DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 12:07

DI - 27 feb 20 kl. 11:00

Japan stänger samtliga skolor för att hindra corona-spridningFör att begränsa coronavirusets utbrott kommer samtliga skolor i Japan att hållas stängda från och med på måndag den 2 mars tills det nya. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Japan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Japan, stänger, samtliga, skolorför att , hindra, corona-spridning
SR - 27 feb 20 kl. 11:16

Japan stänger samtliga skolor efter utbrottet

För att begränsa coronavirusets utbrott kommer samtliga skolor i Japan att hållas stängda från och med måndag den 2 mars tills det nya skolåret inleds under april. Det uppger premiärministern Shinzo Abe för tv-kanalen TBS enligt Bloomberg News..

BT - 23 jan 13 kl. 09:58

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget i landet, meddelade det japanska utrikesdepartementet på onsdagen.
De japaner som befinner sig i Mali uppmanas lämna landet. Ambassadpersonalen evakueras, och kommer att fortsätta sitt arbete från ambassaden i Frankrike.

UNT - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger i dag sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget. Ambassadpersonalen evakueras, och de japaner som befinner sig i Mali uppmanas lämna landet.(TT).

SvD - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger i dag sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget..

NT - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget i landet, meddelade det japanska utrikesdepartementet på onsdagen..

NSD - 23 jan 13 kl. 09:53

Japan stänger Mali-ambassad

Japan stänger sin ambassad i Malis huvudstad Bamako på grund av det förvärrade säkerhetsläget i landet, meddelade det japanska utrikesdepartementet på onsdagen..

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 01:52

Japan stänger reaktor


En av Japans två kärnreaktorer i drift togs på tisdagen ur bruk. Den andra stängs senare i månaden och kommer inte att startas på nytt under överskådlig tid på grund av befolkningens misstro mot kärnkraft.Reaktorerna återstartades, trots omfattande protester, i juli förra året efter att ha genomgått säkerhetsöversyn.

BT - 03 sep 13 kl. 01:54

Japan stänger reaktor

En av Japans två kärnreaktorer i drift togs på tisdagen ur bruk. Den andra stängs senare i månaden och kommer inte att startas på nytt under överskådlig tid på grund av befolkningens misstro mot kärnkraft. Reaktorerna återstartades, trots omfattande protester, i juli förra året efter att ha genomgått säkerhetsöversyn.

NSD - 15 sep 13 kl. 06:09

Japan stänger sista reaktorn

Japan börjar på söndagen stänga av sin sista fungerande kärnkraftsreaktor för inspektion. På grund av det stora motståndet i landet mot kärnkraft finns det för närvarande inga beslut om när den ska startas igen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Österrike beordrar alla hotell att stänga

Österrike beordrar att alla hotell i landet ska stänga. .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen kring nollan – Getinge rusar tvåsiffrigt

Efter en relativt svängig förmiddag rörde sig Stockholmsbörsen vid lunchtid strax över nollan..

DI - 15 minuter sedan

EU:s konjunkturbarometer faller tungt

EU:s konjunkturbarometer visar att den samlade konfidensindikatorn, ESI, för euroländerna sjönk till 94,5 i mars, jämfört med reviderade….

DI - 30 minuter sedan

Tyska maskintillverkare spår tvåsiffrig nedgång 2020

Tyska maskintillverkare räknar med omsättningsminskningar under 2020 till följd av coronaviruset..

DI - 30 minuter sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som med hjälp av genterapi är på väg att utveckla en effektiv behandling av epilepsi

CombiGene är Nordens ledande genterapiföretag, där verksamhetens huvudfokus riktas åt att ta fram en genterapeutisk behandlingsmetod för….

DI - 45 minuter sedan

11.30: ”Historiskt höga varsel” – se Arbetsförmedlingens presskonferens

Klockan 11.30 håller Arbetsförmedlingen presskonferens om varselstatistiken. I sitt pressmeddelande inför presentationen skriver….

DI - 1 timme sedan

Lundbergs flyttar på stämman

Lundbergföretagens styrelse har beslutat att senarelägga årsstämman för 2020 mot bakgrund av coronaviruseffekter..

DI - 1 timme sedan

Seafire AB (publ) ser en stabil efterfrågan

Seafire ser en stabil och ökande efterfrågan i koncernens större bolag under första kvartalet och särskilt under mars 2020..

DI - 1 timme sedan

Christian Berner vidtar besparingsåtgärder i spåren av corona

Teknikhandelsbolaget Christian Berner aviserar besparingsåtgärder samt skjuter upp årsstämman på grund av coronaviruspandemin..

DI - 1 timme sedan

Diamantjätten ställer in auktion

Den världsledande diamantförsäljaren De Beers har tagit beslutet att helt ställa in årets tredje försäljningscykel (auktion) på grund av….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.