Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 01:18

Affärsvärlden - 27 feb 20 kl. 10:35

Virusspel stoppat i kinesiska appbutikerDet populära mobilspelet Plague Inc, där spelarna ska simulera bakterie- eller virusangrepp mot olika länder i världen i syfte att smitta så många som möjligt, har stoppats i Kina. Spelet har tagits bort från kinesiska appbutiker, skriver Technode..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Plague Inc, Kina, Technode

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Virusspel, stoppati , kinesiska, appbutiker
Dagensanalys.se - 02 jan 19 kl. 05:17

Nu hoppar allt fler av Apples och Googles appbutiker

Apple och Google är båda duktiga på att ta betalt från tjänster för att användarna laddar ned deras appar. Nu har några av de större tröttnat och väljer att själva skapa sina egna appbutiker. Om man är stor nog går det kanske att gå runt mobiljättarnas Appstore och PlayStore.

IDG - 23 feb 12 kl. 13:21

Nya integritetsregler spikade för appbutiker

Appbutiker som App Store och Android Market ska bli tydligare med sina regler för integritetsskydd. Det står klart efter en överenskommelse mellan branschjättarna..

IDG - 27 apr 18 kl. 15:42

Lagförslag i EU kan tvinga Apple och Google att ändra reglerna för appbutiker


Om ett nytt lagförslag från EU klubbas igenom kommer bland annat appbutiker och hotellbokningssajter tvingas förtydliga hur de rankar sökresultat..

DI - 06 jul 18 kl. 10:04

Amerikanska varor stoppade i kinesiska hamnar

Den kinesiska regeringen inför tullar på amerikanska varor som hämnd. Nu har flera stora kinesiska hamnar stoppat amerikanska varor i väntan på tydliga instruktioner, skriver Reuters. .

DI - 20 maj 19 kl. 12:42

Infineon förnekar att bolaget stoppat leveranser till Huawei

Den tyska chiptillverkaren Infineon tillbakavisar uppgifterna om att bolaget skulle ha stoppat sina leveranser till kinesiska Huawei. Det uppger bolaget i ett uttalande till Reuters. .

Affärsvärlden - 27 sep 12 kl. 10:51

Kinesiska ståljätten stoppar produktionen

På grund av vikande priser har det kinesiska stålbolaget Baosteel stoppat produktionen vid ett stålbruk som producerar 3 miljoner ton om året. Det skriver Reuters..

DI - 10 aug 15 kl. 09:09

Kinesiska shippingbolag kan slås samman

De två kinesiska statskontrollerade fraktbolagen Cosco Group och China Shipping har börjat planera en sammanslagning av sina respektive börsnoterade verksamheter. Bolagen har stoppat handeln i aktierna inför en större omstruktureringsaffär, skriver Maritime Shipping Industry..

SR - 19 jan 19 kl. 13:20

Tyskland kan stoppa kinesiska Huawei

Inför utbyggnaden av det nya mobilsystemet 5G överväger också den tyska regeringen att utestänga det kinesiska företaget Huawei. USA, Australien och Nya Zeeland har redan stoppat företaget. Norge och Storbritannien överväger detsamma..

UNT - 12 aug 11 kl. 06:05

Kinesiska snabbtåg återkallas

Kinas näst största tågtillverkare återkallar 54 höghastighetståg efter olyckan i östra Kina för tre veckor sedan som krävde 40 människoliv. Beskedet kommer dagen efter att myndigheterna stoppat alla nya järnvägsprojekt. (TT).

SvD - 02 feb 13 kl. 09:15

Japan grep kinesiska korallfiskare

Japansk kustbevakning har stoppat en kinesisk fiskebåt och gripit dess kapten, som anklagas för otillåtet korallfiske..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Peab drar tillbaka utdelningen

Byggbolaget Peabs styrelse har beslutat att dra tillbaka förslaget till årsstämman om ordinarie utdelning på 4:20 kronor per aktie. Beslutet har tagit med anledning av att de långsiktiga effekterna av coronaviruset är mycket svåra att bedöma..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Sandvik drar tillbaka utdelningsförslag

Sandviks styrelse har beslutat att dra tillbaka tidigare utdelningsförslag och istället föreslå att ingen utdelning betalas ut..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Över 100 bolag har ändrat sina utdelningsförslag

Fram till lunchtid i måndags hade för svenskt vidkommande totalt 100 bolag hittills dragit tillbaka, senarelagt eller minskat sina utdelningar på grund av coronapandemin och dess effekter på ekonomin och bolag..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Så slår coronakrisen mot SAS

SAS-koncernens kapacitet minskade med över 45 procent i mars, som en effekt av coronapandemin och de resebegränsningar som införts..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

H&M i toppen på börsen

God stämning rådde på Stockholmsbörsen som fortsatte att handlas upp vid lunchtid på tisdagen. Liknande uppgångar sågs även på Europabörserna. På bolagsnivå låg H&M i toppen medan Astra Zeneca var i botten..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Industrivärden drar tillbaka utdelningsförslag

Investmentbolaget Industrivärden redovisar en totalavkastning på -17 procent för A-aktien och med -14 procent för C-aktien..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

SEB ser ökade politiska risker

I coronapandemins spår finns en ökad risk för social oro, med en relativt hög risk i stora tillväxtländer som Turkiet, Filippinerna och Indien..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

DNB: Klädjätten en relativ vinnare

Samtidigt som modebranschen ser ut att fortsätta att kämpa väntas H&M relativt sett visa en hygglig styrka i sin försäljningstillväxt, effektivitet, digitala utveckling och expansion på tillväxtmarknader. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Aktierna som går starkast på börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en klar uppgång efter måndagens rally i New York, i likhet med de större kontinentala börserna..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

De drar tillbaka sin utdelning

Flertalet bolag väljer att dra tllbaka sina utdelningsförslag på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.