NSD > Nyheter

Wednesday, 01 April, 13:22

NSD - 27 feb 20 kl. 12:09

Klart för exploatering av Västra LundaFullmäktige sa ja till exploatering av Västra Lunda..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Västra Lunda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart för exploateringav , Västra, Lunda
YA - 04 dec 13 kl. 10:19

Exploatering av jordbruksmark dröjer

Det tilltänkta nordöstra industriområdet i Tomelilla läggs i malpåse. Till glädje för oppositionsrådet Leif Sandberg (C), som helst vill att marken även fortsättningsvis används till jordbruk.
Inför kommunstyrelsens senaste möte hade planarkitekt Malin Hading begärt en tydligare prioritering av de cirka 20 planändringar och detaljplaner som ligger på planenhetens bord, för att därigenom kunna effektivisera arbetet under det nästkommande halvåret.

YA - 16 dec 13 kl. 07:15

Svensson (M) förordar exploatering av mark

Vill vi ha odling i centrum, eller att kommunen ska växa och få fler arbetstillfällen? Det undrar byggnadsnämndens ordförande Per-Martin Svensson (M) som tycker att beslutet att prioritera ner nordöstra industriområdet är att bolla med medborgarnas framtid.
Det var vid kommunstyrelsens senaste möte som man beslutade att lägga det tilltänkta nordöstra industriområdet i malpåse.

Kristianstadsbladet - 07 dec 13 kl. 18:48

Rumäner ogillar Chevron-exploatering


Hundratals demonstranter samlades på lördagen i byn Pungesti i nordvästra Rumänien för att protestera mot den amerikanska energijätten Chevrons planer på att utvinna gas ur skiffer.Metoden, så kallad fracking, är kontroversiell men är vanlig på vissa håll i Nordamerika, både i USA och Kanada. Den är förbjuden i Frankrike och Bulgarien på grund av att den medför risk för förorening av luft och vatten.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 13 kl. 18:50

Rumäner ogillar Chevron-exploatering

Hundratals demonstranter samlades på lördagen i byn Pungesti i nordvästra Rumänien för att protestera mot den amerikanska energijätten Chevrons planer på att utvinna gas ur skiffer. Metoden, så kallad fracking, är kontroversiell men är vanlig på vissa håll i Nordamerika, både i USA och Kanada. Den är förbjuden i Frankrike och Bulgarien på grund av att den medför risk för förorening av luft och vatten..

NT - 07 dec 13 kl. 18:48

Rumäner ogillar Chevron-exploatering

Hundratals demonstranter samlades på lördagen i byn Pungesti i nordvästra Rumänien för att protestera mot den amerikanska energijätten Chevrons planer på att utvinna gas ur skiffer..

BT - 07 dec 13 kl. 18:50

Rumäner ogillar Chevron-exploatering

Hundratals demonstranter samlades på lördagen i byn Pungesti i nordvästra Rumänien för att protestera mot den amerikanska energijätten Chevrons planer på att utvinna gas ur skiffer. Metoden, så kallad fracking, är kontroversiell men är vanlig på vissa håll i Nordamerika, både i USA och Kanada. Den är förbjuden i Frankrike och Bulgarien på grund av att den medför risk för förorening av luft och vatten.

UNT - 07 dec 13 kl. 18:48

Rumäner ogillar Chevron-exploatering

Hundratals demonstranter samlades i dag i byn Pungesti i nordvästra Rumänien för att protestera mot den amerikanska energijätten Chevrons planer på att utvinna gas ur skiffer.(TT).

SvD - 07 dec 13 kl. 18:48

Rumäner ogillar Chevron-exploatering

Hundratals demonstranter samlades i dag i byn Pungesti i nordvästra Rumänien för att protestera mot den amerikanska energijätten Chevrons planer på att utvinna gas ur skiffer..

DN - 28 aug 19 kl. 06:00

Uppgifter: Trump vill öppna skyddad jätteskog för exploatering

USA:s president Donald Trump har gett instruktioner till sin jordbruksminister Sonny Perdue att undanta Tongass National Forest, en skyddad skog i delstaten Alaskas sydöstra del,.

Kristianstadsbladet - 11 okt 12 kl. 08:30

Pekingmiss läggs till handlingarna

Kommunstyrelsens arbetsutskott godkände på onsdagen slutligen kommundirektör Jan Pålssons utredning kring de missade uppsägningarna av hyresavtalen med Busskiosken och Peking.
? Den samlade bedömningen är att vi inte kommer längre nu, säger ordförande Pierre Månsson (FP).

Fler nyheter från NSD

NSD - 10 minuter sedan

Misstänkt våldtäkt i Södra hamn

En 50-årig kvinna har anmält att hon blivit utsatt för ett försök till våldtäkt vid Södra hamn i Luleå på tisdag kväll..

NSD - 1 timme sedan

De har skapat ett framtidssäkrat garage

Fastighetsbolaget Galären har skapat ett framtidssäkrat garage vid kvarteret Hägern på Varvet i Luleå..

NSD - 1 timme sedan

Brott: Mängden dödligt våld har ökat

Narkotikabrott var en av de anmälda brott som ökade mest i antal under fjolåret, visar statistiken från Brottsförebyggande rådet..

NSD - 1 timme sedan

Upprörd längdchef försvarar Piteåtränarna

Uppgiften att två Pitebor ska få sparken från skidlandslaget dementeras av en annan Pitebo..

NSD - 1 timme sedan

Så ska barnen få omsorg när förskolor stänger

Kommunen tar fram en e-tjänst för föräldrar som har samhällsviktiga jobb..

NSD - 2 timmar sedan

Felet bakom vattenläcka har hittats

Felet bakom den stora vattenläckan som sedan i tisdags har gjort att flera byar i Överkalix har varit utan vatten är hittad..

NSD - 2 timmar sedan

Knarkrazzian: Här slog polisen till

"När polisen skulle göra tillslaget vägrade de öppna dörren, så polisen var tvungen att bryta upp den, säger NSD:s och Kurirens kriminalreporter Tommy Lundqvist på plats utanför lägenheten där tillslaget gjordes..

NSD - 2 timmar sedan

Coronakrisen: Sjukfrånvaron skenar i vården

Region Norrbottens kostnader för sjuklöner fördubblades i mars på grund av coronakrisen..

NSD - 3 timmar sedan

Nya förhållningsregler i Arcushallen

Ungdomslagen har nu fått träningstider i Arcushallen när seniorlagen har flyttat ut på upptinade planer..

NSD - 3 timmar sedan

Klart: Nyckelspelaren förlänger med Boden

Marcus Sandström återvände till Boden för ett år sedan – efter tre säsonger i rivalen Piteå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.