SR > Nyheter

Saturday, 04 April, 04:12

SR - 27 feb 20 kl. 12:49

Så får du tillbaka pengarna – efter inställd resa till coronadrabbat områdeHar du bokat en resa till ett coronadrabbat område, som du inte längre vill åka på? Då finns det i vissa fall en möjlighet att få tillbaka åtminstone en del av pengarna, även om det är långt från självklart..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: får du tillbaka , pengarnaefter , inställd, resatill , coronadrabbat område
Nerikes Allehanda - 18 okt 14 kl. 05:37

Inställd resa anmäld till Konsumentverket

När mannen skulle resa hem från Tallin var resan inställd. Nu har han anmält färjebolaget Tallink Silja till Konsumentverket..

SvD - 05 feb 16 kl. 16:51

Svårt för gravida att få ersättning för inställd resa

Oron för zikaviruset fick gravida Julia Sorokours att avboka sin resa till karnevalen i Rio de Janeiro i år. Hon är inte den enda. Men hos försäkringsbolagen råder delade meningar om huruvida avbeställningsskyddet ska gälla för gravida kvinnor som avbokar resor till länder drabbade av zikaviruset..

Trelleborgs Allehanda - 15 apr 17 kl. 00:01

Inställd resa kostar 290 000 kronor för Sysav

Styrelsen för avfallshanteringsbolaget Sysav har ställt in en resa till USA och åkt på 290 000 kronor på grund av för sen avbokning, rapporterar Sydsvenskan. Bolaget ägs av 14 skånska kommuner, däribland Trelleborg..

DalaDemokraten - 04 dec 17 kl. 18:00

Inställd föreläsning blev till Guatemala-resa – Linnea och Lovisa ska besöka visselblåsaren Anders Kompass

En inställd föreläsning blev till ett kommande studiebesök på svenska ambassaden i Guatemala. Linnea Johansson och Lovisa Andersson som pluggar på Karlfeldtgymnasiet lyfter på skärtorsdagen iväg på en annorlunda resa. – Ingen av oss har ju varit där, så det kommer bli väldigt annorlunda, säger Lovisa Andersson..

Dalarnas tidningar - 04 dec 17 kl. 18:00

Inställd föreläsning blev till Guatemala-resa – Linnea och Lovisa ska besöka visselblåsaren Anders Kompass

En inställd föreläsning blev till ett kommande studiebesök på svenska ambassaden i Guatemala. Linnea Johansson och Lovisa Andersson som pluggar på Karlfeldtgymnasiet lyfter på skärtorsdagen iväg på en annorlunda resa. – Ingen av oss har ju varit där, så det kommer bli väldigt annorlunda, säger Lovisa Andersson..

Expressen - 07 nov 12 kl. 11:21

Wigg inställd på att ta revansch i omaha-SM

Han var nära att ta sig till pengarna i Texas 5-manna ? men föll på mållinjen. Nu är Anton Wigg inställd på att ta revansch i kvällens omahaevent.

Nyan - 07 feb 15 kl. 15:56

Barnens dag på Idrottsgården inställd

Barnens dag imorgon, söndag, på Idrottsgården är inställd. Artisterna, Systrarna K, har fått personliga förhinder och kan inte uppträda.
– De som köpt biljetter får pengarna tillbaka på inköpsställe, säger Sune Eriksson från IFK.

Expressen - 01 apr 19 kl. 19:53

”Ex on the beach” 2019: David Lindgren om hur han fastnade i Magaluf: ”Matchen var inställd”

David Lindgren är en av deltagarna i årets säsong av ”Ex on the beach”.26-åringen berättar att han blev handplockad av produktionen och hur han hamnade i Magaluf av en slump.– Matchen var inställd så då drog vi till flygplatsen och bokade en resa, förklarar David Lindgren..

SVT - 11 mar 20 kl. 13:25

Charlotte Kalla: ”Inställd på att resa”

Norge har valt att nobba världscupavslutningen i Kanada och USA. Sverige tänker annorlunda och Charlotte Kalla är inställd på att åka..

Magazin24 - 01 feb 13 kl. 13:54

Inställd match för Arboga HK

I helgen skulle det bli toppmöte i Sturehallen då serietrean Tillberga skulle möta tvåan Arboga. Men matchen är inställd. IFK Arboga HK kunde ha kopplat ett litet grepp om andraplatsen i helgen om de skulle gått segrande ur toppmötet med Tillberga IK Handboll som ligger trea.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Amerikaner uppmanas att bära munskydd

Amerikanska smittskyddsmyndigheten ändrar sina riktlinjer. Nu rekommenderas allmänheten att bära munskydd för att hindra smittspridningen av coronaviruset..

SR - 6 timmar sedan

Stora skillnader mellan olika typer av ansiktsskydd

I takt med att coronapandemin skördar allt fler dödsoffer är det många som efterlyser sätt att skydda sig. Enligt Åsa Melhus, som är överläkare i klinisk mikrobiologi vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, finns stora skillnader bland de ansiktsskydd som används..

SR - 6 timmar sedan

Kina kampanjar för örtmedicin – trots bristande underlag

Över 90 procent av kinesiska covid-19-patienter har behandlats med örtpreparat, trots att örtmedicinens effekt inte har bevisats i läkemedelsstudier. Nu rekommenderas örtmedicin i en stor kampanj i statliga kinesiska medier som sägs ge vägledning för att bekämpa det nya coronaviruset även i andra länder..

SR - 6 timmar sedan

Uppgift: Regeringen vill ha utökade befogenheter

För att bekämpa coronasmittan i Sverige vill regeringen ha kraftigt utökade maktbefogenheter, rapporterar Expressen. Ett utkast till lagrådsremiss har tagits fram, som regeringen nu vänt sig till oppositionen för att få stöd för..

SR - 7 timmar sedan

684 döda i Storbritannien – högsta dygnssiffran hittills

I Storbritannien fortsätter de coronarelaterade dödsfallen att öka. Idag registrerades ytterligare 684 dödsfall, den högsta dygnssiffran hittills i landet och utvecklingen i Storbritannien liknar nu den i Frankrike..

SR - 7 timmar sedan

Gymnasiet kan snart öppna för vissa elever

Gymnasieskolorna kan snart öppna för vissa elevgrupper vid vissa tillfällen. Det blir alltså möjligt att göra avsteg från distansundervisningen. – Men jag vill betona att det alltid ska ske i små grupper och för att klara vissa moment, säger utbildningsminister Anna Ekström (S) till TT..

SR - 8 timmar sedan

Tegnell: "För tidigt att dra slutsatser från Tyskland"

Under fredagen meddelade tyska myndigheter att landets omfattande restriktioner fungerat för att minska coronavirusets spridning. Men enligt Anders Tegnell, som är statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten, vore det ett förhastat beslut att ta efter Tysklands metoder..

SR - 9 timmar sedan

Riksbanken redo att göra det som krävs

Riksbanken är beredd att göra mer för att bekämpa den ekonomiska krisen orsakad av coronaviruset, det budskapet gav riksbankschefen Stefan Ingves i dag..

SR - 10 timmar sedan

Ylva Johansson fördömer franskt exportförbud

Sveriges EU-kommissionär Ylva Johansson fördömde idag Frankrikes exportförbud av medicinsk skyddsutrustning, som bland annat stoppat svenska företaget Mölnlyckes leveranser av ansiktsmasker till Italien och Spanien..

SR - 10 timmar sedan

Coronapatienter flyttas mellan regioner

I takt med att allt fler coronasjuka behöver intensivvård har man nu börjat flytta patienter från hårt drabbade regioner till andra delar av landet med lediga platser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.