Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 01 April, 12:42

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 20 kl. 12:32

Efter bilbränderna i Trelleborg - stjärnadvokat fick nära halv miljonJustitiekanslern, JK, anser att advokat Thomas Bodström fick för mycket i ersättning efter att ha försvarat en av de två personer som nyligen dömdes för flera bilbränder, bland annat i Trelleborg. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborg, Thomas Bodström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter bilbrändernai , Trelleborg, stjärnadvokatfick , nära, halv, miljon

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Ekonomiska åtgärder att vänta i TFF

Flera klubbar permitterar spelare och anställda. Trelleborgs FF har ännu inte tagit beslut om sådana åtgärder, men de kan komma i nästa vecka. ”Vi vänder på alla stenar”, säger klubbdirektör Mattias Kronvall..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

April, april: Gick du på årets skämt?

Som hos många andra tidningar är aprilskämt en tradition på Trelleborgs Allehanda. Årets skämt, liksom de senaste tio årens, kan ni här återigen ta del av..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Kontokort stals vid inbrott – användes på elva ställen i Trelleborg

Vid ett inbrott på ett företag på Maskingatan natten till tisdagen stals ett kontokort som tjuven eller tjuvarna sedan lyckades handla varor med på elva olika ställen i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Fotboll: TFF överklagar beslut om enkelserie

Trelleborgs FF anser att det är fel att division ett för damer blir en förkortad enkelserie men att division ett för herrar ska spelas som planerat. Klubben har skrivit till förbundet och vill att de ändrar sitt beslut. ”Varför göra skillnad på damer och herrar”, undrar tränaren Hans Malmgren..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Trelleborg AB permitterar 130 anställda i Trelleborg

Omkring 650 anställda i Sverige korttidspermitteras på deltid av industrikoncernen Trelleborg AB. Ungefär 130 av dem arbetar i staden Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Trelleborg stad flyttas till Anderslöv

Trelleborgs kommun byter namn till Anderslövs kommun. Samtidigt flyttas hela tätorten till Anderslöv. Radikalt kan tyckas i det som måste ses som den största händelsen i Trelleborgs historia.

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Edla Carlsson 100 år

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Fotboll: TFF bryter med försvarare

Försvararen Jakob Glasberg och TFF väljer att bryta det gemensamma avtalet. Spelaren lämnar därmed klubben efter bara ett år..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Fagerängsbo: ”Alla klarar inte en höjd hyra”

På Fagerängen är grannarna oroliga för vad Trelleborgshems försäljning ska innebära för dem och deras bostäder. Men det finns även de som välkomnar förändringen..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

SD-politiker riskerade bli utesluten från facket – lämnar sitt uppdrag

När Tony Jönsson blev erbjuden posten som ersättare i fullmäktige för Sverigedemokraterna hörde han av sig till sitt fack. Han fick svaret att han kommer bli utesluten om han tar sig an uppdraget. ”Jag vet flera som skulle vilja ta uppdrag, men inte vågar”, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.