ny presskonferens

Regeringen har kallat till ny presskonferens. Inrikesministern Mikael Damberg, rikspolischef Anders Thornberg, MSB:s generaldirektör Dan Eliasson är några av dem som deltar. Klockan 16.

Expressen - 30 minuter sedan

Coronadeppig? Här är 3 glada besked

Behöver du höra något som känns upplyftande? Här är tre saker i kategorin. .

Expressen - 1 timme sedan

Löfven: Vi har misslyckats med att skydda de äldre

Sverige har inte lyckats skydda de sköra på äldreboenden.Det säger statsministern i en intervju med SvD. – Det skulle ha varit bättre, helt klart, säger han till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Sigrid och Iris vänder på traditionen – delar ut gåvor till äldre: ”Massa gott”

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 2 timmar sedan

Ytterligare tio döda i covid-19 i Västsverige

I Västra Götaland intensivvårdas nu 49 smittade personer – sex stycken har avlidit det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndigheten.I Jönköping har tre personer avlidit till följd av covid-19 sedan onsdagen.Också i Halland har ett dödsfall rapporterats..

Expressen - 2 timmar sedan

Folkhälsomyndighetens presskonferens

Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) håller gemensam pressträff om covid-19 i dag..

Expressen - 2 timmar sedan

Ann Linde: ”Finns många myter om svenska strategin”

Utrikesminister Ann Linde (S) säger att Sverige inte behöver rättsligt bindande restriktioner i coronakrisen.I intervju med CNN förklarar ministern att myndigheterna och politikerna kan lita på folket.– Jag måste säga att det här är vårt sätt att göra det på, säger Ann Linde till CNN..

Expressen - 2 timmar sedan

Tegnell slår tillbaka mot Norge: "Det där håller inte"

Norges vice hälsodirektör Espen Nakstad kritiserar svenska coronastrategin. Men Folkhälsomyndighetens statsepidemiolog Anders Tegnell är trött på kritiken.– Min uppfattning är att fokuset på hur ”konstiga” vi är i Sverige, det håller inte, säger han till DN..

Expressen - 3 timmar sedan

Paret smittades med corona – dog tillsammans hand i hand

Jerry Williamson, 72, och Frances Williamson, 72, hade varit gifta i 50 år när de nyligen smittades med coronaviruset.Efter att de fått behandling i respirator dog de båda, med bara minuters mellanrum – och höll händerna in i det sista, rapporterar NY Post.– Han var livrädd, säger parets pastor om när de upptäckt sjukdomen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.