DI > Ekonomi

Friday, 03 April, 06:56

DI - 27 feb 20 kl. 11:38

Macrons varning: Vi står inför en epidemiFrankrikes president Emmanuel Macron varnar för en rejäl ökning av antalet fall av det nya coronaviruset i landet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emmanuel Macron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Macrons, varningVi , stårinför en , epidemi
SvD - 28 apr 11 kl. 23:13

Smittskyddsinstitutet: Varning för sorkfeber

Tror att det kan bli epidemi. ?Undvik att andas in damm?..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Varning för mässlingsepidemi

Världshälsoorganisationen, WHO, varnar för ett stort utbrott av mässling i Europa nästa år.Runt om i Europa insjuknar allt fler i mässling och om inget görs kan 2012 innebära en ordentlig epidemi. Hittills i år har nio personer i dörr i Europa av sjukdomen, sex i Frankrike som haft flest sjuka.

YLE - 13 maj 13 kl. 14:23

THL: Nytt coronavirus smittar inte lätt från människa till människa

Enligt Mika Salminen som är chef för Institutet för hälsa och välfärd THL:s virologiska enhet finns det inga skäl att oroa sig över att smittas av det nya coronaviruset - För tillfället finns det inget direkt hot för finländare. Det som man bör veta om är att det finns risk för smitta på den arabiska halvön. Både WHO och europeiska smittoskyddsmyndigheter är ändå överens om att det inte finns skäl att gå ut med reserestriktioner för området, säger Salminen.

Nyheter 24 - 27 sep 13 kl. 11:10

Köttätande skräckdrog sprider sig över världen Krokodil

SVERIGE. Den senaste tiden har det kommit rapporter från USA om att skräckdrogen "Krokodil" etablerat sig i landet och att man nu fruktar att en epidemi ska bryta ut.
Enligt USA Today har drogen den senaste tiden dykt upp i delstaten Arizona.?

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Stockholmsbörsen mot nedgång i öppningen

Trots gårdagens uppgångar på USA-börserna och stigande oljepris så ser de europeiska börserna ut att inleda fredagens handel i negativt….

DI - 30 minuter sedan

Asienbörserna faller – oljepriset rekylerar ned

Asienbörserna faller på bred front på fredagsmorgonen svensk tid. Dessutom har oljepriset backat något efter gårdagens rusning..

DI - 1 timme sedan

Ras för sammanvägt inköpschefsindex i Japan

Det sammanvägda inköpschefsindexet för industrin och tjänstesektorn (composite) i Japan noterades till 36,2 i mars, ned från 47,0….

DI - 1 timme sedan

Wuhan varnas för ny smittovåg

Invånarna i Wuhan i Kina uppmanas att fortsatt att hålla sig isolerade och att undvika att lämna sina hem, om det inte är absolut….

DI - 1 timme sedan

Svajigt Asienbörserna – Nikkei mot strömmen

Efter en vecka med fyra dagars nedgång öppnade Tokyobörsen på fredagen uppåt. En billigare yen ligger bakom handlarnas relativa optimism..

DI - 1 timme sedan

Livsmedelsbolag kämpar för överlevnad – vädjar till jättarna: ”Välj oss”

Småskaliga livsmedelsföretag som är beroende av restauranger och hotell kämpar just nu för sin överlevnad. ”Det är närmast tvärnit för….

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredag 3 april

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - H&M (kl 8.00) STÄMMOR - Akelius, Bakkafrost, Bosjö Fastigheter, Nickel Mountain Resources (extra), Pandox,.

DI - 2 timmar sedan

Australien på Kristerssons spår: ”Stoppa rovdjursbeteende”

Australien skärper nu reglerna på det område där Moderatledaren Ulf Kristersson förespråkar tuffare svenska tag: begränsningar för….

DI - 3 timmar sedan

New York-bor manas täcka ansiktet

Samtliga invånare i staden New York uppmanas att täcka näsa och mun när de träffar andra människor..

DI - 3 timmar sedan

SL:s trafik ska ha full kapacitet på måndag

Stockholms Lokaltrafik (SL) medger problem med trängsel, speciellt på bussarna, i strid med Folkhälsomyndighetens krav..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.