SR > Nyheter

Monday, 30 March, 21:08

SR - 27 feb 20 kl. 11:16

Japan stänger samtliga skolor efter utbrottetFör att begränsa coronavirusets utbrott kommer samtliga skolor i Japan att hållas stängda från och med måndag den 2 mars tills det nya skolåret inleds under april. Det uppger premiärministern Shinzo Abe för tv-kanalen TBS enligt Bloomberg News..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Japan, Shinzo Abe, TBS, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Japan, stänger, samtliga, skolorefter , utbrottet
DI - 27 feb 20 kl. 11:00

Japan stänger samtliga skolor för att hindra corona-spridning

För att begränsa coronavirusets utbrott kommer samtliga skolor i Japan att hållas stängda från och med på måndag den 2 mars tills det nya….

BT - 23 jan 13 kl. 09:58

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget i landet, meddelade det japanska utrikesdepartementet på onsdagen.
De japaner som befinner sig i Mali uppmanas lämna landet. Ambassadpersonalen evakueras, och kommer att fortsätta sitt arbete från ambassaden i Frankrike.

UNT - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger i dag sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget. Ambassadpersonalen evakueras, och de japaner som befinner sig i Mali uppmanas lämna landet.(TT).

SvD - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger i dag sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget..

NT - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget i landet, meddelade det japanska utrikesdepartementet på onsdagen..

NSD - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget i landet, meddelade det japanska utrikesdepartementet på onsdagen..

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 01:52

Japan stänger reaktor


En av Japans två kärnreaktorer i drift togs på tisdagen ur bruk. Den andra stängs senare i månaden och kommer inte att startas på nytt under överskådlig tid på grund av befolkningens misstro mot kärnkraft.Reaktorerna återstartades, trots omfattande protester, i juli förra året efter att ha genomgått säkerhetsöversyn.

BT - 03 sep 13 kl. 01:54

Japan stänger reaktor

En av Japans två kärnreaktorer i drift togs på tisdagen ur bruk. Den andra stängs senare i månaden och kommer inte att startas på nytt under överskådlig tid på grund av befolkningens misstro mot kärnkraft. Reaktorerna återstartades, trots omfattande protester, i juli förra året efter att ha genomgått säkerhetsöversyn.

NSD - 15 sep 13 kl. 06:09

Japan stänger sista reaktorn

Japan börjar på söndagen stänga av sin sista fungerande kärnkraftsreaktor för inspektion. På grund av det stora motståndet i landet mot kärnkraft finns det för närvarande inga beslut om när den ska startas igen..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

E6 avstängd Halmstad-Ängelholm

En lastbil brinner på E6 Halmstad-Ängelholm, mellan rastplats Snapparp och tpl Laholm (41). Räddningstjänst kom till platsen ca kl 20:20. Vägen är avstängd i riktning mot Ängelholm så länge släckningsarbetet pågår..

SR - 2 timmar sedan

Ebrima blev uppsagd från restaurangen: ”En svår tid”

Coronakrisen sätter djupa spår på arbetsmarknaden. Aldrig tidigare har så många fått reda på att de riskerar att bli uppsagda. Ebrima Touray är en av alla som redan har blivit av med sitt arbete på en restaurang och nu köar han utanför arbetsförmedlingen..

SR - 3 timmar sedan

Frederiksen: Danmark kan börja öppna efter påsk

Danmark kan komma att börja öppna samhället igen efter påsk, efter tecken på en minskad spridning av coronaviruset. Det sade landets statsminister Mette Frederiksen vid en presskonferens på måndagseftermiddagen..

SR - 3 timmar sedan

Nytt underlag för användning av skyddsutrustning

Folkhälsomyndigheten har tagit fram underlag för nya rekommendationer för användning av skyddsutrustning..

SR - 3 timmar sedan

Furtenbach: Ställer högre krav på arbetsförmedlingen

Regeringen och samarbetspartierna har enats om att mjuka upp villkoren för att kunna få a-kassa. Ekots inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach kommenterar måndagens besked..

SR - 3 timmar sedan

Myndigheterna: Färre smittas i Spanien nu

I Spanien har det införts ännu fler restriktioner på måndagen – det gäller företag och transporter. Nu ser myndigheterna att antalet nya smittade per dag har gått ner..

SR - 4 timmar sedan

Corona kan sänka Bolsonaro

I Brasilien talar allt fler om att avsätta president Jair Bolsonaro på grund av hans hantering av coronaviruset. Hittills har 136 personer dött till följd av viruset i Brasilien, men Bolsonaro kallar det för en liten snuva..

SR - 4 timmar sedan

Kraven för a-kassan sänks

Under måndagen presenterade regeringen en rad nya åtgärder för att underlätta för dem som blivit arbetslösa i spåren av coronakrisen. De nya reglerna ska göra det lättare för de som blivit av med jobbet att få a-kassa..

SR - 5 timmar sedan

Polska regeringen vägrar skjuta upp presidentvalet

Flera oppositionella presidentkandidater i Polen överväger att bojkotta presidentvalet den 10 maj eftersom regeringspartiet Lag och Rättvisa inte tänker skjuta upp det, trots den rådande pandemin och kandidaterna inte fått kampanja som planerat. På söndagen tog Lag och Rättvisa ytterligare ett steg för att säkra att valet blir av..

SR - 5 timmar sedan

Kritiserat undantagstillstånd godkänns i Ungern

Ungerns parlament har godkänt de omtalade lagförslag som ger regeringen förstärkta befogenheter, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.